MA PUTETI AJUTA...SA O AJUT PE MAMA?
Raspunsuri - Pagina 2
elyda spune:
mama nu se mai poate ridica din pat pentru ca este slabita rau.are cancer de colon cu metastaze multiple deci...vreau sa o ajut sa se poata ridica din pat cel putin sa se poata misca prin casa ca de iesit ,,,nici atat.s-a saturat de medicamente si vreau sa incercam si cu naturiste .
dana
Mariaa spune:
Dana, nu stiu daca cunosti, vitaminele hranesc celulele cancerigene. Practic intretin boala.
Imi pare rau ca treci prin asa ceva! Iti doresc putere multa iar mamei tale sa nu aiba parte de suferinta!
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
elyda spune:
si atunci ce ar trebui sa fac?sa ma uit la ea cum moare? trebuie sa fac ceva sa o pot ajuta,nu pot privi calma si detasata cum moare! ma gandesc ca niste produse naturiste care sa o mai ajute putin ar fi de ajutor.chiar nu stie nimeni nimic?
dana
Mariaa spune:
nici nu m-am gandit la asa ceva...imi pare rau daca asta s-a inteles...
si eu am o mama foarte bolnava, inteleg ce simti! am vrut sa te atentionez ca vitamilele hranesc celulele canceroase.
sanatate si putere multa!
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
elyda spune:
Mariaa nu m-am suparat,dar daca ai o situatie asemanatoare iti dai seama ca atunci cand o vezi suferind cauti solutii sa o ajuti.si cum la mama este vorba de o anemie puternica ...caut ceva sa o ajute.
dana
Aleniram spune:
Iti inteleg durerea si disperarea.Ma gindeam la produsele de la Forever.Am auzit ca sunt bune. Stiu pe cineva care are cancer de col si folosesta asa ceva si se simte bine.Mai am un coleg de servici care a refuzat Interferonul in favoarea unui tratament naturist,recomandat de un medic de la Naturalia.Am inteles ca acolo mergi cu diagnosticul si iti prepara pe loc produsele.Colegul meu avea o problema la ficat.Acum este sanatos tun.Daca vrei amanunte sau nr de tf il intreb si iti spun.Poate nu crezi acum,dar o sa vina o zi cind o sa te gindesti la toate astea cu tristete,nu o sa mai doara asa tare.Dar mai e multa suferinta pina acolo.Daca putem sa te ajutam......cu mare drag.
Crinutz spune:
elyda, produsele de la forever sunt bunicele. Mama a luat in ultimele ei sapt gel de aloe vera, unceai pe baza de scortisoara - blosom tea parca se numea-, niste pastile care cica sunt pt psihic dar pe care la un mom dat nu i le-am mai dat pt era f molesita. Gelul e ok ca are multe vitamine si hraneste organismul. E destul de scump. Ce sa zic poti incerca. Intr-adevar nu poti sa stai si sa o lasi asa. Calitatea vietii e f importanta in aceste momente.
sanatate!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
elyda spune:
Ea inca mai poate manca.nu f mult dar mananca .din cauza faptului ca a pierdut sange s-a anemiat de tot .daca vrea sa se dea jos din pat ameteste rau de tot si din aceasta cauza sta numai in pat de 0 luna .i-am facut niste perfuzii date de un medic si care spune el ca sunt f bune in astfel de cazuri dar astazi a fost prima si deocamdata nu se simte nimic.am incercat sa-i dau culevit dar nu-l suporta abia a luat o data din ele si i-a fost rau.nu mai stiu ce sa fac ,cum s-o ajut.daca n-ar ameti asa de rau s-ar mai putea ridica.stand in pat i s-au atrofiat muschii.
dana
Crinutz spune:
Tu ii faci hemoleucograma mai des? Te intreb pt ca stiu ca hemoglobina scade f mult de la citostatice, de la boala in general si se anemiza extrem de mult. Oncologul i-a recomandat mamei epoetina, niste injectii care se fac sub piele si care au rolul de a regla hemoglobina si de a aelimmina anemia. Scrie si in prospect ca se da si in cazul bolnavilor de cancer. Mama se simtea bine dupa ele. Intreaba dr si o sa ma uit acasa daca mai am ramase de la mama. Sunt fff scumpe de ordinul zecilor de milioane si se dau cam greu la gratuite. Dr vostru curant ar trebui sa va dea. Te astept cu vesti.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007