MA PUTETI AJUTA...SA O AJUT PE MAMA?
Raspunsuri - Pagina 3
Karina spune:
Elyda, nu stiu daca te ajuta sau nu, dar pt. pofta de mincare baiatului meu de 4 ani i-am dat Biocin si a avut efect. Cica intareste si sistemul umanitar si se poate da si la adulti.
Poate te interesezi, intrebi doctorul http://www.sprintpharma.ro/produse/3/21/bio-cin.html .
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
crissulica spune:
Dragele mele, ...
Crinutza!
In disperarre de a gasi un tratament si infos care ar putea-o ajuta pe mama am gasit aacest forum de discutie!
M-am inregisrat rapid in speranta ca voi afla lucruri bune sau voi reusi sa ma mai calmez dupa acest diagnostic crunt Cancer de san
MAMA a fost operata acum 2 saptamani iar ce este trist ca dupa mastectomie si prelevarea ganglionilor axilari i-au gasit 10 (din 12)afectati.
Din tot ce am citit pina acum n-am gasit o persoana atat de afectata, ?
Acum face alte 4 citostatice, cu taxoterre(ceva nou in materie)iar apoi va incepe cobalto-terapia.
Mai rau este ca eu nu am norocul sa pot fi alaturi de ea, locuiesc in CAnada si in plus nu am frati.
Orice informatie imi este utila sieste apreciata. Sanatate multa tuturor.
Mariaa spune:
multa putere iti doresc! cred ca-ti v-a fi enorm de greu din cauza distantei insa n-o lasa sa simta asta!
e greu sa treci prin experiente de genul asta fara frati...cunosc :(
nu pot sa te ajut cu informatii insa ii doresc mamei tale sa suporte medicatia cat mai bine si sa se recupereze pe cat de mult posibil!
sanatate multa!
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
crissulica spune:
MERCI mult MARIA,
am sa mai postez si in alte sectiuni ale acestui forum care mi se par mai pertinente a avea un raspuns !
Cert este ca numai ajutorul de la Dumnezeu poate sa o ajute cu adevarat.
Tot timpul de cand am aflat vestea(in vara cand am fost in Romania)si pina acum eram f sigura ca mama are cancer dar nu este atat de avansat si ca se va face bine. ca este doar un avertisment sa ne schimbam modul de viata, sa facem atentie la cum o traim sa fim mai sensibili si sa ne rugam cu inima.
...
Acum, dupa ce a primit rezultatul am inceput sa ma indoiesc si sa-mi fie cu adevarat frica.
sanatate !!
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by crissulica
Dragele mele, ...
Crinutza!
In disperarre de a gasi un tratament si infos care ar putea-o ajuta pe mama am gasit aacest forum de discutie!
M-am inregisrat rapid in speranta ca voi afla lucruri bune sau voi reusi sa ma mai calmez dupa acest diagnostic crunt Cancer de san
MAMA a fost operata acum 2 saptamani iar ce este trist ca dupa mastectomie si prelevarea ganglionilor axilari i-au gasit 10 (din 12)afectati.
Din tot ce am citit pina acum n-am gasit o persoana atat de afectata, ?
Acum face alte 4 citostatice, cu taxoterre(ceva nou in materie)iar apoi va incepe cobalto-terapia.
Mai rau este ca eu nu am norocul sa pot fi alaturi de ea, locuiesc in CAnada si in plus nu am frati.
Orice informatie imi este utila sieste apreciata. Sanatate multa tuturor.
Crissulica si la mama au fost afectati 8 din 12, din pacate nu e bine deloc.Asta nu inseamna decit ca nimeni si nimic acum nu mai poate controla boala.Cu Dumnezeu inainte.
Elyda , si eu i-am dat mamei foarte multe vitamine printre care si vitamax si inca ceva am un lapsus acum era ceva ce dizolvam in apa si avea un gust placut.Nu-mi aduc aminte.Chiar i-a dat pfta de mincare.Dar la un moment dat , nu mai vroia nimic decit strict acea vitamina(off nu-mi aduc aminte!!)Spunea ca e acrisoara si ii place dar pofta de mincare , cucu. Chiar s-a suparat pe mine pentru ca mie imi venea sa innebunesc , sa sparg ziduri cind vedeam ca din zi in zi e mai rau, si ca nu maninca...din zi in zi minca mai putin.Dar mi s-a explicat ca asa e ''sfirsitul'' acestei boli.Plus ca vorbeam cu vreo 2, 3 zile inainte de-a muri cu cineva care statuse linga socrul sau..si mi-a explicat ca atunci cind va fi cel mai rau , va incepe sa plimbe mincarea dintr-o parte in alta, sa o tina in gura fara s-o inghita..deci efectiv nu mai pot minca.Mi s-a spus ca nu mai pot inghiti.Si asa a fost.Eu zic sa nu o fortezi pe mami tau..las-o si da-i cit poate dinsa sa manince.Totusi incearca sa cauti aceste vitamine..off ce ciuda mi-e ca nu retin cum se numesc..este un tub de 12 parca, exact ca si calciu ...efervescent pe vremuri...si se dizolva pastiluta in apa e galben si bun la gust.Imi pare rau dar nu-mi aduc aminte , imi vine sa urlu.
Numai bine si sanatate!!!!!
Crisa
Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png
elyda spune:
Din pacate si la mama cred ca se apropie ...sfarsitul ...sfarsitului . marti a mancat fff putin ,ieri a incercat sa manance dar i-a fost f rau are dureri,vomeaza ...nu a mai mancat nimic.e o umbra a celei ce a fost.nici la perfuzii nu poate sa stea din cauza durerilor si a faptlui ca are stari de voma.nu stiu ce sa mai fac...sa vad astazi daca se poate sa i se faca perfuzia ca o mai ajuta.
dana
aidaciolac spune:
dana draga , nu stiu daca la noi exista asa ceva sau cam cat costa , dar ... sunt niste pungi perfuzabile pt cei care nu se pot hrani. In aceste pungi exista tot necesarul de proteine , lipide ... pentru supravietuire.
Ce este rau la ele ... ca in momentul in care incep sa curga , cel care este perfuzat simte un gust si un miros rau ...
Intreaba in farmacii ... este de culoare alba ... nu mai stiu cum se numesc.
Cat despre leucocito stimulator , Da este Neopogenul , dar la 40 kg este nevoie de o seringa intreaga (0,5ml) care costa aproape de 5mil.
Eu am mai reusit (referitor la leucocite) cu Echinaceea de la FLP , dar doar pe termen scurt.
pt tine si multa putere iti doresc!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Acum am citit si celelalte postari , deci FARA VITAMINA B
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
cami21 spune:
Perfuziile de care vorbeste Aida se numesc Kapiven, daca sunt cele pe care le stiu eu, niste pungi mari ,se puneau la 24h,ii puneau fiului meu in spital, de gasit este posibil sa se gaseasca la farmaciile 2NA sau la farmacia Academiei.
elyda spune:
fetelor am facut rost de o perfuzie pentru mama cu toti nutrientii in ea.este ceva nemtesc se numeste NUTRIFLEX LIPID PERI .este f mare punga ,se face in 3 zile dar contine tot ce are nevoie corpul .stie cumva cineva sa-mi spuna cam cat costa,cine mi-a dat-o nu a vrut sa-mi spuna si nu as vrea sa raman datoare.acum mai ramane sa o conving pe mama sa o faca pentru ca nu mai vrea medicamente si perfuzii.
dana