Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelooooorrrr, am primit minuneeeee de la Dumnezeu si nu pot sa nu impart bucuria cu voi!!!Credeti si va rugati, ca Maicuta Domnului nu ne lasa!!!!
Iata ca am primit minunea mai repede decat asteptam, pentru ca am test++++ si am sa va povestesc acum ceva din pelerinaj, ca sa vedeti minuneee!!!
V-am spus ca am fost la o manastire unde se afla Braul Maicii Domnului si cum am intrat acolo am simtit un nod in gat, ma gandeam ce lucru sfant sarutam si noi suntem asa murdari....astfel ca in momentul in care am ajuns in fata, am cazut in genunchi si am izbucnit in plans, plangeam cu tremur, dar nu stiu de ce,probabil ca atingeam Lucru Sfant!!!In momentul acela, preotul care plecase cu noi de acasa, se apleaca si spune:o sa fie bine,la anul botezam, insa eu parca nu auzeam.Apoi, iar spune, promite Maicutei Domnului ca faci rugaciune, ca m-a vazut lenesa probabil si de abia atunci ma ridic din plans, multumesc Domnului si Maicutei pt minune, sarut icoana SF.Nicolae, facator de minuni si a Maicutei Domnului si ma mai linistesc.
Asta a fost trairea noastra, dar sa primim asa repede minuneaaa, nu pot exprima in cuvinte, ca nu meritam, insa iata,Dumnezeu e bun si milostiv, are pt fiecare un plan!!!
Va spuneam ca a fost cu noi o familie, cu un bebe de 6 saptamani in pantece, ma bucuram ca pt. al meu, ca primeste toate binecuvantarile Sfintilor si iata ca s-a milostivit Dumnezeu,la mijlocirea Maicutei Domnului!!!Cheia cred ca este iubirea, sa ne bucuram unii pt altii si Dumnezeu va fi buuun cu noi, ca ne iubeste.Chiar daca e greu, stiu, ca vedeam bebelasi sau burtici si chiar daca mi-era greu, asa m-am educat si atat autocontrol mi-am impus, incat sa nu fiu invidioasa, ci sa ma bucur pt ei, cu toate ca ma intrebam cat mai am de asteptat sau daca am vreo sansa???!!!
Dumnezeu are un plan pt fiecare, stie ce ne este de folos, dar trebuie sa avem credinta neclintita, sa ne rugam, sa ne curatim prin sfanta spovedanie si rabdaaareee multa, ca ne mai si incearca uneori!!!
La prima sarcina, extrauterina, a venit nasa mea de botez si mi-a spus sa nu-l manii pe Dumnezeu cu intrebari de genul:DE CE,DOAMNE,EU???Ca Dumnezeu ne iubeste si probabil asa a fost mai bine pt noi!!!Nu prea puteam intelege la vremea aceea, apoi am inteles ca mare pacat facusem, ca 8 ani de casnicie nu am vrut copii si asa poate ne spalam pacatele,apoi nici nu stiusem de sarcina si facusem radiografii dentare, deci si sa fi fost o sarcina normala nu stiu ce iesea.
Va povestesc toate astea, ca sa vedeti cum lucreaza Dumnezeu si sa stim cu siguranta ca face minuni, ca eu cu doar cu o trompa, aveam sanse minime sa primesc un asa dar, mai ales ca si ovarele fnctionau aiurea.Dar mi-am pus toata nadejdea in Dumnezeu, nu am vrut sa aud de medici,tratamente, hormoni si am zis:sa se faca voia Domnului!!!NU trebuie nici sa-l conditionam, vreau neaparat,ca am vazut copii operati pe inima, deci stie Dumnezeu ce-i mai bine...sau sa zicem da-mi Doamne prunc sanatos daca e voia ta!!!
Nu sunt eu atat de curata incat sa tin predici, insa vreau sa primiti Minune de la Dumnezeu,absolut toate,sa umplem toata lista si chiar mai muuult de atat ,asa ca sa ne rugam in contiunuare unii pt altii,Maicuta Domnului ne ne va lasa, va mijloci pentru fiecare la vremea potrivita!!!Doamne ajuta, va pup de mii de ori si fie ca toate rugaciunile voastre ,facute pentru mine si pentru toate fetele sa va aduca Darul mult asteptat si asta cat mai repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

AINIGRIV FELICITARI SCUMPA PU BEBE! Mare minune face Dumnezeu, miau dat lacrimile citint povestea ta si marturia de la manastire! Sper ca Dumnezeu sa te ajute ca tu si bb sa fiti sanatosi sa se nasca la timp si sa ai parte numai de lucruri bune in aceasta perioada! Este adevarata minune! Doamne la cit sper si eu sa se intimple o minune in viata mea ca altfel nu imi pot explica cum va fi mai tirziu!

Danage
, hera, criss, cleo, georgiana va multumesc din suflet pu cuvintele voastre de incurajare, simt ca aici imi gasesc linistea si pacea sufleteasca, inca nu mia trecut offul din suflet mai ales ca azi o sa ma intilnesc cu cineva care ori de cite ori ne vedem sau ne sunam ma intreaba "hai ce nu faceti copii ca o sa fiti parinti batrini" inghit noduri dar nici sa raspuns nu pot, ca imi dau lacrimile de o data si ma cunosc pe fata ca sufar din cauza asta! Dar cu Credinta in Dumnezeu cred ca voi reusi si eu si voi toate si ne vom bucura de bb nostri... dupa ceva ani o sa ne povestim ce nazbitii mai fac, cum invata, cum sa i educam corect etc!

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

AINIGRIV felicitari!!!! Da D-zeu e mareeeee!!!! Vezi a functionat meu si praful magic!!!! Sa iti dea D-zeu sanatate si numai bine!!!

MARRYAN ai incredere ca in curand ne vei da si tu vestea! Te !

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

virginia, ce minune mare si ce dar frumos ai primit!!! Dumnezeu sa iti ajute sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!!! Asa mare bucurie mi-a adus in suflet povestirea ta, nici nu-ti faci idee. Si chiar aveam nevoie de asemenea vesti frumoase.

Doamne, ajuta!

Mergi la inceput

Danage sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici, sa ma bucur si eu de un ingeras!
Numai bine va doresc si ne rugam pentru noi toate incontinuare!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

virginia , sa-ti dea Dumnezeu , multaaaaa sanatate , tie , lui bb, si tuturor celor de langa tine ...
sarcina usoara , si sa ne povestesti toate starile pe care le ai asa cum ne-ai povestit de fiecare data lucruri importante din viata ta
sincer din tot sufletul , felicitari pentru sarcina (chiar spuneam ca de la o vreme ma bucur de sarcina fetelor din jur , de parca ar fi a mea ) ...
acum e randul tau sa sufli asa cum a suflat danangie cu aer de graviduta ...
o singura intrebare am ..daca nu te supara imi poti spune varsta ta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Virginia, aveam de gand sa scriu fetelor peste o zi sau doua, ca acuma sunt tot pe fuga, dar la asa Veste nu pot sa nu reactionez! Te felicit si eu si iti MULTUMESC pentru minunatele tale cuvinte care vreau sa iti spun ca sunt exact ce aveam nevoie in momentele astea! Intr-adevar Dumnezeu este cu noi si vom reusi!! Cu ajutorul Lui, bineinteles! Sa ne tii la curent, sa bei apa, ca sa bem si noi dup-aia dupa tine :-) cum zicea Dana... Pe bune vorbesc! Cred ca funtioneaza si numai daca ne inchipuim ca bem dupa voi, dragele noastre!

SANATATE MAXIMA tie si lui Bebe, sa fiti fericiti si sa mearga toate din plin!! Doamne ajuta!

He! He! Simteam eu ca se petrece ceva... :-) :-) :-) Asa vesti in fiecare zi daca s-ar putea... :-)

Iubitele mele fete, sunteti minunate si chiar si atunci cand nu pot sa scriu sau sa va citesc macar ma trezesc mergand pe strada si gandidu-ma la voi. Dumnezeu sa ne dea sanatate si sa ne ajute sa ne implinim Visul cel minunat pe care-l purtam in inima! Va mai scriu, bineinteles, ca doar nu scapati de mine!

Va iubesc!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele!
Ainigriv,felicitari,ma bucur din toata inima pentru tine sa sti ca am plans de drag ca ti s-a indeplinit visul,am simtit ca tu vei urma pe listuta dar nu ti-am zis,Dumnezeu si Maica Domnului fac minuni,sunt in al noulea cer de bucuroasa parca mi-au trecut si greturile si raul si tot,ma simt foarte bine acum dupa vestea ta miraculoasa.Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aiba grija de tine si de copilasul tau iubit sa fiti sanatosi si voiosi,nici nu stiu cum scriu de fericita ce sunt.Doamne ajuta!M-au impresionat trairile tale de la pelerinaj!
Criss,iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase si iti doresc sa urmezi cat de curand in listuta la .Dumnezeu sa fie cu tine.
mmc_nd,iti multumim ca ai dat acatist cu noi la Cuvioasa Paraschiva,iti doresc sa ai parte de multa liniste sufleteasca,Dumnezeu nu te va lasa si te vei bucura si tu de curand de indeplinirea dorintei.
Imi pare nespus de rau ca nu a iesit IA al doilea dar mergem mai departe o sa ne rugam pentru tine si trebuie sa fie bine cat mai repede.Dumnezeu sa te aiba in paza Lui!
Alinushca,gemenutii mei iubiti fac bine cresc in burtica mea iar luni o sa merg la echo sa-i vad ,deabia astept,o sa-mi masoare faldul nucal, va povestesc luni cum o sa fie.
Sa nu mai intri nicidata in stari rele ca iti faci numai rau,sa dea Dumnezeu sa ai 2 liniute cat mai repede,listuta noastra cu gravidute a inceput sa se umple cu o viteza din ce in ce mai mare si ma bucur nespus de mult.Sa nu incetezi sa te rogi ca Dumnzeu nu te lasa crede si vei reusi asa cum am reusit si noi cele .Dumnezeu sa-ti lumineze calea spre reusita!
Georgia,este foarte bine ca te-ai apropiat din nou de biserica si credinta,ar fii bine sa crezi cu toata fiinta ta in Dumnezeu si alti sfinti,eu asa cred si nu m-au lasat si m-au ajutat si ma ajuta in continuare.Dumnezeu sa-ti dea puterea sa mergi mai departe si sa-ti aprinda scanteia divina din fiinta ta!
Marryan,ma bucur ca aici iti gasesti linistea sufleteasca,ar fii bine sa faci ce ti-am zis eu si o sa fie bine.
O sa vina bucuriile si la tine cat de curand sa vezi,Dumnezeu sa-ti dea multa liniste sufleteasca si sa-ti aprinda si tie scanteia divina din fiinta ta ca atunci nu o sa mai ai starile astea de desnadejde.Doamne ajuta!
Danangie,cum te mai simti?Sa stai linistita in pat ca o sa fie bine.Dumnezeu sa-ti dea multa sanatate atat tie cat si bebelusuli tau drag si sa va aiba in paza Lui!
Cine mai urmeza pe listuta la ? Trebuie sa fie plina pana la Revelion,asa-i?
O sa vedeti ca asa o sa fie.Dumnezeu sa ne ajute in continuare la toate sa avem numai bucurii si impliniri sufletesti!
Doamne ajuta la toate fetele sa ramana
V-am

Mergi la inceput

Cleopatra iubita, ai scris asa de frumos ca mi sa facut pielea ca de gaina, si lacrimile mi-au dat, se vede ca ai multa si mare credinta in Dumnezeu! Ma bucur fr mult ca sunteti mai bine cu gemanutii tai ingerasi, si cred ca o sa intri mai des ca sa ne incurajezi tu pu noi esti MAMA CREDINCIOSA care ne incurajeaza in momente de cadere, pe care cred ca sa nu le mai am eu!
Vreau si eu sa va dau vestea asta frumoasa, e nemaipomenit, nustiu de cind a scris Virginia simt ca zbor de fericire!
SA ne ajute Dumnezeu sa fim puternice toate si prin credinta vom obtinem totul in viata!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

virginia ma bucur pentru tine, mi-au dat lacrimile cand am citi mesajul de la tine. am plecat de la scoala cu gandul la tine si am zambit tot drumul si acum zambesc in continuare.esti un exemplu pentru mine.
danagie sa trimiti si la constanta pupici si praful fermecat

Mergi la inceput