MA PUTETI AJUTA...SA O AJUT PE MAMA?
Raspunsuri - Pagina 12
ramyteo spune:
Smiley--e cruda viata asta. Ma mai sperie si o vecina de-a mea ,am patit ceva cam aiurea si m-a tinunt si aacum ma cam sacaie dupa atata timp ,ea a patit la fel si dupa ce i-a trecut a apucato iara, si cineva i-a zis ca ar fi cancer intestinal, buuu. Eu i-am zis foarte calma ca si daca ar fi nu ar fi de mirare ca la mine din partea mamei toti au murit din cancer. Aiurea de tot, aiurea cand te gandesti ca esti pe lumea asta si chinui intruna. Dar daca asa suntem facuti...
Doamne ajunta!
va ofer cate o de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
La multi ani! Sa aveti parte numai de bucurii!!!!!!!!!!!!
va ofer cate o de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
smiley spune:
buna fetelor, vin din nou la cerut de pareri.. lucrurile par sa se inrautateasca pe zi ce trece cu mama, doctorul suspecteaza ca va fi nevoie de un anus contra naturii pentru a micsora durerile de scaun ce le are acum. Mi-a fost rau de la stomac toata ziua cand am auzit.. De fapt nici nu stiu daca e destul de puternica sa reziste operatiei. La voi a fost nevoie de asa ceva? Sau ati auzit cum este de la altii? Eu parca incep sa ma obisnuiesc cu gandul, decat dureri asa mari.. dar nu stiu daca ea vrea. of of.
Multumesc inca o data pentru sfaturi, conteaza asa de mult cand vorbesti cu cei care au trecut prin asta :)
XIO spune:
quote:
Originally posted by smiley
buna fetelor, vin din nou la cerut de pareri.. lucrurile par sa se inrautateasca pe zi ce trece cu mama, doctorul suspecteaza ca va fi nevoie de un anus contra naturii pentru a micsora durerile de scaun ce le are acum. Mi-a fost rau de la stomac toata ziua cand am auzit.. De fapt nici nu stiu daca e destul de puternica sa reziste operatiei. La voi a fost nevoie de asa ceva? Sau ati auzit cum este de la altii? Eu parca incep sa ma obisnuiesc cu gandul, decat dureri asa mari.. dar nu stiu daca ea vrea. of of.
Multumesc inca o data pentru sfaturi, conteaza asa de mult cand vorbesti cu cei care au trecut prin asta :)
Pai , incearca sa o convingi sa vrea.
Pe langa faptul ca nu va mai avea dureri , a evoluat medicina in tim iar acum o persoana cu anus contra naturii este o persoana perfect normala , nimeni nu stie ce are sub bluza.
Punga pt. ACN este mica, se primesc gratuit prin casa de asigurari, nu se murdareste , e ok.
mama ta in ce stadiu ete? Adica nu i se va face amputati de rect(aa am inteles , ca este cancer rectal)?
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
smiley spune:
multumesc, xio. M-am uitat pe internet si acum nu mi se pare chiar asa cumplita punga... alternativa durerii e mult mai rea. Nu stiu exact in ce consta operatia, daca se face amputatie de rectum. Doar atat am auzit ca ar fi nevoie de punga. Multumesc de sfat.
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by smiley
multumesc, xio. M-am uitat pe internet si acum nu mi se pare chiar asa cumplita punga... alternativa durerii e mult mai rea. Nu stiu exact in ce consta operatia, daca se face amputatie de rectum. Doar atat am auzit ca ar fi nevoie de punga. Multumesc de sfat.
Imi pare rau pentru mama ta dar sa sti ca stiu de un barbat care a trait ani de zile cu punga , nu e asa nasoala, deci...succes! Va
Teo
Perlute