*Gravidute&Mamici de IASI* (9)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
Oana,nu stiu cata legatura are retragerea de pe piata a D-ului injectabil cu faptul ca Romania a devenit o tara calduroasa.Vitamina D este sintetizata de piele sub actiunea razelor ultraviolete,nicidecum a caldurii. Si pentru asta pielea trebuie sa fie expusa.Deci,la plaja cu noi,dimineata si mai pe inserat. ![]()
Miha
si Robert 
slimatei spune:
va invit la o
...
Stefania X 2
acusi intram in 34
...amr..max-6sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
ghinetz spune:
'Neata. Multam de cafea. F buna.
Miha, asa e. Sa ne vezi la vara pe amandoua cu cate doi copii dupa noi facand plaja pe deal la Cetatuia. Ei, cine mai vine?! Da musai dimineata si pe inserate. Adica la ultraviolete cu noi! (Glumesc, dar ce, credeti ca ne-ar prinde rau?) Despre aparat...
quote:Eu am nimerit un farmacit tanar si frumusel [alacrescoatelimba]. Poate astia sunt mai precauti. (Se spune, de altfel ca si dr. ginecologi - barbati - sunt mai atenti decat femeile; stiu si eu...o fi la fel si la farmacisti)
Am intrebat farmacista de ce si n-a stiut sa-mi raspunda
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Uitasem sa spun ca tare imi place de noi in ultimul timp...suntem asa guralive, uite cum schimbam capitolele de repede. Bravo noua!
Oana, Stefan
si Victor 
Nonna76 spune:
Vin si eu la cafea cu voi ca vad ca e rost de vorba.
Eu acasa pina la 4 nu vorbesc decit cu Andrei dar imi raspunde doar cu gg sau ee.E bine si asa.Miine ne botezam si noi ca mult am mai asteptat.
Dar nu mi-am facut molifta si nu stiu cum voi intra in biserica.
Zilele astea am tot umblat ba dupa costum lui Vlad(ca bunicu il vrea in costum ca barbatii) ba la alte cumparaturi,curatenie.Ma simt cam obosita
si stresata. Trece si botezul
ma deranjeaza si vremea ,bine ca nu mai ploua.
Nici eu nu stiu ce sa gatesc azi.daca aveti idei (dar pt. o diletanta ca mine) va rog.
M-ati bagat la idei cu calciu.Si mie mi-a recomandat dr. si nu prea i-am dat ca-l refuza.Acum am renuntat dar cred ca ar trebui sa reiau caci andrei are fontanele mare si cam suspina prin somn daca plinge inainte de a adormi.
Salutari Stefana! Esti asa aproape de sora mea.Eu o vad o data pe an.E rau cind ai fratii departe.Noi suntem cinci copii acasa,o sora e in Canada,una in Germania iar cei mici sunt studenti in Iasi.Cine stie unde or pleca si ei?
Nu mai zic nimic ca mi s-a facut asa un dor.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
kriss79 spune:
Buna dimineata
Am reusit si am mancat si eu ceva..dupa ce am culcat-o pe cea mica. Asta noapte s-a tot agitat, se scremea..o durea burtica..si cand s-o schimb era plina de kk pana sus..si ii cazuse si buricutul:) O noapte plina!am cantarit-o iar si a mai pus ceva pe ea. am ajuns la 2,890 gr!
La copilasi asa mici(ca a mea), ati dat si ceiut?
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ghinetz spune:
Nonna, eu pentru azi mi-am propus sa fac pulpe de pui la cuptor si niste ciuperci cu rosii si usturoi. (calesc putin ceapa si ciupercile - am la borcan, cumparate - apoi adaug rosii taiate (ne le decojesc pentru ca nu ne deranjeaza) Cand sting focul zdrobesc si usturoiul.
Kriss, chiar ca noapte plina. Si noi am facut kk azi noapte, dupa vreo trei zile. Dar l-am auzit de la inceput si a umplut 2 pampersi, insa am salvat imbracamintea. Ceai nu se da la BB care e alaptat, fie el cat de mic/mare. Daca ai lapte, de ce sa-i dai apa, care pe deasupra mai e si indulcita? Pune-l la san si atunci cand crezi ca ii e sete.
Oana, Stefan
si Victor 
Nonna76 spune:
Nici Andrei n-a facut kk de 2 zile si sper sa n-o comita miine la slujba sa-l fericeasca pe parintele sau pe nana.
Daca nu face pina miine ii pun un supozitor,sa nu ne facem de kk in fata invitatilor in asa zi importanta.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
kriss79 spune:
de ceiut mi-au zis diverse cunostinte..care au crescut copii..si asa m-au sfatuit..culeg si eu informatii..si le filtrez![]()
Acum ca i-a cazut buricutul..am inteles ca tre sa mai astept cateva zile sa se usuce, pana la baita..asa e?
oricum aveam de gand sa ii fac baita pe sambata..cand vine o asistenta sa imi schimbe pansamentul si ma ajuta ea la prima baita!
Ma cam plictisesc in casa..as vrea sa ies si eu putin..dar mi-e cam frica sa o las cu cineva..Am o femeie care vine sa ma ajute la curatenie/mancare/calcat..poate fug si eu putin la Kauf peste drum..cat doarme cea mica..
Am inteles ca tre sa ajung la piramida lui dubet..poate gasesc ceva pe site..formulare etc
Cu indemniz. de mat. la mine e o alta mancare de peste..ca nu-s salariata, ci PFA si Casa de Asig A Av. imi da indemniz..incepand de la inceputul lui nov..
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ella10 spune:
Neata!hop si eu cu un ness 3in 1, poate nu ma va mai durea capul!caci aseara iar ma luase durerea, abia am adormit
Azi mergem la tirgul pt copii, merge si tati cu noi,doar asa mai merge si el caci atunci cind vin tirgurile pt noi nu vrea sa mearga cu mine, dar daca e pt fetita lui....
O zi bune va pup
poze
BIANCA ANTONIA
24+