Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Maria, sa va traiasca flacaul si sa ai nastere usoara!Felicitari ptr. putza!!!

Cum nene 30 de kile deja??? Dar la tv m-am uitat special ca nu ma omor cu surprize-surprize si nu pare chiar asa uriasa.....
Si ce? E doar in 7 luni? Parca avea 8 luni acum ceva timp... Nu zic nici ca emult nici ca e putin casi eu am pus deja aproape 10kile, asa ca sigur voi fi pana la nastere!

mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Randunicilor, sunt mamica de mai-iunie, ma bag si eu peste voi cu o intrebare...
careva dintre voi a facut bi-testul?> daca da imi spuneti si mie ce rezultate/riscuri ati avut/ va rog mult, fetele de la mai-iunie, abia acum trec la aceste analize, dar pe mine ma framinta acum problema.
Mie mi-a iesit asa: Riscul de virsta corelat cu valoare Beta hcG este de 1:488 iar corelat cu valoarea PAPP - A este de 1:1350.
per total iese un ric individual pt trisomia 21 de 1:634.
pina ajung la dr mea, ma puteti ajuta voi .in vreun fel?
multumesc mult si sarcini usoare in continuare

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Simo chiar flacau mare !!! La 4100gr nici nu vreau sa ma gandesc cat te-ai chinuit! Sa fie sanatos si un ptr. el!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Buna randunici! Revin dupa o perioada aglomerata, in care am avut doar din cand in cand timp sa va citesc,dar azi am recuperat tot si am intrat sa transmit pe scurt noutati. Vom avea un baietel (David - Luca) primul nume de la mine, al doilea de la Tati si Antonia. Cu numele nu am avut probleme, ca eu de cand eram la liceu am zis ca daca voi avea o fetita se va numi Antonia, iar baiat -David. Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa-i avem pe amandoi. Vestile de la medic nu sunt prea grozave, placenta e f. jos inserata si riscul e mare, imi recomanda repaos total de acum, dar eu as vrea sa mai merg macar o luna la serviciu, sa-mi rezolv problemele. DAca situatia nu-mi va permite nimic nu va fi mai important decat bebelusul, pt. ca eu am un istoric negativ si medicul nu vrea sa riste. Si cu Antonia am avut de la inceput repaos total si interdictii pe toata linia, o sarcina grea cu contractii permanente pe care nici un tratament nu le-a potolit, dar uite ca acum are sapte ani si e bine. Ce a fost greu a trecut, si doar cu incredere putem depasi greutatile. TT a iesit pozitiv (adica risc crescut), dar nu-mi fac griji, si nu voi face amnio, merg inainte cu credinta ca daca Dumnezeu ne-a dat acest copil acum, dupa multe asteptari si esecuri, va avea grija de el si ne va ajuta sa ajungem cu bine la capat. Felicitari si multe vesti bune in continuare tuturor burticilor.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

catalina, super-optimism! Sa dea DD sa iasa cum vrei tu! Poate fauresti si o semnaturica, sau un tiker, ca eu initial nu intelegeam cine e antonia. da m-am prins.
numai bine! si mai treci pe la noi, mami eroina!

editez pt Simonacip imi pare rau, nici eu nu stiu ce sa raspund, eu sunt randunica "anti"., anti DT, anti TT, anti vaccin de orice fel. Dar pro-urile mele sunt totale. De exemplu, sunt pro sa iti iasa toate testele beton si un bb perfekt!

sovi 12+ saptamani cu
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Catalina ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scrii!Felicitari pentru BB David-Luca!!Ati ales doua nume crestine,deosebite!Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!Ai grija de tine si de BB-iar daca Dr.spune-repaus total-atunci fa asa cum zice el!
Sovi meu..iar gand la gand..Ce sa mai zic..
Simonacip eu n-am facut bitestul..nici TT..deci nu te pot sfatui!si sarcina usoara!
Cory
Hai Chriiis!!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Catalina felicitari ptr. felul in care gandesti! Sigur Dumnezeu iti daruieste un copil frumos si sanatos! tie si Antoniei!

Editez ca sa fac si iou oleaca de galerie lui Chriss

Si ca sa ii mai spun o data lui Cory draga de ea ca suntem cu sufletul aproape!!!si te asteptam cu vestile bune!
Sunt sigura ca sunt bune!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Mihaela (Mihutza), te pup si eu mult .

Simonette, tot am vrut sa spun, dar ma luam cu altele. Imi place mult numele pe care l-ati ales pentru bb din burtik. Chiar suna foarte frumos. Te pup din nou si pe Luca si pe bebe din burtik .

Am niste emotii pentru Cory, dar nu mai are mult si o sa se linisteasca si ea, draguta (si noi pe langa ea).

Laly 17+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simonacip, nici eu nu am facut bitestul!

Catalina, bine ai venit! Sa fiti sanatosi toti patru! Si sa scrii muuult aici, ca ne faci tare bine cu atitudinea ta pozitiva!

Sovi, ce vrei sa spui cu "noi cei mai maricei"?!?!? Ca tu doar ochii ii ai "maricei"...

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Clabucelu` ...si mie imi place...parca am inceput sa-i vorbesc mai mult de cand i-am schimbat numele! Poate ne cuscrim ???

BB2

Mergi la inceput