Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
Kya spune:
Noi suntem mai norocosi, ca au bagat apa in calorifere, si s-a dat drumul la caldura.
Si in anul asta, ca niciodata, e cald si la servici!
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Mary_lou, bine ai revenit pe la noi pe creanga. Felicitari pentru cei 70% de fetita. Ma bucur ca totul e bine cu voi.
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
serry_ann spune:
Kitzy te asteptam cu vesti bune...Mary_lou iti urez alte 20 de saptamani frumoase si bine ai revenit!!
Serry13+ http://community.webshots.com/user/serry_ann
cami33 spune:
Tin pumnii tuturor randunicilor care merg azi la medic.
Sa veniti numai cu vesti bune si carucioare colorate.
Eu mai am de asteptat 2 zile si nu mai pot de nerabdare.
Va pup pe toate
Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +14
zozela spune:
Mary ma bucur ca ai vazut apelul nostru si te-ai hotarat sa ne scrii!!Felicitari pentru 70%-sa fie sanatoasa si papacioasa!Imediat fug sa trec noile date in listutza,dar nu inainte de a te incuraja sa scrii mai des-mamico!
Serry chiar daca nu vii cu coloratul(desi eu sper din tot sufletul)-important e sa aflii ca BB e bine si ca placenta se ridica!
Kitzy,Serry
Kya te invidiez-la noi nici proba n-au facut,macar!Mi-a adus Dan caloriferul electric de la mamica lui(acolo il depozitam) si l-am pus in functiune rapidParca a inceput sa se mai dezmorteasca atmosfera..
La 16.30 merg si eu la Dr.-de data asta la medicul care imi urmareste sarcina.Mor de necaz pt.ca mi-a zis ca nu o sa-mi mai faca eco pana la 20si ceva de saptamaniProbabil ca doar o sa ma cantareasca,tensioneze,o sa vada cum creste uterasul,pelvimetria..si cam atat!
Ela.. in 17+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
mihutza11 spune:
ola!
kitzy m-as intinde si as dormi, dar nu prea am cum ca sunt la servici...
Adriutza mersi de aprecieri! si esti o dragutza, cand ai timp ne auzim! si pt eco de maine!
mami_papacioasa adevarul e ca se conduce ca-n codru in Buc si te inteleg f bine! trebuie sa inveti sa te detasezi de toate
Cory saru'mana de urari si interesant punct de vedere asupra mariajului bafta maine la analiza! sa dea DD sa fie bine!!
Ririan si sper sa vii cu vesti bune!
Chris bafta si tie la analize!
Serry bafta la eco, te asteptam cu vesti bune!
Mary-lou felicitari! sa va traiasca printesa de 70% sanatoasa si voioasa!
pup dulcic toate randunicile (ma scuzati ca nu va pot numi pe toate), dar vad ca ma simt din ce in ce mai rau (dar bine ca nu mai am durerile alea de splina)... parca imi tremura genunchii si am o stare de greatza... am iesit mai inainte cu o treaba de servici si in urma mea la rand era o tanti mai de la tzara, si era data cu o apa de colonie din aia dulce-dar rau de tot, cu miros ieftin... si nu destul ca nu ma simteam grozav, mi s-a facut rau... eu care pana acum nu am avut probleme de genul asta... si acum ma simt moale ca nu stiu ce... vreau acasa in pat ... mi-e frica sa nu ma intoarca si raceala...
Mihaela 17+
Pozici
Bebitzu
clauclau spune:
Ce de carucioare or sa apara pana la sfarsitul zilei! . Super!
Mary, felicitari pentru fetita si spor la cautat nume. Stiu ca e greu...
Imi pare tare rau de Remaliss, ce s-a mai chinuit saracuta! Sper sa fi terminat cu spitalizarea si totul sa fie bine pentru ea.
Cory, mesajele tale sunt foarte frumoase ca intotdeauna!
Olgutzika, CASA DE PIATRA si multa,multa fericire alaturi de viitorul sot!
Eu de vreo saptamana mi-am dat drumul la centrala, sunt friguroasa rau de fel...Dar vad ca acum e un soare frumos afara, oare e cu dinti? Azi eu nu scot nasul afara...
CLAU 20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
.......Randuniiiici...am net!!!
Doamneee!!! Ce bine e sa te simti iubita!Multumesc din suflet ca existati si ca sunteti alaturi de mine mereu! Va multumesc ca v-ati facut griji (cum suna!), si ca nu m-ati uitat!
Am citit aproape tot din urma insa am in cap un haos total! Imi dati voie sa sar peste detalii?
Urez bafta multa randunicilor care merg la intalnirea cu bb azi-maine!Doamne Ajuta sa aduceti numai vesti minunate
Felicitari grandioase celor care au aflat culoarea caruciorului
-ici multi la toate randunicile care si-au facut griji ptr mine si cred ca nu mai e cazul sa va spun cat demult
Drept cadou incerc sa pun un link cu poze ale burtoiului si poate ma iertati!
http://www.flickr.com/photos/12117325@N08/?saved=1
Acestea fiind zise ne vedem mai pe seara ca am niste drumuri de facut!
Ah...am uitat sa va zic,...am schimbat numele lui bb din burtik...in loc de Paul va fi Yannis si cred ca va aparea cam asa: Yannis-Sebastian, asta in cazul in care Seb...ramane, eu asa as vrea!
mami de Luca si 21+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Am uitat sa va ma spun ca noi suntem bine, bb-Yannis, misca in fiecare zi si...mai ales ca mi-a fost taaaare,tare dor de voi!
mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2