Scolile din sect. 2
Buna,
Am o rugaminte la cei sau cele care ma pot ajuta.
Anul viitor fetita mea cea mare va merge la scoala. Binenteles ca eu m-am apucat sa cercetez "oferta" de scoli din sect. 2 (zona Obor)
. Pe lista mea sunt (deocamdata) scoala nr. 56 si scoala nr. 307. Despre acestea am aflat ca sunt cele mai bune din zona. Ma intereseaza sa fie o scoala in care "se face carte" nu o scoala "de fite".
Consider ca o mare importanta o are si invatatoarea. De aceea am nevoie si de ajutorul vostru, al parintilor care au avut sau au copiii in aceste scoli.
Dragi parinti care aveti copii in clasa a IV, povestiti-mi si mie despre invatatoarea copilului dvs.
Poate va fi si invatatoarea fetitei mele.
Astept pareri cu mare nerabdare.
Raspunsuri
elyanne spune:
Stiu ca sunt off-topic... am invatat la amandoua scolile... la 56: I-IV, la 307: V-VIII
Nu pot sa-ti raspund la intrebari pt. ca nu am mai stiu cine, ce, cum mai preda in scolile astea... a trecut ceva timp de atunci...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
catrinik spune:
Si eu am fost la 56 ... acum he he ... 100 ani.
Din cite imi aduc eu aminte era o scoala buna intr-adevar, cu profesori buni.
Invatatorul meu a fost Florescu, dar care deja cred ca s-a pensionat.
Era un invatator bun.
andreea25 spune:
eu am invatat la scoala 27,pe masina de paine,e aproape de obor.o scoala f buna ,cu profesori f buni.bine ,nu sunt la zi cu informatii despre scoala ,dar eu acolo vreau sa mi dau fata cand o fi
.si am intrat pe un site( calificativ . ro ) si vad ca inka mai sunt profesori care mi au predat si mie
.mami si cu Ari(4 august 2006)
cge spune:
Si scoala 49 este ok. E pe strada Vatra Luminoasa.
Vezi ca in zona Iancului, Vatra Luminoasa sunt si after-school-uri. Bafta sa faci alegerea cea mai buna ptr. puiul tau.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Vichi spune:
Am auzit ca scoala nr.56 s-a transformat intr-una de fitze, de mare prost gust... Informeaza-te bine daca ti-ar surade acesta...
Sensa spune:
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.
Vichi, si eu am auzit acelasi lucru despre scoala 56, desi este "cotata" ca fiind printre cele mai bune scoli din sectorul 2.
Inca ma informez, asa ca astept si alte raspunsuri. ![]()