eu capitulez!
Raspunsuri - Pagina 2
LuisaTL spune:
Buna,
Sa stii ca te-nteleg perfect! Si eu sunt cam in aceeasi situatie. N-am reusit nici pana acum sa dau jos cele 10 kg cu care am ramas dupa nastere. Plus ca mi-e o ciuda de mor pe slabanoagele care mananca (cu paine la greu) si nu se-ngrasa.
De curand mi-am comandat o bluza on-line (mare prostie) care mi-era mica si brusc s-a declansat in mine o ura profunda fata de suncile pe care le car peste tot. ASa ca am redus drastic din portiile de mancare, paine, dulciuri. La mine da rezultate. Important e sa fii perseverent. Daca unele dintre noi trebuei sa faca sacrificii ca sa fie mai slaba, asta e.
Iti doresc mult succes si nu te lasa!!! Gaseste orice ca sa te motiveze sa slabesti. Eu vreau sa ma "disciplinez" in sensul asta.
Asa ca, ce sa mai zic...Doamne-ajuta!!
Luisa, mami de dorothy (24 nov 2004)
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by LuisaTL
Buna,
Sa stii ca te-nteleg perfect! Si eu sunt cam in aceeasi situatie. N-am reusit nici pana acum sa dau jos cele 10 kg cu care am ramas dupa nastere. Plus ca mi-e o ciuda de mor pe slabanoagele care mananca (cu paine la greu) si nu se-ngrasa.
De curand mi-am comandat o bluza on-line (mare prostie) care mi-era mica si brusc s-a declansat in mine o ura profunda fata de suncile pe care le car peste tot. ASa ca am redus drastic din portiile de mancare, paine, dulciuri. La mine da rezultate. Important e sa fii perseverent. Daca unele dintre noi trebuei sa faca sacrificii ca sa fie mai slaba, asta e.
Iti doresc mult succes si nu te lasa!!! Gaseste orice ca sa te motiveze sa slabesti. Eu vreau sa ma "disciplinez" in sensul asta.
Asa ca, ce sa mai zic...Doamne-ajuta!!
Luisa, mami de dorothy (24 nov 2004)
Trimite-mi te rog si mie bluza aia,doar pina isi face efectul si ti-o trimit retur.
danitin spune:
Salut! Pot sa spun ca inteleg perfect problema. Am 36 de ani si dupa mai multe incercari de a da jos vreo 10 kg am avut senzatia ca ... gata, nu mai pot. Ei bine, chiar ayi am fost la nutritionist si am discutat foarte serios. Dr e fantastica, nu se rezuma doar la analize, sfaturi, restrictii ci chiar incearca sa abordeze problema si din pdv psihilogic. Am discutat foarte mult pe marginea subiectului: cura de slabire nu trebuie privita ca pe o pacoste, ca pe ceva super greu de tinut, restrictiv pt ca altfel voi avea tendinta sa o resping. Pentru a evita asta se incepe cu pasi mici si cu obiective realizabile pe termen mediu.
De exemplu m-a pus pe mine sa-mi notez in caietelul pentru slabit care cred eu ca sunt principalele 5 motive pt care nu reusesc sa slabesc. Si am insirat: sedentarism, pofta maaare la mancare, foame cumplita seara, nu beau suficienta apa, imi plac dulciurile, mananc feluri grele - nu tu salate, legume, fructe, etc.
Si atunci am primit un program de 5 pasi pe care trebuie sa-l respect pana in 1 nov cu target sa slabesc 2 kg. El implica 2 l apa pe zi, max 3 felii de paine, portii mai mici decat de obicei, un detoxifiant dimineata, reducere cat pot de mult la dulciuri. dar ... toate fara strans din dinti, ci subliniind mai repede pozitiv realizarile decat enervandu-ma pt nerealizari. E mai complicat dar incerc sa sintetizez. De exemplu la capitolul miscare, nu pot prea multe pentru ca ma refac dupa o entorsa si, in plus, rezistenta mea la efort tinde la O. Asa ca am de facut cateva exercitii super usoare de inviorare dimineata, trebuie sa merg min30 minte pe jos zilnic - se accepta si shopping-ul si sa fac progresiv exercitii pt zona ce mai problematica - abdomenul. Totul fara exagerare, doar atat cat ma tin puterile... Sper ca nu m-am lungit prea mult...
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
danamiha spune:
Si eu am obosit sa mai tin dieta. De trei luni mananc carne de pui,peste si vitel,branza si iaurt 0% grasime, legume si fructe.(fara cartofi,mazare, banane, etc).Si am slabit 6 kg. Acum m-am cam saturat si nu stiu cum sa mai dau jos 4 kg, dar fara sport ca-l urasc.Merg cam 30 minute pe jos aproape zilnic.
Aveti vreo idee? (am 37 de ani, 1,62 si 59 kg)
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
nu imi spun greutatea sa nu supar pe nimeni...
nu-i corect, spune-ne varsta... din cacte stiu eu (salut Gabbriela!
) esti foarte tanara... in jur de 40 de ani nu mai este nimic valabil...www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
CristinaT spune:
danitin, mi se pare tare de bun simt tot ce ti-a spus. Cam asa ceva tin eu. Nu am reusit sa ma slabesc, ci doar ma mentin. Sper sa adaug si ceva sport ca sa mai slabesc ceva.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
Gabbriela spune:
am 26 de ani... si vreo 52 kg la 1 m 61cm...
dar vb din experienta lui mami, care e 45 si care aplica aceste metode si are 1 m 65 cm si 55 kg.
Ea mi-a zis cum si ce sa fac sa ma mentin la kg astea si cum sa fac sa slabesc... daca doresc.. fara sa ma omor cu diete .. asta dupa ce am incercat una si mi-a iesit pe ochi
quote:
Originally posted by CristinaTquote:
Originally posted by Gabbriela
nu imi spun greutatea sa nu supar pe nimeni...
nu-i corect, spune-ne varsta... din cacte stiu eu (salut Gabbriela!) esti foarte tanara... in jur de 40 de ani nu mai este nimic valabil...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
diana2004 spune:
Ardeiash ,la multi ani !
Si eu sint satula de cure de slabit asa ca in ultimul timp dorinta mea a fost sa ma mentin si sa fiu sanatoasa .Ieri am avut insa o revelatie ,ma uitam la Oprah si era o emisiune despre cum a slabit ea .il prezenta pe cel care a ajutat-o sa slabeasca .
Omul era de bun simt si pe linga sfaturile obisnuite (sa nu bei sucuri acidulate ,nu piine alba ,nu fast-food ,nu dulciuri ,nu grasimi)a spus ceea ce simteam si eu :cel mai bine e sa maninci SANATOS !Adica normal ca vreau sa slabesc dar nu cu orice pret ci adoptind un stil sanatos de a minca .
Ce ma intereseaza ca X sau Y maninca ciocolata,pateuri si bea o sticla de suc ,eu nu maninc asa pt ca nu e sanatos !Mi s-a parut o chestie f subtila ,asa se reduce presiunea ca n-ai voie sa maninci un tort odata (eu as fi in stare sa fac asta !),nu ca nu am voie dar NU VREAU !!!
Azi am fost la cumparaturi ,am studiat in voie etichetele produselor si am cumparat iaurt slab ,lapte cu 1,5 % grasimi ,sunca slaba (de curcan ),piine neagra ,legume la greu ,brinza slaba .
Sper ca in timp (nu miine !) sa reusesc sa mai dau jos 1-2 kg ,acum am 61 kg la 1,65 m si 38 de ani (of !)
XIO spune:
Diferentele dintre painea alba si cea neagra sunt ... nesemnificative. ;)
Din alimentatie nu trebuiesc excluse alimente ca si carne de porc slaba , paste fainoase , cartofi , trebuie doar sa fie consumate in cantitati normale .
La fel si cu fructele , poti manca banane daca ai chef , dar nu un kg , te ghidezi si dupa calorii, glucide.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
zfcristina spune:
In primul rand LA MULTI ANI!!! pentru frumoasa varsta.
Ce vroiam eu sa spun este ca sunt in aceeasi situatie, simt ca cedez. Nu reusesc si pace sa ma mobilizez sa tin un regim, de mancat regulat nici nu poate fi vorba din cauza de job. Ce ma deranjeaza pe mine( mai mult decat kilogramele in plus) este faptul ca imi gasesc foarte greu haine pe masura.![]()
![]()
1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant