VA MULTUMESC !!!

VA MULTUMESC !!! | Autor: elyda

Link direct la acest mesaj

In ultimele luni am trecut si inca mai trec printr-o perioada fffgrea din viata mea.mama este grav bolnava cu sanse nule de insanatosire.sunt singura care este alaturi de ea impreuna cu tata.fiecare tarait al telefonului ma face sa am stari de groaza ca nu stiu ce anunta... nici noaptea nu ma pot linisti.singurul loc unde ma simt mai bine ,unde uit de probleme este aici ,cu voi .este...oaza mea de liniste ...locul meu secret unde ma refugiez sa mai uit de necazuri.cand simt ca nu mai pot ,ca am ajuns la capatul puterilor si al rabdarii cand ma dor umerii de cat au dus vin aici si-mi reincarc bateriile.fiecare mesaj citit ,fiecare caz este pentru mine o mica gura de aer care ma face sa ies din durere. sa nu ma intelegeti gresit ,nu ma hranesc cu durerea altora dar comunicarea cu voi este pentru mine medicament pentru suflet...va multumesc ca sunteti,ca fara sa va dati seama ma ajutati sa trec prin perioada asta de cosmar .nu va cunosc personal pe nici unul dintre voi dar fara sa vreti imi sunteti aproape in fiecare zi si pentru mine este extraordinar.

dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Iti doresc multa putere si mai ales multa sanatate mamei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Sa iti dea Dumnezeu putere sa poti trece peste greutati. Sa ai incredere ca dupa ploaie vine si soare. este o familie asa ca poti conta pe noi.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si le-au pierdut pe-a lor gasindu-ti tie vina..." - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca!

briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

multa sanatate si putere iti doresc! ai incredere ca o sa vina si vremuri mai bune. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Iti doresc numai bine,elyda,esti o fata puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu iti doresc multa sanatate si multa putere ca sa treci peste aceasta perioada dificila din viata ta.Dumnezeu Va avea grija sa fie bine si sa nu iti pierzi increderea in El.Cand simti ca nu mai poti ca iti pierzi puterea roaga-te si ai sa vezi cat de mult te intaresti.
Multa sanatate mamei tale.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Draga Elyda, e de admirat forta care razbate din toate mesajele tale, in ciuda faptului ca viata te incearca atat de greu. Sa dea Dumnezeu sa-ti fie bine, tie si alor tai, si sa ramai mereu la fel de puternica! In ceea ce ma priveste, chiar daca nu ne cunoastem, te admir si te respect !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

multa sanatate pentru tine si familie.Si multa putere pentru tine sa poti merge mai departe.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Multa sanatate tie si familiei. Ai incredere, cu siguranta "dupa furtuna iese soarele".

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

soarele...nu are cum sa mai iasa chiar daca m-am rugat zile in sir pentru asta .vin nori negrii...cat priveste putere pe care o am...ei bine pe forum este singurul loc unde mai pot sa fiu eu asa cum eram pana acum. de fel sunt cam zapacita,vesela si...nelinistita dar acum mi-a trecut cand o vad pe mama...cad psihic.sunteti cei care-mi dau putere,care ma scot din necazuri si ma faceti sa mai uit de ele.v-am citit postarile din unele am invatat cate ceva din altele altceva , unele m-au facut sa plang ,altele (MULTE) m-au facut sa rad.fiecare cu problema lui m-a facut sa uit pentru o clipa de ale mele.am facut cunostinta cu D C atunci cand cautam "remedii pentru metastaze" si de atunci i- am fost fidela si mi-ati fost fara sa vreti prieteni.este singurul lucru bun pe care mi l-a adus boala mamei.la inceput nu-mi venea sa cred cati sunteti ,acum va cunosc aproape pe toti din postarile voastre.cand n-a mers o zi forumul intrasem in sevraj nu era ziua completa fara voi. (ca sa-mi treaca am plecat la cumparaturi,sotul s-a rugat toata ziua sa-si revina forumul ca aveam cartile de credit la mine )de-aia va multumesc ,ca mi-ati oferit fara sa v-o cer si neconditionat ajutorul vostru .nici nu va puteti imagina cat conteaza pentru mine sa vad ca nu sunt chiar singura , singura.

dana

Mergi la inceput