MA PUTETI AJUTA...SA O AJUT PE MAMA?
Am mai scris pe aici,despre un subiect trist pentru mine.mama mea este ff bolnava ,are cancer de colon cu metastaze multiple.nu prea mai are sanse...acum am fost la medc la IOB si ne-a spus ca din cauza faptului ca este fff anemica ,ff slaba nici nu discuta despre o operatie care ar ajuta-o mult care consta in inlocuirea colonului si vezicii cu niste pungi .cei care au mai trecut prin asta stiu despre ce este vorba .de la 70 de kg. mama a ajuns la 40,nu are pofta de mancare desi inca se poate hrani daca ar vrea.caut sfaturi cu privire la vitaminizare,ceva pentru a-i da pofta de mancare... ceva contra anemiei...orice sfat este bine venit.chiar daca sunt constienta ca ...nu mai are multe sanse ,nu pot sa stau si sa ma uit cum se duce...ca acum o privesc cum moare in fiecare zi cate putin si eu nu o pot ajuta.nu sunt pregatita inca sa raman fara mama ...
dana
Raspunsuri
Theiuta spune:
Buna, Dana!!!Imi pare foarte rau cind aud de mamici bolnave de...cancer.Imi vine sa...mor de ciuda si neputinta ca...in fine!
Refritor la ce ai intrebat tu, exista la Plafar combinatii pe baza de miere -Proposin-miere cu propolis si extract de muguri de brad.Are toate vitaminele si mineralele si, in plus, contine si propolis care intareste imunitatea.Poate ar trebui sa ii dai si tinctura de propolis...sper ca dinsa sa nu aiba contraindicatii.
Multa sanatate si putere, offf...
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
cristina_p spune:
Imi pare rau pentru mama ta si pentru tine, si eu mi-am pierdut tatal in iunie, tot de cancer.
Daca vrei sa-i dai vitamine naturale, polenul adunat de albine (se gaseste la magazinele Apicola, dar cred ca si pe piata) este cel mai bun complex de vitamine.
www.mierealbine.ro/polen.htm" target="_blank">http://www.mierealbine.ro/polen.htm
Multa sanatate mamei tale, iar tie putere sa treci peste asta!
Cristina P
Nicoleta spune:
Draga Dana,
Ii doresc multa sanatate mamei tale.
Fratele mamei a avut acelasi tipde cancer, insa el a fost operat de 2 ori, din pacate nu a rezistat... l-am pierdut in primavara.
As putea spune ca psihicul este foarte important... insa nu mai stiu nici eu, unchiul meu s-a agatat cu dintii de viata, era sigur ca va supravietui... dar nu a fost asa.
Poate o ajuti cumva pe mama ta sa incerce sa manance totusi (dieta ti-o poate reomanda un medic, sa fie dupa nevoile ei), unchiul meu nu mai putea manca din cauza unei ocluzii intestinale, de aceea a si fost operat a doua oara.
Si tie iti doresc multa putere, treci printr-o incercare tare grea.
Nicoleta
Crinutz spune:
dana, eu stiu povestea ta si stii ca si eu am trecut prin asta cu mama. Cand se simtea fff rau si nu mai putea manca nimik noi i-am facut (la sfatul medicului bineinteles) niste perfuzii timp de 10 zile care contineau: aspatofort (bun pt ficat), vit C, glucoza, B12 si parca B6 (nu mai retin excat. In timpul asta incepuse si injectiile cu isorel care si alea ii mai dadeau energie si pofta de mancare. In loc de mancare, un timp, a mancat prafuri de la herbalife puse in suc sau in lapte, pt ca altceva era prea greu de digerat. Astea contin multe vitamine si proteine care ajuta organismul sa se tina pe picioare. Intreaba un medic ce perfuzii ai putea sa ii faci.
Imi pare tare rau si stiu ce inseamna sa iti vezi mama murind incetul cu incetul si sa nu poti face nimik. Nu e altceva mai groaznic pe lume decat aceasta neputinta. Nu pot sa iti doresc decat sa ai curaj sa treci peste toate.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
gudinde spune:
elyda,
Stiu ca exista medicamente pt sustinerea formulei leucocitare. Unul din ele parca se numeste Neupogen. Oricum, trebuie vorbit cu medicul caci nu pot fi luate fara supraveghere medicala.
elyda spune:
CRINUTA cele mai multe informatii despre boala mamei de la tine le am .ea inca mai poate manca nu prea mult ,dar slabeste in continuu. m-am gandit ca trebuie sa-i fac o cura de vitaminizare sa-si mai revina cat de cat .nu ,ma astept la miracole dar sper sa o pot ajuta sa-si mai revina putin ii fac isorel inca de cand am citit pe forum,i-am luat culevit dar nu mai are putere nici sa stea in fund pe marginea patului.ceva trebuie sa fac ca nu pot sa o vad topindu-se.
dana
elyda spune:
fetele ,am inteles ca exista la Apicola un produs pe baza de miere care are in el muuuulte substante tot apicole si naturiste care este f. bun in vitaminizari,anemii..etc.stie cineva cum se numeste?
dana
szivarvany spune:
Of, Elyda, multa, multa sanatate Mamei tale !
Eu mi-am pierdut Mama acu` 5 ani, tot din cauza acestei boli necrutatoare
Daria & GIULIA(2004 08 16)
elyda spune:
Daria ...imi pare rau.stiu ca ...o sa se intample cat de curand ,dar nu pot sa ma dau batuta...inca .chiar daca am o varsta care este de om matur cred ca tot sentimentul acela de ...copil orfan o sa-l am asa ca eu caut in continuare sfaturi si medicamente.sunt deschisa la orice sfat care mi-ar fi de folos .astept ...
dana
szivarvany spune:
Elyda, sunt de acord ! Trebuie sa speri si sa crezi ! Doar asa poti lupta !
Noi ne-am axat tot pe tratamente homeopate, plante medicinale, mancat natural, complexe de multivitamine. Mama fusese operata de 2 ori, la pancreas era localizata boala. De la prima operatie au trecut doi ani buni, apoi a urmat o a doua interventie, dupa care totul s-a derulat mai rapid.
Insa pot sa va spun ca Mama nu a avut dureri, a umblat pe picioarele ei si in ultima seara inainte de tragedie.
Daria & GIULIA(2004 08 16)