*Gravidute&Mamici de IASI* (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Monica,eu am facut acu 2 zile niste acordeoane cu frigarui,dar sotul meu a zis sa nu mai fac "sefeuri si sa-i fac mancare traditionala" Asa ca ieri i-am pus o oala de fasole sub nas din care o sa manance si astazi. Mai rau e de mine,dar ideea Oanei e super.Si asa tre sa merg la cumparaturi,o sa iau si niste ciupercute.

Cristina,de ce te temi sa-i faci baita? Mai ales acum ca i-a cazut buricutul...Eu i-am facut baita lui Robert de cum am venit acasa,nu-i cazuse inca buricul. Ia uite aici Pai la maternitate nu le facea baie in fiecare seara? Stergeam cu alcool,pudram cu baneocin si schimbam pansamentul.
Cat despre ceai...da,ii dai ceai pentru colici daca e nevoie,dar nu de sete.Daca ii este sete ii dai tzitzi.

Monica,distractie placuta si tinem pumnii sa fie totul in regula la botez. Lasa ca daca se intampla vreun "accident" o sa fie cu noroc pentru nasa.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oana,nu mi-ai zis ce explicatie ti-a dat farmacistul cel tanar si frumusel .De ce nu e recomandat sa-ti iei tensiunea?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neata, intru si eu in randul vostru cu un 3in1 chiar daca tocmai s-a trezit Casian.
zicea cineva de baita dupa caderea buricului eu i-am facut baita si atunci ca asa mi-a zis doctora, dar sa evit cat de cat ombilicul.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

nu deschide nimeni capitol nou?
eu nu stiu sa fac
bai frate dar cum am intrat eu voi ati disparut toate

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Buna ,tuturor!
In timp ce Ami doarme ma straduiesc sa fac albumul cu poze sa va pot arata printesa mea.Ca tot erati curioase..si sa ma vedeti si pe mine cu ocazia asta.Raluca ,mi-a explicat si nu e chiar asa complicat ,imi pare rau k nu am facut albumul mai devreme,sa va fi aratat si poze cu burtika,de care deja parca imi e dor.Sper sa reusesc sa imi apara si mie scris poze .

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
http://community.webshots.com/user/crissintibun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Frumusica foc printzesica ta Criss.
Si daca faceti botezul la Vaslui si daca tot am fost la nunta poate om veni si la botez.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Monica ,multumim din suflet de aprecieri!
Nimic nu m-ar bucura mai mult decat sa ne vedem la cumatria Amaliei.
Mai ales k acum ne cunoastem mult mai bine decat atunci cand ai venit la nunta ,mi-ar fi ff drag sa ne vedem.Si daca am fi fost in Vaslui veneam si noi sambata la voi,chiar daca as fi stat probabil cu sufletul la gura k e asa mititica.Dar asa e Ami prea mica pt un drum pana acolo.
Vroiam sa te intreb :cum faci cu alaptatul in timpul petrecerii? Cu cine il lasi pe Andrei cand trebuie sa pleci pt un timp scurt?Ii lasi laptic matern sa ii dea cu lingurita?Ma refer mai ales acum k ai avut atat de alergat.Te intreb pt k eu am niste probleme de rezolvat si vremea e asa urat k nu am inca curaj sa o scot pe Ami si chiar nu stiu cum sa fac sa fie bine.
]Poze[/b]

Mergi la inceput

De data asta sper k am reusit sa fac sa nu mai apara linkul si sa scrie si la mine poze ca la toata lumea.Multumim si trimitem pupicuri Ralucai si lui Casi fara de care nu reuseam.

Poze

Mergi la inceput

Cris esti o dulce , si ca sa iti raspuns si la intrebarile legate de ochisori...da e bine cu ser fiziologic si pansamente sterile, si da i-am dat si inca ii mai dau Vigantol.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu il iau pe andrei cu mine peste tot.Dar e mai mare,are 3 luni.
Daca nu stau mult il las cu sotul dar il alaptez inainte de a pleca.
Nici eu nu cred ca ar fi bine sa vii cu fata la vaslui acum,e prea mica,ei nu fac fata prea bine la schimbari.probabil la botez are cam 2 luni,nu?
Eu pe andrei il las acasa cu mama sau soacra(fac cu schimbul)si ma suna ele cind se trezeste si ii este foame iar eu vin repede cu o masina.Nu dureaza mai mult de 5 min. drumul(avantajul orasului mic).
Daca vrei,la restaurantul Petrom au camere deasupra care pot fi inchiriate si ai copilul cu tine.iar localul arata f. bine.Sotul tau sigur stie.Eu acolo am facut botezul lui Vlad si cu baiatul am stat si eu,bunicile,surorile mele.Toata lumea(din familie)care voia sa se odihneasca putin.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput