***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am uitat sa zic...pentru ca eu am avut greviste la care trebuia sa stai cu biberoanele dupa ele pot spune ca tin biberonul de lapte pana in 2 ore la temperatura camerei.
Dar nu il reincalzesc. Dupa cum spuneau fetele, daca iti pui pe incheietura mainii si nu simti nimic inseamna ca e numai bun de baut.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Am gasit lapte praf Nan HA1 in Crangasi, la farmacia Remedio si la Megaimage-ul de la P-ta 1 Mai(Ion Mihalache)!
Fug sa citesc din urma...

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Mica ,felicitari pentru dintisori!am vrut sa o votez pe maya dar n-am putut!mai da link-ul din cand in cand.
Roxicucu incearca biberoanele de la avent.Fac usoara trecerea de la san la biberon!tin pumnii!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristalina am citit povestea nasterii Mariei si am plans cu lacrimi de crocodil . Sa iti traiasca fetitele si sa te bucuri de ele .

carstea uite aici

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Roxicucu, imi pare tare rau ptr tine, iti spun cum il mint eu pe al meu, ca s-a smecherit si nu mai vrea cu biberonul, vrea doar tzatzi, desi cand era mai mic lua fara probleme biberonul... Deci, il iau in brate in pozitia ca ptr alaptat si cand intoarce capul spre mine si deschide gura, eu ii infig repede biberonul! Ce sa zic, cateodata merge, cateodata nu...merge mai usor cu cele de la Avent, ca imita mai bine sanul. Nu dispera, pana la urma se obisnuieste, va fi mai greu o zi- doua... Despre temperatura lapticului...eu il gust, iau o inghititura din biberon si gata. Ptr 150 ml, pun bibele cu apa la microunde 20 de secunde fix, dupa care pun laptele praf.

Mica, felicitari ptr dintisori. Da, astea sunt manifestari spcifice. Mai poate face temperatura, pana in 38 de grade.

Al meu a descoperit de cateva zile placerea intoarcerii de pe spate pe burta si invers! Si a inceput sa se supere daca-i place o jucarie si-i cade din mana! E jale, trebuie sa fie cineva in permanenta langa el, sa-i dea jucarelele pe care le scapa...

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Hello!

Wow, cat ati scris in doua zile!
Eu am fost plecata marti pe la ai mei, ieri nu am avut netul ca a reusit sotul sa blocheze modemul... Ma pun pe citit acum.
Aseara l-am cantarit pe Andrei si are 7900 grame la 5 luni si 3 saptamani.

Andrada, l-am votat pe Antonio. Si o sa-l mai votez. Am vazut ca a adunat 240 de voturi.
Si eu sunt de acord cu fructele si legumele proaspete. Mere ii dau numai din curte de la noi. Si nici cereale nu ii dau de la Nestle, Humana, etc. Ii dau faina de orez simpla, fara arome, sau alte minuni.

piticasigogosica, felicitari pt dintisor!

carstea, referitor la permis stiu ca te costa aprox 50 ron si in maxim 2 zile il ai gata. Acum 3 luni si-a schimbat socrul meu permisul ca ii expira dar nu stiu sa iti spun ce acte trebuie. Eu umblu la fel ca Doxinu, fara buletin si cu permisul pe numele de fata. EU va trebui sa imi schimb in curand si buletinul (schimb de domiciliu) si nu vreau sa schimb si permisul inca o data.

kay, ce a crescut Sosonica! O dulcica!

Ahaaa, Monytza, albastrica ta seamana cu tati! Ce dulcica e cu baticutul pe cap! Si ce de balute ii curg Si Andrei are la balute...

Doamne, Alyna24, ce a crescut baietelul tau! E un scump! L-am votat!

Motannel, am votat-o si pe Teodora!

monicoasa, felicitari si voua pt primul dintisor!

Am votat-o si pe Maya, mica! Wow, deja aveti 2 dintisori! Super!
Si pe Matei Constantin, dicirstea!

Ella, ce haios e Boby cum se uita atent la carticica!

Pepsi, felicitari pentru reusita sotului! Ma bucur foarte mult pentru voi!

roxicucu, imi pare rau ca treci prin asa ceva! Nu stiu ce sa te sfatuiesc ca nu am avut problema asta.

Hai, ca m-am intins, nu gluma. Ma apuc si eu de un pic de treaba!

Pupici!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Liviana si eu as fi vrut wrap dar problema e ca eu nu stau in Bucuresti ci in Timisoara...

Roxicucuimi pare rau de problemele pe care le ai, trebuie multa rabdare si incearca sa ii dea altcineva biberonul la bebe, nu pastra laptele mai mult de o ora. Poti sa pastrezi apa fiarta intr-un termos si asa ramane calda si apoi numai pui praful in ea. Apa trebuie sa fie calduta in biberon. Pupici.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca.... LA MUUUULTI ANI!!!!

Alyna24, sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si realizari din partea piticului si sa fii mereu la fel de fericita si implinita ca azi... si de ce nu... un pic mai bine!!!

PS: Cand ai zis pe mess ca el e cel mai frumos cadou nu m-am prins... SOOOORRRRRRY!!!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Mica, ma bucur ca ti-a placut povestirea noastra, multumim. Candva (ha!) o sa-mi fac timp sa pun continuarea ...nasterea Barosanei...:))

Fetele mele au inceput sa interactioneze. Maria a mai uitat de gelozie si acum, cateodata, are si chef de joaca impreuna cu bebe...
Seara imi zice sa facem "dii calutul"...ea sta si i-o pun pe cea mica in spate...Rad amandoua in hohote, sunt superdragalase.
Recomand cu caldura la toata lumea, face bine la nervi
(nu povestesc momentele in care joaca ping-pong cu mama lor proprie si personala...de-mi vine sa plec d'acasa......vorba sotului meu, daca am vrut o ciurda de copii?!)

Mergi la inceput

La multi ani sanatosi si voiosi Alina!
Sa ai parte de o viata plina de bucurii!

(la mine neuronu' care mi-a ramas e comatos asa ca eu ma prind mai greu!)

Mergi la inceput