VA MULTUMESC !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Cu siguranta, nu esti singura Elyda. Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste incercarile care vor veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Dana, cum sa fii singura? Iti suntem alaturi, si iti doresc muuulta putere!!! Miii de pupici!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Elyda, din rindurile tale razbate o dragoste puternica fata de familie, dorinta de a comunica in clipele grele pe care viata le intinde ( multi in momente dificile se interiorizeaza), optimism, zbucium si multa, multa putere... Esti de admirat si nu pot sa-ti nu-ti ofer

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Dumnezeu are pentru fiecare o cale. Nu dispera. Fii optimista pentru mama ta. Chiar si daca ii este foarte rau incearca sa-i zambesti si sa o incurajezi. Va doresc multa santate si putere pentru a lupta.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Draga Dana,
Pot sa iti ofer doar un umar virtual, sa te odihnesti o clipa si sa continui zbuciumul zilnic. Iti doresc multa forta interioara ca sa rezisti la problemele atat de grave pe care le ai si incredere in bunul Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Elyda stiu exact prin ce treci....din pacate.
Iti doresc sa ai multa putere sa mergi inainte!E greu, cumplit de greu.....dar nu avem de ales....
si Dumnezeu sa te ajute pe tine si pe familia ta!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

nu stiu de unde sa mai iau atata putere.in fiecare zi este tot mai greu si pentru mine si pentru ea.lupt sa ma comport cat de cat normal,ii fac tratamente...dar eu stiu ca sunt inutile ...deja se apropie sfarsitul si uneori cand sunt la ea...imi vine sa ies pe usa si sa ma duc...oriunde.nu mai pot sa privesc cum moare si sa nu pot face nimic.deja medicii ...au renuntat si ei .se uita la mine sa o ajut si eu nu pot .asta ma termina psihic. stiu ca nu ma puteti ajuta cu nimic ,dar simplul fapt ca va spun toate astea ma ajuta .

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

te inteleg prin ce treci...iti este greu si iti va fi...asta este mersul vietii din pacate...si eu m/am impacat greu cu gandul pierderii mamei mele, dar din pacate nu am avut sansa de ai spune inca odata cat de mult am iubit/o si ca am sa o iubesc mereu, ca nu am reusit sa ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pt noi. asa ca nu rata ocazia si spunei ori de cate ori poti cat de mult o iubesti si o apreciezi!!
iti doresc multa putere fizica , psihica si mai ales spirituala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

elyda,viata noastra a tuturor are urcusuri si coborėsuri ,avem momente fericite si mai putin ,trebuie sa fim pregatiti si pt.acele momente mai grele sa ėncercam sa fim puternici si sa ėntelegem ca nu depinde mereu de noi pt. a face ca lucrurile sa fie altfel decėt am vrea .E adevarat ca momentele fericite ne fac sa fim veseli ,optimisti ,ėncrezatori ėn schimb cele mai grele ne pun la ėncercare moralul ,rabdarea .ėncearca sa iei viata asa cum e sa stai alaturi de mama ta cėt poti dar constientizeaza si faptul ca ai doi copii care au nevoie si ei la rėndul lor mama lor .

http://community.webshots.com/user/mihaela2703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by marumiha

elyda,viata noastra a tuturor are urcusuri si coborėsuri ,avem momente fericite si mai putin ,trebuie sa fim pregatiti si pt.acele momente mai grele sa ėncercam sa fim puternici si sa ėntelegem ca nu depinde mereu de noi pt. a face ca lucrurile sa fie altfel decėt am vrea .E adevarat ca momentele fericite ne fac sa fim veseli ,optimisti ,ėncrezatori ėn schimb cele mai grele ne pun la ėncercare moralul ,rabdarea .ėncearca sa iei viata asa cum e sa stai alaturi de mama ta cėt poti dar constientizeaza si faptul ca ai doi copii care au nevoie si ei la rėndul lor mama lor .

http://community.webshots.com/user/mihaela2703

m-am saturat sa tot urc muntii si sa nu ajung sa ma odihnesc si sa nu zaresc varful,ma dor toate dar mai ales sufletul.nu ma mai pot bucura de nimic ,nu ma mai multumeste nimic ,ma simt neimportanta si neputincioasa in fata bolii mamei pe care indiferent cat de mult as dori nu o pot ajuta.cand o vad...ma apuca disperarea .toti imi spun ca trebuie sa ma "pregatesc" sa intreb preotul ce trebuie pt ...nu pot .mama mea nu a murit... inca.

dana

Mergi la inceput