Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Cleo Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca pentru dragostea care ne-o porti, stateam si ma gandeam ca noi de fapt aici suntem adunate cam din toate colturile tarii, inclusiv de peste hotare(danangie si marryan) va dati seama ce minune ca in fiecare seara ne plecam genunchii si facem o rugaciune impreuna, simt ca ne leaga ceva atat de curat si minunat cum nu mi s-a mai intamplat pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Virginia Dumnezeu E MARE SI FACE MINUNI,noi trebuie doar sa credem si sa ne rugam in continuare...felicitari,sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sa nasti prunc sanatos si mincacios...

Deci fetelor sa ne rugam in continuare pentru visul nostru,si vom primi rasplata la vremea cuvenita-Doamne ajuta!

Maria hai capul sus,si multa incredere,Dumnezeu te va ajuta,dar trebuie sa ai rabdare,stiu ca e greu,fiecare se regaseste in trairile tale.Trebuie sa ne bucuram si sa multumim si pentru lucrurile marunte din viata noastra....ma gindesc la sotul tau,sa va rugati in continuare si va fi bine...

Cleo draga mea,abea asteptam vesti despre bebeii tai,sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare.Eu am 19 saptamini si deja e mai bine,bebele meu si-a facut simtita prezenta,e o minune cind il simt cum misca,ma rog in continuare sa fie bine si sa ne binecuvinteze Dumnezeu cu un baietel sanatos...ne gindim si la nume,vreau neaparat un nume sfint,poate imi dati si voi sugestii...

Mmc-nd iti multumim ca ai dus pomelnicul nostru la biserica,imi pare rau ca nu a fost sa fie cu IA,curaj poate Dumnezeu va ajuta pe cale naturala...

Doamne ajuta sa mai apara gravidute si sa se umple lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Virginia felicitari, meriti din plin minunea! Asa a venit si la mine, cand nu ma asteptam si ziceam ca nu merit asa de repede. Dumnezeu sa va ajute sa fiti sanatosi si sa te bucuri din plin de sarcina, fara nici o problema.

orange]Dragele mele[/orange] se vede ca functioneaza. Ce? pai intru din 2 in 2 zile si la lista mai apare o burtica. Am cerut surprize placute in ultimul meu mesaj si uite ca a aparut una. Mai vreau!!! Sa stiti ca nu mai intru 2 zile, ma abtin, cine stie poate..mai apare o burtica. Dar sa nu exagerez, nu?!

Livsyti-am trimis un mail.Sper ca a ajuns.

marryannu mai dispera te rog din suflet! Scoateti din cap stresul ca nu ai un copil si lasa-te in voia Domnului ca va fi mai bine dupa ce te vei linisti. Stiu ca e usor sa dai sfaturi dar eu asa am facut dupa 2 ani de stres. Ai un sot minunat, daca se si roaga cu tine, e mare lucru. Eu n-am reusit sa-l determin pe sotul meu inca, dar mai sper ca intr-o zi va vrea singur sa se roage. Nu mai fii suparata ca ajungi sa-ti pierzi nadejdea si nu te ajuta deloc. Ispitele sunt mari, de aceea avem nevoie mereu de prezenta lui Dumnezeu si a Sfintilor impreuna cu Maica Domnului in viata noastra. Nu inceta sa te rogi si sa ai nadejde mare la Maica Domnului(Poti citi si Acatistul maicii Domnului -bucuria celor necajiti)si lasa-l pe Dumnezeu sa decida ceea ce e bine pt. tine/voi. Cere multa rabdare.
Va incepe postul in noiembrie, e un mare ajutor, incearca sa-l tii, nu e greu.

Abia astept luni sa merg la eco sa vad ca mai crescut bebe. In rest sunt bine, chiar daca tusesc ca un magar. va trece si asta. Sper ca bebe nu e deranjat de starea mea.

Cleo asteptam noutati si de la tine, ma bucur ca esti mai bine. Apropo, ce stii despre Dr. Budau Gheorghe care face eco 3D nu stiu la ce clinica. Ma gandeam sa merg la Timisoara sa fac sau la Cluj, nu stiu.

Dumnezeu sa ne mai trimita surprize placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetele mele,dragi!!!Multumesc din suflet pentru toata caldura primita de la voi,si iata ce va trimit acum sa fie pupic in zbor,cu DARUL mult asteptat si dorit,beau si apa multa, ca mi-e cam sete de la un timp de vreme si va trimit la fiecare un paharel,dar si cu toata dragostea mea in el!!!
Am 33 de ani si prima sarcina a fost o extrauterina, la 31 de ani!!!V-am spus ca am fost capiata sa aman acest dar care vine numai de la Dumnezeu pentru examene,casa si alte nimicuri, desi eram casatorita de la 23 de ani.Asta e, bine ca mi-am invatat lectia,mai tarziu decat niciodata!!!Acum nu stiu ce sa zic, decat ca-i minune de la Dumnezeu, ca la 2 ani dupa o extrauterina cu salpingotomie(trompa stanga lipsa),fara prea multi medici si controale sa primesc un asemenea dar, iar pe langa voi sunt mult mai nevrednica, ca lenea e pe mine si de rugaciune nu prea gaseam timp, desi il Iubeam pe bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca ma salvasera din ghearele mortii si cand cu extrauterina.O sa va povestesc odata ce minune a fost si atunci, desi aveam dureri crunte, citeam Paraclisul Maicii Domnului!!!
Cam asta e cu mine, nu va ganditi ca am facut ceva extraordinar, doar credinta si iubirea nu m-au facut sa-mi pierd speranta,pana si faptul ca mi-a ajutat Dumnezeu sa va intalnesc pe voi, este o minune.
Am citit ceva fain azi:Credinta este radacina, Nadejdea este tulpina, Rugaciunea ramurile cu frunze,Iubirea este floarea si Savarsirea binelui este fructul dulce.Sa ne crestem si noi copacelul, ca vom primi cu siguranta multe minuni,de fapt mantuirea este telul final!!!
Aveti atata bunatate in voi, incat Maicuta Domnului ne va ajuta ca pe surioare,asa cum zicea Criss, suntem legate prin rugaciune si eu zic acum:"Doamne cum mi-ai dezlegat mie pantecele cel neroditor, dezleaga-l tuturor fetelor!!!"SF.Necatrie iar face minuni, ca toti sfintii, de altfel,ca trimit Maicutei Domnului cererile noastre,iar Ea mijloceste pentru noi.
Eeehe, noi mai avem pana ne vedem la ecograf, sa va auda Dumnezeu, sa fim sanatoase toate, cu bebici mancaciosi, sanatosi si frumosi, ca doar am zis ca venim la botez, macar cu sufletul, oricum vom face clubul minunilor .
Maica Domnului sa ne aiba in paza, va pup pe toate si va iubesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Marryan,iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase si ma bucur ca esti bine acum.Deabia astept sa ne dai vestea cea mare cat mai repede!Dumnezeu sa fie cu tine!
Criss,iti multumesc si tie pentru cuvintele tale frumoase,nimic nu e intamplator in viata,ne-am strans aici numai fete minunate si credincioase cu care Dumnezeu are un plan frumos.
Dumnezeu sa te aiba in paza!
Adela,ma bucur ca esti bine si simti miscarile baietelului tau si eu deabia astept sa simt miscarile copilasilor mei iubiti,eu am 12 saptamani.Dumnezeu sa aiba grija de voi in continuare sa fiti sanatosi si voiosi!Doamne ajuta!
Aditi,vezi ce surprize placute avem la cateva zile doua fete sa ramana insarcinate,sunt asa de bucuroasa...Dumnzeu ne-a ajutat si ne va ajuta in continuare.
Ma bucur ca si tu esti bine,sa ne spui cum a fost la echo,sa-ti dea Dumnzeu multa sanatate atat tie cat si copilasului tau iubit!Dumnezeu sa va aiba in paza Lui!Doamne ajuta!
De doctorul Budau am auzit dar nu stiu unde are clinica,dar uite exista echo 4D la Policlinica doctor Cioata e un ginecolog foarte bun se zice ca e cel mai bun echografist din oras dar trebuie sa te programezi din timp cam cu o luna mai devreme,poti sa cauti pe net adresa si numarul de telefon si sa suni daca vrei poate accepta sa vii ca esti din alta localitate.Incearca ca poate reusesti,cum crezi.
Va iubesc mult fetelor sunte-ti ca o a doua familie pentru mine,va doresc numai bucurii si multa credinta!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ainigriv,mi-ai adus atata fericire ceva ce nu pot sa masor in cuvinte, ma bucur nespus ca in decurs de cateva zile tu si Danangie v-ati indeplinit frumosul vis,este chiar o minune Dumnezeiasca.
Cred ca tu si sotul sunte-ti in al noulea cer de bucurosi.
Sa te aiba Dumnezeu si Maica Domnului in paza in continuare sa ai o sarcina usoara si la termen,iti mai doresc multa sanatate atat tie cat si copilasului tau iubit!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Virginia, felicitari, esti minunata si sunt sigura ca o sa ai bb la fel de minunat! Dumnezeu ne iubeste si nu ne lasa, exista un plan pentru fiecare... exemplul tau e dovada cea mai buna! Si daca Maicuta Domnului nu ne ajuta, atunci cine s-o faca? Nu depinde decat de noi, cat de tare ne dorim, cat de tare ne rugam.
Sa ne rugam fetelor pentru noi si unele pentru altele si sa ne amintim de vorbele din ectenie: "pe noi insine si unul pe altul si toata viata noastra lui Hristos Dumnezeu sa o dam".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Cleo, cred ca bunul Dumnezeu iti trimite atata fericire, numai vesti bune,ca sa rasplateasca bunatatea ta, sufletul tau nobil care s-a gandit sa se roage si pentru altii, nu numai pentru el.Nu spre lauda iti spun asta, insa iti dai seama ca eu datorez acest Dar si voua, bineinteles ca Dumnezeu face minuni, dar rugaciunea e totul!!!Cu siguranta vei fi mamica noastra spirituala si vezi ca nu e numai parea mea, ci toate fetele simt aceeasi caldura si bunatate si liniste, ca pt fiecare ai o vorba buna!!!
Manumanu,ce frumos ai scris!!!Eu multumesc tuturor pentru urari, insa mai fericita as fi sa primiti si voi Darul, ca asa parca nu ma pot bucura numai pt mine,asa ca ne vom ruga mai departe si Maicuta Domnului nu ne va lasa!!!
Am inteles de la parintele meu ca exista si Paraclisul Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, sunt de fapt 7 la numar, trebuie sa-l caut si eu si vi-l trimit,ca cica face minuni!!!
Acum va pupic pe toate si uite ca sper sa facem:
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragele mele ce m-as face eu fara voi?
Fara minunile voastre? De fiecare data cand aflu ca una dintre voi a primit darul de la Dumnezeu de a ramane insarcinata ma bucur enorm, de fapt sunt f fericita pt ca, cu aceste ocazii Dumnezeu isi face simtita prezenta printre noi. Fetelor eu sunt convinsa ca Dumnezeu exista si ca ne vede pe fiecare cat ne dorim un copilas si ni-l va darui dar trebuie sa avem rabdare.
Virginia iti urez din suflet felicitari si sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos.
Si pt celelate fete care sunt gravidute le urez si lor sarcina usoara in continuare.
Iar despre mine ce sa va spun fetelor sunt f increzatoare ca vom reusi si vom primi si noi de la Dumnezeu darul acesta mult asteptat - copilasul mult dorit.
Am fost eu si cu sotul meu la Biserica Sf Spiridon, la parintele Ioan Iordache, despre care s-a mai vb aici pe forum.
Ne-a pus sa tinem post ca sa ne spovedeasca si sa ne impartaseasca.
Si dupa aceea i-am zis cu ce ganduri si dorinta am venit la dansul.
Si ne-a dat si noua un canon de 40 de zile. Timp in care sa tinem post lunea, miercurea si vinerea. Sa venim la biserica tot lunea, miercurea, vinerea si dumunica. Si de cate ori venim la biserica sa asteptam dupa slujba sa mergem la el sa ne citeasca si sa ne dezlege.
Sa cititm in fiecare seara Acatistul Maicii Domnului, Acatistul Sf Ioachim si Ana, Acatistul Sf Stelian si Acatistul Sf Spiridon. Iar dimineata sa citim Paraclisul Maicii Domnului. Si bineinteles timp de 40 de zile post trupesc, intelegeti voi,
Poate unora dintre voi vi se pare cam greu totul. Desi chiar este greu. Dar nu conteaza noi chiar o sa-l ducem la bun sfarsit.
Am inceput de o saptamana.
Vreau sa va spun ca si sotul meu tine post, se roaga alaturi de mine, merge cu mine la biserica. Sunt f fericita ca este alaturi de mine.
Si sper fetelor din tot sufletul sa ne daruiasca pana la urma si noua un copilas.
Sa nu credeti fetelor ca nu ma rog si pt voi. Ma rog in fiecare seara sa ne binecuvanteze Dumnezeu pe toate cu un copilas, iar pe cele care deja au primit aceasta binecuvantare sa le dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara si copii sanatosi.
Asa ca fetelor sunt f fericita si linistita sufleteste. Chiar nu am cuvinte sa va explic starea mea sufleteasca.
Va pup fetelor.
Si nu uitati ca Dumnezeu ne va ajuta pe toate si ne va darui un bebe la fiecare.
Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Buna,dragele mele fete!
Manumanu,ai scris foarte frumos,vom fii unite prin rugaciune tot timpul,bunul Dumnezeu ne va auzi si ne va rasplati pe toate la momentul potrivit.
Iti doresc din suflet sa primesti binecuvantarea de la Dumnezeu sa ai un copilas sanatos si frumos!Doamne ajuta!
Ainigriv,iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase si iti doresc sa te bucuri de sarcina asa cum ma bucur si eu.Dumnezeu sa va aiba in paza Lui pe tine si pe bebelusul tau!Doamne ajuta!
Hera,iti multumim pentru urarile tale frumoase,ma bucur ca esti bine,linistita sufleteste si te-ai hotarat impreuna cu sotul sa ti canonul este mare minune ca a acceptat sotiorul tau,Dumnezeu si-a facut prezenta la voi sa sti si veti fii rasplatiti cat de curand,o sa vezi.
Iti doresc ca Dumnezeu sa-ti lumineze toata fiinta ta dar si a sotului tau drag cu multa dragoste si liniste sufleteasca!Dumnezeu sa fie cu voi!Doamne ajuta!
Va scriu acum cum puteti sa va rugati asa cand aveti un timp mai liber oriunde ati fii:"Doamne,numai Tu singur ma poti ajuta,nu ma lasa,daruieste rod pantecului meu si prunc dupa voia Ta si o sa-Ti slujesc Tie toata viata!"
Aceasta mica rugaciune am luat-o din revista AS am postat eu in primul capitol linkul cu ea.
Sa dea Dumnezeu sa va auda rugaciunile si sa va dezlege pantecul sa aveti copilasi sanatosi si buni!Dumnezeu sa ajute toate fetele!
Va trimit toata iubirea mea si multa liniste sufleteasca!
Doamne ajuta!
V-am

Mergi la inceput