Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
delphin spune:
'Neata la ! Pauza de matura ca tot am ajuns in dreptul biroului.
Bitza,eco va fii abdominala, dar ai grija sa ai ceva in vezica. Ajuta cand sarcina e mica.
Cory, spor la treaba! Nu stiu de ce, credeam ca deja ai facut analizele TT si ca mai ai putin pana la rezultate! Gandindu-ma acum...Ririan are dreptate. Parca tot mai buna e o amnio, cel putin stii sigur daca e alba sau neagra, plus ca aflii si sexul sigur! Incearca sa discuti cu doctorul tau despre asta, el ce crede?
Ririan, curaj, inca o saptamana si se termina cosmarul.
Zuzu-zuzu multumim de cuibuletz! sa stii ca nu am uitat ca ti-am promis gogosi pt. ca tu ne faci cuiburi
Naty, ça va?
Celorlalte fete apasati si ma duc sa continui circuitul!
pozici
bb2
burticutza
Olgutzika spune:
Ce faceti, dragelor? Ca eu una mor de somn...Imi vine sa pun capul pe birou, dar nu pot din cauza burtii.
N-am mai intrat ieri, dar sa stiti ca am depus dosarul, si pe 27 imi pun pirostriile . Va multumesc frumos tuturor pentru urari, sa fiti si voi cel putin la fel de fericite ca mine!
Ela, ma imbrac intr-o rochie absolut normala, cumparata de la Ma Dame pe vremea cand inca nu eram gravida, dar e un pic baby-doll asa, si inca imi vine peste burta ( sau cel putin sambata cand am probat-o, imi venea- sper sa ramana asa si peste doua saptamani ). Trebuie sa caut insa ceva de pus pe deasupra, ca sigur va fi frig si voi fi ridicola cu bratele goale la 10grade...
Ririan, cred ca ti-am mai spus, chiar daca ai stari nasoale, intra si scrie. Nici nu iti dai seama uneori cat de bine iti poate face sa te descarci. Nu ai cum sa ne deprimi pe noi, nu vezi ca imediat ce pica cineva in butoi, sar alte 10 sa o scoata?!? Hai, please! Scrie! ( valabil si pentru Numeioana ) Cat mai ai de asteptat pana iei rezultatul la amnio? A trecut o saptamana deja, nu?
Marina, ai reusit sa iei rezultatul la TT?
Cory, succes maine! Si peste inca doua saptamani cand iei rezultatul!
Irina, Iosup mi-a facut morfologica abdominal. Habar nu am ce sa il intrebi in mod special: eu il intrebam tot timpul "Acum ce masurati? Ce e aia?" Si la sfarsit l-am intrebat cand trebuie sa vin urmatoarea data. Mi-a spus "la 20 de saptamani, pentru morfo de trim II", si asa voi face. Iti spune el destule, in plus, auzi ce ii dicteaza asistentei sa scrie pe buletin..A! Si la inceput i-am spus toate problemele pe care le am ( alea legate de sarcina, ca nu cred ca altceva in interesa ). Succes! Cand te duci ( ca am uitat, iertare! )?
Kitzy, te asteptam cu vesti!
Clau, absolut idioata faza cu pozele! Din pacate, nu avem cum ne apara dupa episoade d-astea, cel mult le putem preveni...
Si apropos de absente, ce-o fi cu concetateanca mea, Oanapopescu??!?! Oanaaaaaa!
Hai ca m-am lungit, nu am reusit sa nominalizez decat cateva randunici ( rusine mie! ), dar tre' sa ma intorc la treaba!
Pup tot stolul!
Olga 19+ cu Ioana
kitzy spune:
Of Doamne! Iara sunteti cu bata pe mine? N-aveti pic de mila
Kya intr-adevar s-au mai rarit petele, dar asta pt ca stau in pat, daca de ex ma duc sa-mi incalzesc mancare si stau mai mult in picioare, apar iar asa ca pericolul nu e trecut.
12+
serry_ann spune:
Buna ziua dragele mele randunici...azi merg si eu la eco si cu toate ca sant mai optimista imi cam tremura picioarele..Kitzy,sovi mult succes azi...poopici..ma duc sa citesc din urma
Serry13+ http://community.webshots.com/user/serry_ann
Kya spune:
Mooaama, ce de eco astazi! Avem de asteptat vesti, nu gluma...
Succes si tie Serry_ann!
Haideti fetelor cu vesti minunate
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Mmm..gogooossiii!!Delphin..nu scapi!
AhhOlgutza abia astept poozeee!!
Kitzy..iar!..daca spui prostioare..hop si Ce-credeai ca scapi?!
Pasaricoaselor la mine in casa e foarte frig..brrr..Cred ca ma arunc sub plapumica sa-i fac caldurica lui BB putzos!
Edit:Serry si tuu?!!ce de colorate o sa avem saptamana asta!!Uraaa!!
Hai Serry!!
Ela.. in 17+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
sovietica spune:
Succes celor care merg azi la echo! Ahh ce or sa curga vestile! Sper si va doresc sa fie toate vestile bune!
Si la mine e un frrrriiig 18-19 grade! Tre sa ma duc sa imi prepar solutia de epilat (zahar si lamaie) si sa ma epilez si eu pt maine. Saraca fofo ce o sa inghete! cred ca bag radiatorul in baie.
sovi 12+ saptamani
pozici
mary-lou123 spune:
Dragele mele randunici,
Sa stiti ca chiar daca nu am mai mai postat de luni de zile va urmaresc cu interes povestile despre bebei, catzei, retete, sfaturi si cate si mai cate scrieti voi aici. Am citit aproape tot ce ati scris pana acum, dar dintr-un motiv care nu as putea sa il identific, pur si simplu nu am mai postat. Sunt inca la odisee cu voi, am aflat si eu ieri culoarea la carucior. Cam 70% ne-a zis doctorul ca e fetita , asa ca sa nu va mai plangeti ca nu sunt desule printese pentru fetii vostri frumosi.
Dupa niste perioade mai grele si de confuzie maxima, am acum ne-am linisiti si suntem fericiti in asteptarea printesei care nu stim inca cum o sa o numim, k asteptam sa caute tati prin hartoage lista cu nume de fete pe care a facut-o el cu ani in urma .
In afara de faptul ca m-am facut o si imi vine sa mananc orice, toate sunt bune si frumoase.
Le felicit pe fetele care s-au casatorit in aceasta perioada, le urez casa de piatra, casnicii pana la adanci batraneti si numai impliniri. Noi in privintza nuntii suntem inca foarte rezervati, in ciuda presiunilor parintizilor din ambele parti.
Toate testele ne-ai iesit bine pana acum, in ciuda faptului ca avem incompatibilitate si la grupa sanguina si la RH.
M-am grabit si nu am updatat semnatura, avem si noi 20+, si o sa nasc natural, la Sp Elias cu doctorul Filipescu, daca sunteti dragute sa ma treceti si pe mine pe listutza .
Acuma nu mai am timp sa postez ca ma duc fuga la medicul de familie, sa imi dea recomandare sa imi faca reducere de program de 6ore/zi la munca, care mi se pare din ce in ce mai chinuitoare si plictisitoare, mai ales ca lucrez dupa-amiaza, pana la 12 noaptea.
Va pup pe toate, si promit de acum sa postez mai des.
serry_ann spune:
Kya si Zozelina dragalasa mercic de galerie si incurajari. Nu cred ca o sa-mi spuna culoarea caruciorului ca mi se pare cam devreme dar macar sa-mi spuna ca totul e bine cu bebe si ca placenta aia e mai ridicata...ufff...aaaaa si sa ma lamureasca cu saptamanile astea daca sant 13 sau 14..Eu merg la eco abia la 16,30 asa ca mai am de asteptat.Aseara am zis ca innebunesc ca nu reuseam sa respir din cauza nasului..l-am trimis pe sotul meu pe la 12 noaptea sa-mi ia ceva de la farmacie.A gasit niste picaturi,cica naturale ..dar mi le-am pus doar o singura data ca mi-e frica sa nu faca rau la bebe..asta e ,respir si eu pe gura..poopicei
Serry13+ http://community.webshots.com/user/serry_ann