MA PUTETI AJUTA...SA O AJUT PE MAMA?
Raspunsuri - Pagina 11
korina spune:
Buna Elyda ! cum se simte mama ta ? dar tu ?
Sper ca sunteti bine amandoua . Multa sanatate !
terry spune:
multumesc, smiley pentru intrebare.
da, mama e bine. ceea ce o face sa se simta si mai bine este ca toata lumea care nu a vazut-o de cateva luni remarca cat de bine arata.
si asta ii da curaj si o vad cum se lumineaza cand imi povesteste ce laude a primit.
de cand ii dau tot felul de detoxifiante si energizante ma "cearta' ca nu mai poate dormi cateodata dupa-amiaza de cata energie are.
de m-ar certa asa...in fiecare zi si as fi fericita.
Sanatate tuturor va doresc.
ramyteo spune:
Va doresc ca primavara aceasta sa aveti parte numai de surprize placute!
pentru fiecare si pentru mamele voastre cate :
si cate o
Teo
Perlute
o viata...
terry spune:
si eu va doresc sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si fericire!
de ziua femeii sa sarbatoriti impreuna cu mamele voastre asa cum va doriti.va pup pe toate si sunt alaturi de voice mai stiti de elyda si mama ei?
smiley spune:
Buna,
Imi spuneti si mie ce calmante au luat mamele voastre pentru durere si cand au trecut la morfina? Stiu ca nu se recomanda morfina prea repede insa cand ai dureri asa mari, ce sa faci?
E trista situatia la noi, multa durere si lacrimi...
Multumesc
ramyteo spune:
imi pare rau pentru voi. Mama lua tramadol, tador, piafen cam astea ca la morfina a ajuns in ultioma zi din viata, ca cica morfina slabeste inima si o termina.
Imi pare rau sincer. Sa fi tare iti doresc!!!!!!!!!
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
smiley spune:
Multumesc de raspuns, ramyteo. Mama a luat calmantele de care zici tu chiar la inceput, dar de mult nu isi mai faceau efectul. Astea noi sunt stupefiante, mai puternice, dar deja nu mai merg. Of of, macar daca cancerul asta nu ar provoca dureri asa mari, ar fi mai usor de suportat.
Mama ta a luat ceva naturiste? Vrem sa incercam si noi dar nu prea stim ce ca sunt atatea feluri de tratamente naturiste si nu stii care sunt sarlatani si care nu.
Multumesc inca o data de sfaturi.
ramyteo spune:
Offff ce rau imi pare deja imi pisa ochii of, mai da i-am luat si naturiste din aloe vera ne-a costat tratamentul pe luna 4 mil. Nu mai stiu de la ce firma sincer, imi pare rau, of Doamne cat de chinuiti suntem pe acest pamant.
nu ai ce face cred ca trebuie sa treci la morfina ca sa nu mai sufere.
Roagate la Bunul Dumnezeu sa nu mai sufere atat, chiar daca....asta este nu stiu cum sa-ti zic asa am fost si eu invatata decat sa sufere de dureri groaznice mai bine sa te rogi sa o scape de dureri. Sper ca nu mi-o iei in nume de rau, si eu ma simteam aiurea cand ziceam acest lucru dar....asta este realitatea si nu ne putem pune cu DD.
Incerca si cu naturiste si incerca la farmacii naturiste si intreaba ce poti sa ii dai si sa-ti ofere ceva dar sa-i spui si ce are.
Te pup si te rog sa fi tare, curaj !!!!!!!!!!!!
si cate o
Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
terry spune:
smiley nu pot sa iti spun cat de rau imi pare.
si eu care credeam ca dupa mesajul tau anterior va urma o lunga perioada buna pentru mama ta.
mama cand avea dureri, dar erau cauzate de pozitia tumorii de la plamani, lua paracetamol sinus si pe moment ii treceau durerile dar nu o tineau prea mult.
sunt alaturi cu sufletul de tine. mai multe nu stiu ce as putea sa iti spun.
smiley spune:
Multumesc pentru incurajari, stiu ce greu v-a fost si voua dar nu avem ce face, asta e viata. Apropo, ati auzit ca si actorul Patrick Swayze a fost diagnosticat cu cancer de pancreas? Trist, parca toata lumea are cancer acum...