Merita bogatii copii??
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/redai/redai.jpg)
redai spune:
parerea mea e ca fiecare om trebuie sa aiba un copil.Cum si-l creste ramane la aprecierea fiecaruia.poate la fel au fost crescuti si parintii si de aceea se comporta asha.
Lore, mamicutza lui David
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by redai
parerea mea e ca fiecare om trebuie sa aiba un copil.Cum si-l creste ramane la aprecierea fiecaruia.poate la fel au fost crescuti si parintii si de aceea se comporta asha.
Lore, mamicutza lui David
POZE
Pai aia inseamna ca cei ce traiesc pe strada pot face copii ca e bine sa ii aiba....eu nu sunt de acord cu asta si ma mir ca sunt oameni care cred ca trebuie sa faci copii ca asa trebuie.Pai nu trebuie sa te gandesti daca ii poti oferi un camin cald, mancare sanatoasa, haine, tot ce ii trebuie pt scoala.Cum doamne iarta-ma fac asta oamenii strazii?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Victoria spune:
Eu nu stiu ce merita bogatii, insa stiu ce merita copiii celor foarte saraci: un trai cat de cat decent.Cand vad cate o piranda cu fuste jegoase, de care atarna cativa copilasi mici, murdari si vai de capul lor, imi vine sa...nu mai zic ce.
Si bona din articol ( dom'le, ce de bone-analisti-sociologi rasar zilele astea...)ar trebui ca din salariul ei( nu mic, presupun) sa ajute copiii abandonati in strada, nu abandonati in Disneyland, si atunci sa vada cine ce merita.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alintaroma/alintaroma.jpg)
alintaroma spune:
Foarte in trend cu topicul va recomand filmul "The nanny diaries" in care e vorba chiar despre asa ceva .
"A college graduate goes to work as a nanny for a rich New York family. Ensconced in their home, she has to juggle their dysfunction, a new romance, and the spoiled brat in her charge. "
Si de la ideea filmului pina la realitate nu e decit un pas. Si eu cred ca atunci cind faci 6 cifre pe an in $ nu poti sa ai foarte mult timp liber. Cred ca articolul exact la acesti foarte bogati oameni se refera.
Dar asta nu inseamna ca putem decreta ca nu au dreptul de a avea copii ...
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Eu nu stiu ce merita bogatii, insa stiu ce merita copiii celor foarte saraci: un trai cat de cat decent.Cand vad cate o piranda cu fuste jegoase, de care atarna cativa copilasi mici, murdari si vai de capul lor, imi vine sa...nu mai zic ce.
Si bona din articol ( dom'le, ce de bone-analisti-sociologi rasar zilele astea...)ar trebui ca din salariul ei( nu mic, presupun) sa ajute copiii abandonati in strada, nu abandonati in Disneyland, si atunci sa vada cine ce merita.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
![](floare.gif)
Dar de ce mey Victoria iti vine asa cand vezi piranda ... ca le da muuulta dragoste ...
![](icon_smile_big.gif)
![](socat.gif)
Aida - mama de pisica mica.
![](cat.gif)
![](floare.gif)
![](cat.gif)
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
ladyJ spune:
Toti,(bogati-saraci) merita si au dreptul sa aiba copii.Perfect.
INSA,fiecare copil are dreptul la un minim de confort.O casa,o masa,o haina,o educatie.Nu le poti oferi,nu faci copii.De ce sa sufere bietii?
Nu spune nimeni sa-i rasfeti cu saltele cusute cu argint(cum am vazut in Libertatea de azi,n.r. Columbeanu) dar macar sa le poti oferi o viata decenta.Asta e suficient.
iar articolul....
ladyJ
she_wolf spune:
quote:Exact!!! Ai pus punctul pe i! Si mi se pare lipsa totala de responsabilitate sa faci copii daca n-ai ce sa le pui pe masa in afara de rabdatele prajite (si asta nu inseamna automat ca le oferi dragoste, sa fim seriosi!) sau sa faci copii, desi iti permiti material, daca n-ai timp sa-i intrebi macar ce mai fac.
Originally posted by ruxij
Cred ca orice om responsabil merita sa aiba copii, bogat sau mai putin bogat.
Totusi, in ambele situatii poate se spera intr-o schimbare, in mai multi bani sau mai mult timp liber, dupa caz, asa ca nu cred ca cineva din afara e in masura sa judece cine si ce merita.
Claudia
![](hippi.gif)
![](punk.gif)
![](disco.gif)
Victoria spune:
quote:
Originally posted by aidaciolacquote:
Originally posted by Victoria
V
Dar de ce mey Victoria iti vine asa cand vezi piranda ... ca le da muuulta dragoste ...mu e de ajuns? Doamne
Ce dragoste...e una care cerseste des intr-o intersectie din Dr.Taberei, cu un copil de cca. 2 ani in brate...copilul are capul culcat pe umarul ei tot timpul, caci trebuie sa-l tina asa ( "da" mai bine la public..).Daca incearca sa-l ridice, il pocneste scurt peste ceafa, pe furis, pana isi inclina iar amaratul capul...Ce sa mai spun de cei mutilatzi intentionat, absolut infiorator, ca sa inspire mai multa mila...Ia sa-l intreb ce ar alege: Disneyland cu o bona platita sa fie amabila, rabdatoare, atenta, etc, sau in intersectie.
ladyJ spune:
[/quote]
Ce dragoste...e una care cerseste des intr-o intersectie din Dr.Taberei, cu un copil de cca. 2 ani in brate...copilul are capul culcat pe umarul ei tot timpul, caci trebuie sa-l tina asa ( "da" mai bine la public..).Daca incearca sa-l ridice, il pocneste scurt peste ceafa, pe furis, pana isi inclina iar amaratul capul...Ce sa mai spun de cei mutilatzi intentionat, absolut infiorator, ca sa inspire mai multa mila...Ia sa-l intreb ce ar alege: Disneyland cu o bona platita sa fie amabila, rabdatoare, atenta, etc, sau in intersectie.
[/quote]
e revoltator.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul copilasilor alora...
Dar de ce naiba nu ii ia numeni copilul,idioatei din intersectie?Organele in drept au orbit de tot?
Ca doar asa s-ar opri din a face copii pe banda rulanta folositi la cersit.
Si cand te gandesti ca altii ar da orice pentru a putea da nastere unui copilas...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
ladyJ nu ia nimeni copilul ca nu are unde sa il duca.
Leaganele sunt arhipline si chiar si acolo duc lipsa de multe.
Ca sa nu mai pun intrebarea "poti sa iei de la o tiganca un copil?" ... ce scandal ar iesi si cum ar sarii cu iataganele.
Tulai Doamne ca mi se face frica.
Si DA si mie imi este ciuda ca sunt cate unele (femei) care ar face orice sa poata face un copil , iar altele fac copii pe banda doar ca sa ii batjocoreasca.
Dreptate ... din pacate nu cred ca este niciunde
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune