eu capitulez!
nu mai pot! nu mai am putere sa incep o noua cura de labire! m-am saturat!
cel mai mult ma enerveaza slabanoagele ce , in timp ce-si indeasa o ciocolata intreaga, sau o inghetata , imi dau sfaturi cum sa slabesc!
duminica implinesc 40 de ani.. sa fie asta explicatia?
of
s-auzim numai de bine! si 

Raspunsuri
pisimuky spune:
Ardeiash, nu fi necajita ! Incearca urmatoarea figura ( si eu sunt aproape slabanoaga
, deci trebuie sa te sfatuiesc
). Mananca in continuare cat vrei tu si cat iti cade bine insa dupa ora 17 incearca sa nu mai mananci nimic. De obicei, da rezultate. Te pup si iti doresc succes !
Mamica de nazdravan Rares
si
Mihnea
[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]
Good things last forever.
Ramona J spune:
Ardeiash, cred ca e bine s-o asculti pe pisimuky. Eu abia de la ora 17 maninc mai bine si clar sint exemplu de "asa nu".
Daca gasiti solutia - minune anuntati-ma va rog si pe mine. Ca eu fara mincare nu pot!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Gabbriela spune:
nu imi spun greutatea sa nu supar pe nimeni... dar la mine merge de minune varianta cu 3 mese principale si 2 gustari... cantitati mici si cat mai sanatos.
- paine, pasta, carne de pork si mancaruri cu prajeli cat mai putin posibil
- multe fructe proaspete, peste, carne de vita si vegetale
- carnurile fierte sau gratar.. combinele cum vrei tu, cat vrei...
PS: dati o zi pe saptamana in care poti manca ce vrei tu si cat vrei tu... ceva exertitiu, minim 30 min mers pe jos... si treptat ziua cu rasfatz sa o elimini , sa ajungi doar la o masa pe saptamana de rasfatz.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
filofteia spune:
quote:
nu mai pot! nu mai am putere sa incep o noua cura de labire! m-am saturat!
Si eu. Incerc de ceva timp sa ma mobilizez si reusesc.
La mine totul este OK pana la ora 17, atunci ajung acasa si incept ispitele adevarate.
Am incercat si stiu ca pot slabi numai daca tin regim strict (fara paine, cereale, dulciuri, cartofi) toata viata, iar mie mi s-a cam luat. Au fost perioade cand faceam si sport, nu am slabit, dar corpul arata foarte bine. Faza proasta a fost ca dupa o perioada de 3 luni de sport intens, atunci cand nu am mai avut timp sa ma duc, m-am mai ingrasat 10 kg. De atunci a trecut un an si nu reusesc sa ma mobilizez.
Oricum mananc putin, dar faptul ca-mi mai scapa o chestie interzisa face sa nu slabesc.
Este ca si cum la nivelul creierului meu s-a produs un blocaj.
Mai si am niste fete pe aici trase prin inel, care se umfla la propriu de produse de patiserie si cicolata, iar eu n-am mai macat ceva de la patiserie cred ca de vreo 2 ani, dar m-am ingrasat 10 kg, pentru ca m-am lasat de sport.
Sa nu va ganditi ca nu fac miscare deloc. Zilnic 30 de minute (mers pe jos la serviciu cca 6 km), bicicleta ca am acasa, dar n-a dat rezultate decat mersul la sala si combinarea exercitiilor, cel putin o ora, dar nu mai am timp!
Poate voi reusi sa ies din blocaj si sa ma apus iar de regim!
elyda spune:
ARDEIASH...nu esti singura care capituleaza.am incercat mereu sa slabesc dar ...nu am reusit.pana la urma am inceput sa inteleg ca ...asta este! am o varsta si probabil are si asta importanta ei .nu sunt ...grasa dar sunt ...peste ...standarde(ha ,ha) la ...tinerete eram atat de slaba ca radeau colegii de mine "doua bete-nfipte-n c... ,aparat de mers pe drum! am inceput a II-a facultate dupa ...n ani(ce-o fi fost in capul meu???!!!) de la prima si cand ma duc la cursuri si cand vad copilele alea care au jumatate din varsta mea dar eu am jumatate din fundul lor ...asa ma unge pe sufleeet de nu-ti pot explica.sunt reeea dar ce bine esteeee... curele de slabire uneori te cam aduc cu nervii la nivelul solului si stand mereu sa calculezi te-apuca stresul! asa ca am cautat sa respect anumite reguli pe care ti le-au scris si fetele si ...ma mentin.succes!!!
dana
tlaura spune:
Of, cat te inteleg! Si eu am pe langa mine niste exemplare care mananca absolut orice cu paine la greu, plus baclavale, bere si alte chestii pe care daca le-as ingurgita eu, m-as face cat malu'! Iar ele nu au nici o treaba! Eu de doi ani ma chinui sa dau jos cele 5 kg. in plus, care mi se pun doar pe burta si talie, si nu reusesc!
Oricum, iti doresc "LA MULTI ANI", multa sanatate si fericire!
Asteapta-ma ca vin si eu luna viitoare cu acelasi numar!
elvie spune:
Hehehe parca mai descris pe mine ,hai sa-ti spun ce fac de 2 saptamani incoace, mananc la micul dejun orice cat pot de mult(inainte saream peste),apoi cand simt ca mi se face foame beau apa ajung la 2 litri pe zi mananc nuci,stafide ,ciocolata,ighetata sau ori ce alceva doar cat sa-mi astampar putin foamea ,in ritmul asta dau 300 grame jos la fiecare doua-trei zile si sunt multumita.Acum sunt constienta ca nu e un ritm de viata sanatos dar dupa un an si ceva de incercari cu diete esuate simt ca am revenit la viata.
Mult noroc ,cu putina vointa ai sa ajungi la kg dorite.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
XIO spune:
Faza cu "nu mai manca dupa ora X" este bulllllllshit!
Poti sa mananci linistita si dupa ora 17 , si dupa ora 18 , si dupa ora 19 , conteaza doar sa fie mancare usoara si sa nu te pui imediat la culcare dupa ce ai mancat.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Luna75 spune:
Nici nu trebuie sa tii cure de slabire daca nu iti doresti.Mananca sanatos,elimina din alimentatia ta produsele care stii ca te ingrasa,multa miscare,putina rabdare iar rezultatele se vor vedea in timp
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
dulcetica spune:
E si o componenta psihologica cu 40.
Te inteleg ca si eu am trecut prin asta de curind,dar dupa ce trece nu te mai preocupa asa rau.Problema e ca si eu fac parte din categoria celor care constata ca dupa 40 de ani s-a mai incetinit metabolismul si desi cunosc exact ce trebuie sa fac sa slabesc ,nu pot sa ma abtin de la papat, in special dulciuri.
Eu m-am ingrasat 2 kg in concediu,pe linga ce aveam anterior si nici pe astea nu le pot da jos.Parca-mi vine sa pling la subiectul asta....si am si copilul bolnav.
Ardeias,La multi ani si nu fi suparata!