*Gravidute&Mamici de IASI* (9)
Raspunsuri - Pagina 21
byu spune:
mai am si eu o curiozitate...: e careva dintre voi din metalurgie?
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
ghinetz spune:
Am vazut poze frumoase. Cu Ami si mama ei fericita. Cu Casian cel zambaret. Frumosi toti. 
Miha, farmacistul ala ochios mi-a zis ceva de niste radiatii, dar nu am stat sa-l ascult prea atent. Doar i-am multumit ca mi-a atras atentia, ca eu eram gata-gata sa folosesc aparatul. Si nu l-am ascultat nu ca as fi fost vrajita de tineretea si frumusetea lui! O! Nu! Nici vorba! 
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
Miha deschizi tu cap nou ? tot esti in concediu..eu sunt pe baricade acum![]()
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
raca spune:
A deschis cineva capitol nou sau ur si simplu ati disparut toate??
Ella sa ne spui si noua ce e pe la arg ca vreau sa merg si eu maine cu sotul si sa stiu la ce sa ma astept![]()
25+ 
Vine Barza!
crismary spune:
Am fost eu la targ si trebuie sa recunosc ca sunt destul de dezamagita. E adevarat ca, asteptand acum primul copil, nu am mai fost la astfel de targuri si probabil asteptarile mele erau mult mai mari. In primul rand oferta nu este foarte mare (in jur de 20-25 de standuri), iar preturile sunt destul de piperate. De ce se mai organizeaza astfel de targuri daca se aplica aceleasi preturi ca in magazine sau chiar mai mari ?
Asta e parerea mea...poate exista si mamici multumite.
crismary 
ella10 spune:
quote:
Originally posted by byu
mai am si eu o curiozitate...: e careva dintre voi din metalurgie?
Byucu
CASIAN ANDREI
Poze
byu eu sunt din metalurgie, dar tu stai pe aici prin metalurgie?pai poate ne vedem, eu stau linga pizzeria Catalina
raca este tirg kids mania la sal polivalenta, sunt lucruri frumoase
fetelor vreau sa va spun ce am patit eu astazi:am fost la tirg si am cumparat si eu cite ceva, apoi m-am intilnit cu niste prieteni si ne-au spus ca nu e bine sa iau dinainte hainute si lucrusoare pt bebe, si de atunci sunt tare trista si ma gindesc numai aiurea
si parca imi pare rau ca am cumparat, sper sa nu se intimple nimic doar ca am cumparat niste hainutepoze
BIANCA ANTONIA

24+
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Miha deschizi tu cap nou ? tot esti in concediu..eu sunt pe baricade acum
Il deschid imediat...Pana acum m-am luptat cu niste oale prin bucatarie
Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
Poftiti la capitol nou 
Miha