Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
Simo27 spune:
Haide,
CHRIS
uite iti tin galerie
,sa vii sa ne zici si noua culoare caruciorului!cred ca ai mari emotii...
Simo,mamica lui David
,
19+ cu 
diana_g spune:
BITZA,SOVI,EVE-felicitari pentru colorarea caruciorului.sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

GIANI-tari bancurile.am ras de numa"
CORY-sunt sigura ca rezultatul va fii bun.stai linistita si ai incredere in D-zeu 
ELA,SIMO-

va doresc o dupa amiaza placuta,eu ma duc la somn.
pup toate randunicile
diana_g 21+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png
mihutza11 spune:
Eve felicitari pt printesa!! sa creasca mare si sanatoasa! 
Cory m-ai dat gata cu rapiditatea rezultatului! sper sa fie bine!! 
Sovi
tare haioasa povestea cu eco...
Adriutza te asteptam si pe tine cu vesti bune! 
CristinaGoji sa iti traiasca Vladutzul! 
Elara 

off... biata Zoze cum a ramas in pana de curent... si eu am avut ieri dupa amiaza ca voiam sa vad ce mai ciripeati, dar m-am enervat ca erau fluctuatii si am renuntat...
Sefa de trib!
CAmi te asteptam cu vestile colorate maine! 

Simo, Laly, Naty, Ioana, Bitza, Blanka, Diana, Olgutza si restul de randunicoase 
maia tin pumnii si io! 
Ririan 
Simo27 sper sa fie bine cu David pana la urma! 
eu ma bucur ca ma simt bine azi, desi parca mi-e foame intr-una... deja am pus 5 kg... in curand o sa fiu
... apropo de asta, ati vazut Andreea Marin Banica a pus pe ea 30 kg... am vazut-o in poze.. totusi parca e prea mult... si inca o sa mai puna ca mai are 2 luni si ceva, si din cate stiu atunci pui cel mai mult, ca retii si apa si creste si bebe!
va pupic si sper sa citesc numai vesti bune aicishea! 
Mihaela
17+
Pozici
Bebitzu
clauclau spune:
Aoleoooo cat ati mai scris mai randunici, pleaca omul putin de acasa si la intoarcere nu mai face fata la fete.
Ia sa facem noi ca Sovi , deschidem frumos 2 ferestre si astfel nu pierdem nimic. Super idee
.
Cory, pumnii mei sunt inclestati in continuare pentru tine. Stai calma, e excelent ca o sa ai azi rezultatul caci se termina mai repede si cu stresul. Te astept cu cu rezultat fain de tot!
Cristina, sa-ti traiasca Vladut! Deci asta e o zi mare pentru tine, sa petreceti frumos si multa, multa sanatate ca-i mai buna decat toate!
Olgutzika, ai dreptate ca nu e prea placut cu chestia aia prin "fofo", dar ce sa facem, cica uneori e mai bine asa! Sper de-acum sa fi scapat de ea, chiar si data trecuta la 17 saptamani , eco a fost abdominala ( pentru prima oara la sarcina asta, ce m-am bucurat!)
Chris, poate sa se vada sexul si la 14 saptamani daca eco e bun, doctorul de asemenea si cel mai important daca sta bebe cu piciorusele desfacute!
Mary, sunt de acord cu tine, gandirea pozitiva face foarte bine si la mamica si la bebe. La Medical City mergeam si eu pana de curand ( cand mi-am schimbat doctorul) . Este foarte bine acolo, au aparatura buna , totul este ok, mergi linistita.
Simo27, imi pare rau de Davidutzu, cred ca esti ingrijorata si ti-e greu sa-l vezi asa, dar poate nu e nimic...Sper sa fie fotul foarte bine cu puiul tau.
Elara, hai cu vestile in cioc, esti asteptata pe creanga!
Maia, bine ai venit printre randunici, sa ai o odisee frumoasa cu noi.
Zoze, imi pare rau ca ai patit-o la mesajul cel lung pentru noi. Stiu cum e, te debusoleaza sa o iei de la capat...Dar ai remediat situatia frumoas si ai scris la fiecare randunica in parte.
Dupa morfologia de saptamana viitoare trebuie sa merg si eu la consultatie ....deci o sa umble pe acolo, nu? Hmmmmm, asta e!
Numeioana, tot nu ti-a venit cheful de forum si de noi? Imi pare tare rau! ![]()
Cami, mult succes maine la doctor, e normal sa ai emotii, toate trecem prin asta! Eu mai am 5 zile pana la eco si deja incepe sa ma ia cu transpiratii...
Simonette, 
si pe tine si pe Luca.
Diana, noi mergem marti la morfologie, cum stai cu rabdarea ? Eu destul de prost
CLAU
20+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
underqueen spune:
mama, ce ocupate ati fost! nu va mai gaseam...
deci:sorry ca nu am intrat ieri sa va zic rezultatul de la eco, dar ne-am trezit cu brigada de la inspectorat ieri si cand in sfarsit am ajuns acasa am picat rupta de somn.
dar cred ca nu e prea tarziu nici azi sa va zic ca o sa avem un .... 

...
. si e bine sanatos, dezvoltat normal pentru 20 de saptamani...asa ca m-am mai linistit ...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
20+
mimonix spune:
Salutare la toate rindunelele
Eu tot citesc ce scrieti voi aici de citva timp dar de lene sau de teama ca nu "va veti juca si cu mine", nu v-am scris pina acum.
Am prins curaj cind a intrat Maya37 pentru ca vad ca e intr-o situatie apropiata de a mea...Eu am 40 de ani si o fetita de 14 ani si un bebe de 20+ (DPN 06.03).Miine merg la amniocenteza si as fi vrut sa stiu mai multe detalii despre aceasta analiza.Poate cele care au trecut deja prin asta sa ma lamureasca un pic:ce fel de ecografie se face , cit trebuie sa astepti inainte cu perfuzie, cit astepti dupa, daca trebuie sa ai la tine pijama sau ceva...chestii d-astea.Mi-e atit de frica.
In rest, felicitari tuturor pentru BBei, baieti sau fetite, pentru curaj si pentru optimism.
Un
la toata lumea
mihutza11 spune:
Maria sa va traiasca flacaul!! sa creasca mare sanatos si voios! 

Mihaela
17+
Pozici
Bebitzu
Maia37 spune:
De ce mi-a fost frica n-am scapat.Am luat analiza si au iesit anticorpi prezenti T 1/2
O sa incerc sa repet analiza si apoi vad ce fac caci acum sunt cam debusolata.Multumesc fetelor de incurajari...
Mihaela, mamica Andrei
13+ si
19+ cu
Vlad
zozela spune:
Felicitari Mariaa pentru flacau!!Sa fie sanatos si cuminte!
Ei..cum e sa aflii ca vei fi soacra mare?!![]()
Simo!Mai sa stii ca m-a enervat tare tampenia aia de pana de curent!Mi-au dat lacrimile de necaz!![]()
fata!
Curaj Maia!Totul va fi bine!
Ohoo..Simo27 si tu esti posesoare de BB baban?!!
Miha sa speram ca-totusi-nu o sa avem "norocul"Andrrei Marin!
Multumesc Clau!!Off..am dres-o eu cumva..dar va asigur ca in mesajul pierdut punctam multe chestii interesante/utile..pe care acum numai pot sa le astern..Pusesem suflet mai
![]()
Daca te-a chemat la consultatia de rutina..da..o sa-ti cam umble si pe-acolo..
Hai ca nu-i chiar asa de rau..Iti mai "aminteste" cu ce te "ocupi" in perioada asta!
Cory
Hai Chriiis!!
Ela..
in 17+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
sovietica spune:
Ah Zoze,
ce rau imi pare ca ai pierdut mesajul ala lung! Si mie mi s-a intamplat, si cred ca la multe de aici. Nu stiu, cand il scrii pui si suflet in el si cand il vezi ca dispare, doare putin. Eu incerc, cand nu uit, sa dau "copy all" inainte sa il trimit, si daca se pierde dau "paste" inca odata la tot mesajul. Desigur, daca se ia curentul, asta da ghinion la ochi-de-vultur! 
Simonette
si eu! un doctore mi-a zis ca noi cei mai maricei, sinem capul usor pe o parte sau usor sucit de la orientarea coloanei, la mine cel putin asta e. o usoara rasucire a coloanei care imi tine uneori capul usor spre dreapta.
Clabucica, ii fac galerie Clarindei, poate o misca gestul meu. Hai Clarinda!
hai pedaleaza!
da un shut la mami!![]()

Simo27, ce tare esti cu bb1 de 4.100 kg! sper ca macar epidurala ai facut! Trebuie sa iasa bine si de data asta.
Mihutza, am dat si eu un goog ca nu imi venea sa cred cu andreea marin. am gasit-o aici: http://www.cancan.ro/2007-10-17/Andreea-Marin-a-luat-30-de-kilograme.html da parca nu imi vine sa cred ca e ea in poza! Si au fost rautaciosi ca au zis ca e clar ca manaca numai dulciuri si fainoase, ca nu este neaparat adevarat.
underqueen sa va traiasca domnisoru!

Phiiii ce echipa de fotbal facem!
sovi
12+ saptamani cu 
pozici