Scolile din sect. 2

Scolile din sect. 2 | Autor: Sensa

Link direct la acest mesaj

Buna,
Am o rugaminte la cei sau cele care ma pot ajuta.
Anul viitor fetita mea cea mare va merge la scoala. Binenteles ca eu m-am apucat sa cercetez "oferta" de scoli din sect. 2 (zona Obor) . Pe lista mea sunt (deocamdata) scoala nr. 56 si scoala nr. 307. Despre acestea am aflat ca sunt cele mai bune din zona. Ma intereseaza sa fie o scoala in care "se face carte" nu o scoala "de fite".
Consider ca o mare importanta o are si invatatoarea. De aceea am nevoie si de ajutorul vostru, al parintilor care au avut sau au copiii in aceste scoli.
Dragi parinti care aveti copii in clasa a IV, povestiti-mi si mie despre invatatoarea copilului dvs. Poate va fi si invatatoarea fetitei mele.
Astept pareri cu mare nerabdare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Stiu ca sunt off-topic... am invatat la amandoua scolile... la 56: I-IV, la 307: V-VIII
Nu pot sa-ti raspund la intrebari pt. ca nu am mai stiu cine, ce, cum mai preda in scolile astea... a trecut ceva timp de atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Si eu am fost la 56 ... acum he he ... 100 ani.
Din cite imi aduc eu aminte era o scoala buna intr-adevar, cu profesori buni.
Invatatorul meu a fost Florescu, dar care deja cred ca s-a pensionat.
Era un invatator bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

eu am invatat la scoala 27,pe masina de paine,e aproape de obor.o scoala f buna ,cu profesori f buni.bine ,nu sunt la zi cu informatii despre scoala ,dar eu acolo vreau sa mi dau fata cand o fi .si am intrat pe un site( calificativ . ro ) si vad ca inka mai sunt profesori care mi au predat si mie .mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si scoala 49 este ok. E pe strada Vatra Luminoasa.
Vezi ca in zona Iancului, Vatra Luminoasa sunt si after-school-uri. Bafta sa faci alegerea cea mai buna ptr. puiul tau.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

Am auzit ca scoala nr.56 s-a transformat intr-una de fitze, de mare prost gust... Informeaza-te bine daca ti-ar surade acesta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sensa spune:

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.
Vichi, si eu am auzit acelasi lucru despre scoala 56, desi este "cotata" ca fiind printre cele mai bune scoli din sectorul 2.
Inca ma informez, asa ca astept si alte raspunsuri.

Mergi la inceput