VA MULTUMESC !!!
Raspunsuri - Pagina 3
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ionella3003 spune:
Draga Dana, se spune ca D-zeu nu da nimanui mai mult decat poate duce!... Sunt sigura ca esti o persoana deosebita, puternica si plina de viata!
Treci printr-o mare incercare, poate cea mai mare din viata ta... suntem alaturi de tine si ne rugam ca D-zeu sa iti dea putere si sa te ajute sa ii poti insenina mamei tale zilele...
Te iubim si oricand simti ca nu mai poti, vino aici si cu siguranta vei gasi un umar care sa te sprivine si o vorba buna!
Noapte buna si mult curaj, draga mea!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
quote:problema este ca din ce in ce imi este mai greu sa duc totul pe umerii mei .dumnezeu mi-a dat o greutate prea mare si mi-e teama ca ...nu mai pot.nu o pot ajuta prea mult pe mama,este peste puterile mele acest lucru.nu exista nicio speranta si asta este cumplit .sa stai sa te astepti sa-ti moara un parinte si sa nu poti face aproape nimic...te distruge! va multumesc tuturor celor care sunteti alaturi de mine ,imi face bine sa-mi mai descarc din cand in cand sufletul.
Originally posted by ionella3003
Draga Dana, se spune ca D-zeu nu da nimanui mai mult decat poate duce!... Sunt sigura ca esti o persoana deosebita, puternica si plina de viata!
Treci printr-o mare incercare, poate cea mai mare din viata ta... suntem alaturi de tine si ne rugam ca D-zeu sa iti dea putere si sa te ajute sa ii poti insenina mamei tale zilele...
Te iubim si oricand simti ca nu mai poti, vino aici si cu siguranta vei gasi un umar care sa te sprivine si o vorba buna!
Noapte buna si mult curaj, draga mea!
Ionelasi Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
![](floare.gif)
dana