Merita bogatii copii??
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
ladyJ nu ia nimeni copilul ca nu are unde sa il duca.
Leaganele sunt arhipline si chiar si acolo duc lipsa de multe.
Ca sa nu mai pun intrebarea "poti sa iei de la o tiganca un copil?" ... ce scandal ar iesi si cum ar sarii cu iataganele.
Tulai Doamne ca mi se face frica.
Si DA si mie imi este ciuda ca sunt cate unele (femei) care ar face orice sa poata face un copil , iar altele fac copii pe banda doar ca sa ii batjocoreasca.
Dreptate ... din pacate nu cred ca este niciunde
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Aida,da,stiu ca sunt pline casele de copii si conditiile din multe din ele sunt sub orice critica...stiu..dar ar trebui gasite solutii.Asta nu e o scuza care poate fi acceptata,sub nicio forma.
Cat despre iataganele tiganilor,apoi ce sa zic? Sa ajunga STATUL sa se teama de o rascoala cu furci si topoare?Si asta,in secolul 21?
Nemernicii astia care se folosesc de copii ar trebui judecati si inchisi frumusel,pe cativa ani buni,sa le mai scada apetitul.
Dar vezi tu,cine sa faca toate astea?Noi,femeile din Romania?
Intr-o noapte,pe la ora 2,in intersectia de la Unirii,un copilas de vreo 4 anisori,descult si in pijamale,cersea.Se tinea dupa masinile care cedau trecerea in intersectie.
Am oprit,sa vad cei cu copilu,eram de-a dreptul socata.A aparut din senin o tiganca,dintre fantanile arteziene,si ma intraba ´´mancati-as masina doamna,
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
Eu,ca fraiera,m-am apucat sa-i dau lectii de morala,de parca aveam la cine....am amenintat cu politia,protectia copilului,la care ea imi zice ´´fugi de-acilea,fa,tu crezi ca tot ce zboara se mananca???´´
Ei,ce sa inteleg eu din asta?Pai inteleg ca,institutiile astea care ar trebui sa intervina,sunt si oarbe si surde si pline de prostie si exista doar asa,de gura mapamondului????
Hai ca iar m-am enervat.Scuze de off topic,dar nu m-am putut abtine..
Si tot de copii e vorba,pana la urma.Copii condamnati inca dinainte de a se naste la o viata mizera.
ladyJ
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marumiha/marumiha.jpg)
marumiha spune:
Daca bogatii merita sau nu sa aiba copii e o ėntrebare la care e destul de greu de dat un raspuns pozitiv sau negativ.Eu cred ca bogatia e ceva relativ si pėna la urma depinde si cu cine te compari pt.a-ti da seama daca iesti bogat sau sarac.Si doar nu toti cei care sėnt f.bogati ėsi cresc copii ėn acelasi mod,nu?
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
nicopuscasu spune:
Articolul cu intrebarea" daca bogatii merita copii" mi se pare un cretinism gazetaresc, pus pe vandut foaia de ziar, alta scornire pe tema" hai sa inventam subiecte in presa scrisa".
Poate nici nu-s reale faptele mentionate acolo, v-ati gandit vreun pic? Ca tanti Didina, bona nu stiu cui mai deschide gura si se mai face un articol....povesti nemuritoare pt adormit copiii mici, pt ridicarea moralului omului de rand, cu sloganul" da, da sa dam dragoste copiilor nostri saraci, ce bine e de noi" si " bine ca bogatii sunt niste nesuferiti patenti care nu-si iubesc copiii".
Sau un mesaj subliminal pt cei cu venituri medii" aha, deci mai bine stai tu cu copilul ca la Disney se duc aia cu bani dar de care n-au grija parintii".
Aberatii de 2 bani.
Bineinteles ca toata lumea merita copii, mai ales cei ce-si doresc, indiferent de starea lor materiala. Ca vor 1, 2 sau 5 e treaba lor. Daca au cu ce sa-i creasca, numai ei stiu.
Si de multe ori din familii numeroase au iesit copii buni, cu "scoala" chiar mai buni decat altii.
Eu care provin dintr-o familie cu 5 copii, nu m-as da pe alde unul gen Tiriac jr....sa fiu copil de bogatas si sa am droghez noaptea pe la colturi.
Nu sunt de acord cu "sterilizarea" celor care vor mai multi copii, unii au motivele lor sa-i faca, sotul meu doreste 3 copii pt ca a fost singur la parinti si nu avea cu cine sa se joace, acum nu are rude. Sa-l pun sa-si faca vasectomie, oare?
Tata a vrut 5 pt ca si-a dorit baieti si primele 3 am fost fete, e un idiot oare? Sa-l ucidem si pe el?? Dintre noi, 2 suntem mediciniste, o sora lucreaza ca inspector in ministerul Muncii, frate-miu lucreaza tot in spital si cel mic in liceu.
Nu cersim, n-am facut foamea si avem toti( exceptand baietii care stau inca la parintii nostri) casa, masini, cate 2 telefoane etc.....nu ma laud, e un fapt concret.
M-a deranjat cele afirmate mai sus de unele membre care s-au exprimat de parca toti care au multi copii si-i lasa la cersit.
Si DA cu dragoste se cresc copiii, fetita mea nu stie ca scaunul de masina sau carutul sunt de firma, ea are nevoie doar de acele obiecte, nu are idee cat costa o jucarie dar se joaca si cu un dop mai bine decat cu o jucarie de la Chicco.
E fericita cu noi pt ca-i oferim dragoste. Pt ca asa ne-au invatat parintii nostri aia saraci ca dragostea face cat toti banii din lume.
Si ca sa concluzionez pt ca as putea polemiza pana maine: DA, toata lumea merita copii, bogat, sarac, alb sau negru, tigan sau american.
Singura conditie: sa fie in stare sa-i iubeasca, sa se sacrifice, sa renunte la unele obiceiuri pt binele copilului, sa-i ingrijeasca.
Si am eu convingerea ca cei care sunt PARINTI actuali sau viitori sunt in stare de multe pt binele copilului.
Nu suntem Dumnezeu sa hotaram pe acest Pamant.
Diablette spune:
Nico, e mica rau lumea, asta e un semn de la Dumnezeu, sa stii!!!
Oana
audiatur et altera pars
danitin spune:
Mi se pare complet aiurea articolul. Pai indiferenta fata de copii o poti intalni in orice mediu si marea dragoste fata de ei la fel. Asa ca singurii oameni care nu ar merita sa aiba copii sunt cei care nu si-i doresc si cei care ii maltrateaza. In rest poti fi sarac si plin de dragoste pt copilul tau dar poti fi si o fiara fata de el. La fel si in cazul celor bogati.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
didiul spune:
ESTE O ABERATIE SA VORBEASCA PERSOANELE CARE NU AU INCA COPII DESPRE LUCRURI PE CARE NU LE CUNOSC IN TOTALITATE.EU DE OPT ANI AM EXPERIENTE URATE -OARE CUM TE SIMTI SA FACI UN COPIL SA-I OFETI TOT CEEA CE-I TREBUIE SI SA TE TREZESTI CA LA 15 ANI SE IMBOLNAVESTE DE LEUCEMIE SI DUPA TREI LUNI ITI MOARE???????? E USOR??????SI VREAU SA SPUN CA ERA O FAMILIE INSTARITA . NICIODATA NU POTI SA STII CE SE INTAMPA CU COPILUL TAU.ASA CA, TREBUIE SA GANDESTI SI IN ALT MOD ,NU STAND INTR-UN BIROU SI CAUTAND SUBIECTE DE ZIAR.CHIAR INVIT PERSOANA
SA VINA PENTRU O ORA SA VADA REALITATEA.NIMENI NU ARE DREPTUL SA CONDAMNE!DE CAND LUCREZ AICI DEJA VAD PRIN ALTA PRISMA VIATA.MAI AM O INTREBARE-DACA AI FACE UN COPIL SI AR AVEA SINDROMUL DOWN(DOAMNE FERSTE)-ORICATE POSIBILITATI AI AVEA-NU AI FACE ALT COPIL?????????????
corinadana spune:
Daca ai, DA!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
anky spune:
Didiul,intrebarea ta suna ca si titlul topicului.Nu te poti astepta doar la un Da sau Nu.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"