***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (16)
Raspunsuri - Pagina 8
ramona7 spune:
roxicucu, noi ii dam numai lapte praf la 4 luni. Mananca cam 180ml apa + 6 masuri de praf=200 reconstituit de 5 ori pe zi, dar de la o vreme nu se mai satura si am mai introdus o masa de 150 ml noaptea.
Temperatura o verific la incheietura mainiii. Nu trebuie sa fie nici fierbinte, nici rece.
Si laptele nu il pastrez sau reincalzesc, ca dupa aia are un miros cam ciudat. I-am facut ore de masa si cand ii vine ora ii pregatesc, il harnesc si in caz ca nu mananca tot, restul de lapte il arunc.
Cam asta e la noi. Sper sa te ajute. Am incercat cu mai multe tetine si biberoane. Pana la urma, dupa o zi de lupta l-a acceptat pe ala de la avent pentru copii de peste 3 luni care are 2 gauri.
EDIT
roxicucu, am vazut ca ai mai scris, asa facea Razvan cu bibe de la chico. Ala de la avent are aproximativ forma sanului si ma gandeam eu ca probabil de aia l-a acceptat.
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA
andradap spune:
Pepsi, o data pe saptamana... si mai ales pt. ca e in apa (vezi ARHIMEDE )... nu e probl. cu colacul.... Legat de nasuc... intr-adevar pompita e cea mai buna solutie... e metoda cel mai putin "invaziva".
Roxicucu, si ANTONIO a supt doar san pana la 2 luni si apoi FORMULA m-am chinuit sa i-ao dau... UITE ce am descoperit eu, in incercarile mele disperate de a-l face sa accepte... Il tin pe mana stanga si il plimb prin casa in timp ce cu dreapta ii dau biberonul... La inceput il mai pacaleam bagandu-i sanul in gura si apoi pe langa introduceam usor biberonul... Lapticul il verifici picurand pe incheietura ta... si daca nu simtit nici cald nici rece atunci e NUMAI BUN DE BAUT!!! POFTA BUNA!
Edit: Am raspuns pe fuga ca sunt pe picior de plecare... Liviana, am dat deja unei prietene sa-mi cumpere si sa-mi faca... Multumim!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
Androix spune:
Roxana, imi pare rau ca treci printr-o intarcare cu probleme. Inarmeaza-te cu nervi tari si cu curaj si totul o sa intre in normal pana la urma. Sfatul meu este daca tot nu mananca nici azi sa suni pediatra si sa-ti recomande si alt lapte. Uneori si asta poate fi problema. Incearca sa pui pe altcineva, o persoana cu care e obisnuit, sa-i dea cu biberonul, poate tie inca iti simte mirosul de laptic si de-aia nu vrea. Si ai grija ca din biberon sa curga cu viteza mica ca sa poata trage el cum vrea.
Multa bafta.
Andreea
Alyna24 spune:
Roxicucu, subscriu la ce au scris fetele insa...
nu te-ai gandit ca poate nu accepta laptele care i-l dai?Adik incearca alt tip de lapte!Poate fi si asta o cauza!Nu toti copiii accepta lapticul praf din prima cu prima varianta!Sunt atatea tipuri...ia-i altceva!Cunosc pe cineva care i-a incercat vreo 4 tipuri pana a ajuns la Milumil de l-a acceptat!Nu vreau sa te sperii dar...e bine de stiut si eventual incercat!
Bafta!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
VOTATI SI PITIKUL MEU, VA ROGGG!AICI:http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie
ralucami spune:
Roxicucu biata de tine!:(( Eu sunt cu ochii pe mesajele tale si sper la vesti mai bune. Tu ii dai din prima un biberon plin? Daca ai posibilitatea eu cred ca mai bine ar fi sa ii introduci macar jumi-juma ( lapte praf cu lapte de-al tau). Si puiutul tau stie sa suga de la biberon? Maria mea habar nu are, m-am chinuit odata dar nimic. Nici macar suzata nu stie sa molfaie. Bafta multa!
mica0307 spune:
Neatzaaaa,
De abia asteptam sa intru pe forum si sa ma vait ca Maya de cateva zile nu prea mai mananca si se cam trezeste noaptea. Ceream un sfat. Dar dimineata am vazut si motivul. Incercam sa ii mai dau sa manance ca nu ma vroia, desi mancase putin si....m-a muscat...avem 2 dintisori cei de jos. Asa se manifesta cand apar dintisorii??? Nu mananca si sunt mai agitati??? Si de vreo 2 zile face kk verde inchis.
Mergem la dr azi la control si vedem ce zice.
roxicucu nu stiu ce sa zic. Sper ca Andrei sa accepte biberonul si sa fie totul ok.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
Alyna24 spune:
Mica, felicitari pt dintisori!
De cand ii asteptam si noi si....degeaba!
Noi am iesit afara asa ca...ne auzim dupa-amiaza!
Ma duc sa-mi iau drept cadou...ceva pt Davidel ca oricum eu am cel mai frumos cadou:pe el-Davidel baietel frumusel!
Multam fetelor pt vot si asteptam si alte voturi!
Pupici!
mica0307 spune:
Cand se trezeste ies si eu sa ii cumpar ceva. Am inteles ca tre sa ii cumpar ceva cand ii apar dintisorii.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
cristalina spune:
Buna ziua mamici!
Roxicucu, amandoua galustele mele au facut nazuri la biberoane asa ca o sa-ti povestesc cum a fost la noi.
Am incercat toate felurile de lapte de pe piata, nu au mancat decat Milumil!
La cea mare alaptam noaptea si-i dadeam biberon ziua de la 1 saptamana iar la Barosana alaptez noaptea si masa de pranz (cand doarme sta la san) iar in rest ii dau biberon...de la 5 luni.
Dar eu nu am reusit sa o invat! A invatat-o femeia care sta cu ea cat sunt eu la servici. I-am zis ca-i dau un bonus daca o invata la biberon si cam in 2 saptamani a ajuns sa manance 100ml de lapte din biberon.
Niciodata nu au manacat atat cat scrie pe cutiile de lapte praf...Acum (la aproape 6 luni) mananca 100-150ml la o masa.
Maria manca la fel de putin si a luat foarte bine in greutate!
Sfatul meu e sa pui pe altcineva sa-i dea biberonul cu lapte pentru ca pe tine te simte...
Greva foamei la copii poate sa dureze...La un moment dat Maria nu a mai vrut sa puna gura pe biberon 2 saptamani iar la san nu voia sa traga, credeam ca ajungem la spital cu ea...Imi venea sa ma arunc de la etaj...
Eu iti doresc nervi de otel si multa sanatate si tie si lui bebe...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi