Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

adica adultii. care dupa un nr de ani, coloana capata "personalitate". maricei, in cazul meu e si la propriu, v-am mai zis, am 1.85 m. si daca nu dau niste gimnastica la coloana cand si cand, ma cocoseaza. da situatia e sub control.

sovi 12+ saptamani cu
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am avut dreptateNu vorbeste nimeni cu mine
Ririan,Maia37...help!

Simona,mamica de Teo (14 ani) si poate 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bravo fetele! in primul rind multumesc de raspunsurile prompte, apoi va felicit ca nu va impacientati, ca mergeti cu incredere in DUmnezeu inainte. Eu la prima sarcina am avut TT cu risc crescut, dar n-am facut amniocenteza si bb a fost ok. Acum am zis c-or fi mai bune interpretarile DT, dar vad ca-s la fel de proaste...n-au nici un rost.
va multumesc, sarcini usoare in continuare si sanatate la bb Si...Doamne ajuta!

David (10 nov 2004) si
Simona 12+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ha! Ce misto!!!Ca si eu sunt "maricica", dar "doar" cu 1.80 . Ai facut vreun sport? Ca io m-am ocupat cu baschetul ...

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Catalina, bine ai venit, asa atitudine merita toate aplauzele! Imi place numele fetitei tale, suna tare bine Antonia.

Simonacip, nu stiu ce sa zic, nici eu nu am vrut sa fac aceste teste sa nu ma stresez prea tare. Lasam fetele care le-au facut sa-si dea cu parerea.

Maria, felicitari pentru putza!

Cory, mai este putin pana la rezultat, suntem alaturi de tine.

Sovi, mama ce inalta esti! Tu esti manechin mai draga!

CLAU 20+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Woow ce supergagici avem aici!Auzi la ele.180 si 185cm.!!Bunaciuni tata!Io nu ma pot lauda cu inaltimea-ca nu am decat 177cm...da' va fac la kg.!!
Cory
sa construiesc un nou capitol!..Pe locuuuri..fiti gataaa....

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Nu am facut nici un sport. Asa suntem noi, familie de brazi. Deh, acolo in delta am avut multa apa la radacina. Acesta era unu din motivele de n-am vrut fetita. Uneori nu e usor cu o asa inaltime.
Mie imi pare rau ca nu m-au dat la un sport. chiar mi-au interzis parintii :(. copiii nostri vor fi sportivi.
Zoze, vrei sa spui ca inainte de sarcina aveai mai mult de 69 de kile? Am dubii ca ma iei

sovi 12+ saptamani cu
pozici

Mergi la inceput

mimonix, ieltaleeee! nu e neaparat vina noastra! eu te "vad" prima data! e din cauza ca pana la 10 mesaje esti moderata si iti apar mesajele cu cateva pagini in urma de obicei. scrie fuguta inca 5 mesaje si atunci sa te tii la cat vom vorbi cu tine!

editez sa scriu la fete ce a scris mimonix acu vo 3 pagini:

"Salutare la toate rindunelele
Eu tot citesc ce scrieti voi aici de citva timp dar de lene sau de teama ca nu "va veti juca si cu mine", nu v-am scris pina acum.
Am prins curaj cind a intrat Maya37 pentru ca vad ca e intr-o situatie apropiata de a mea...Eu am 40 de ani si o fetita de 14 ani si un bebe de 20+ (DPN 06.03).Miine merg la amniocenteza si as fi vrut sa stiu mai multe detalii despre aceasta analiza.Poate cele care au trecut deja prin asta sa ma lamureasca un pic:ce fel de ecografie se face , cit trebuie sa astepti inainte cu perfuzie, cit astepti dupa, daca trebuie sa ai la tine pijama sau ceva...chestii d-astea.Mi-e atit de frica.
In rest, felicitari tuturor pentru BBei, baieti sau fetite, pentru curaj si pentru optimism.
Un la toata lumea"
eu nu stiu sa iti raspund, da iti doresc tot binele din lume!
sovi 12+ saptamani cu
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ela, pe mine nu ma faci nici la kilograme. Sunt deja cu 7 peste cate aveam cand am ramas insarcinata. Si daca mai adaugam si cele 8 luate in ultimul an dupa ce m-am lasat de fumat, se pune ca sunt deja cu 15 peste greutatea mea normala . Si pana cand ne-om vedea, mai pun, ca asa-s io strangatoare .

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ma abtin de la comentarii capitolul asta!

Va invit la capitolul 28!!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput