Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cory, daca e asa, atunci curaj ! Tremur si eu langa tine! Uf!

VLADUT, LA MULTI ANI CU SANATATE]....si pe burta si pe spate, cum zice sotul!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

o zi buna pentru randunici!
noi astazi implinim 21 saptamani.nu-mi vine sa cred cum trece timpul.
fug sa schimb semnatura si sa citesc din urma.
va pup pe toate.

diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ela, da, maine la 17.30 merg la control.Am emotii de mor.
Cred ca ma voi "certa" cu doctoresa mea pt ca nu vreau sa fac TT. Vedem maine cine castiga...
Vladut, La multi ani si s-o faci pe mami a ta foarte mandra de tine.

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Te cred Cami! Uite-incep galeria ca sa-ti mai piara un picutz din emotii
Hai Caamiii!!
Diana!La mai mare!
Cory

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna sa va fie ziulik!
Eu sunt tare aglomerata in ultimul rand si nu prea am timp sa calaresc forumul...sper sa ma intelegeti...
Sovifelicitari ptr coitze,sa stii ca ma bucur tare mult ptr tine,ptr vooi!!! cu drag!
Cory la Bunul Dumnezeu sa fie bun rezultatul TT-lui si sa ne aduci vesti bune diseara! Doamne Ajuta!
Eve si IrinaFelicitari ptr pasaricoase si sa creasca mari sifrumoase asa ca voi...
Delphin, ce mi-ar place si mie sa merg la cules de mere ptr acasa! Suna tare bine! Si...fii mai ingaduitoare cu bietul omutz...face si el ce poate! Ce ii cere meseria...deh
Clabucel, ce mai faci tu mamico? A inceput sa miste Maria-Clarinda?
Elara, te rog sa ne vii cat ma rpd cu vestile in cioc sa nu stam ca poe ace...da? Uite si galeria bine-meritata:
Irina, si mie imi place numele Antonia, f. mult!!! Pe Luca il mai cheama si Anthony...
Chris, la echo vaginala nu doare nimic, asa se fac mai bine anumite masuratori! Sexul se poate vedea, dar depinde de pozitia lui bb si de cat depriceput e dr.! Io urez multa bafta si stai linistita ca spunea dr. daca era ceva rau!
Cristina...La multi ani ptr Vladutz!!! Sa creasca maresi voinic si sa fie sclipitor in tot ceea ce face!!!Felicitari mamico!!! Pe cand motzul?
Mary-Lou si multumim ptr gandurile bune! Bafta multa saptamana viitoare la 4D...tinem pumnii!
Simo...sanatate multa puiutzului David! Si eu tzin capul usor intr-o parte...greu ma controlez...nu stiu ce poate fi! si sper sa fie bine...
Olgutza...Doamne Ajuta ptr vineri!!! Stim ca Ioana este bine dar mai stim ca tu ai emotii oricum!!!Asteptam vestile bune!
Zozelina iou fata necajita care a pierdut mesajul din cauza de curent luat... Mi s-a intamplat si mie si nu este deloc placut...sper sa nu mi se intample de data asta ca am incercat sa scriu la cat maimulte fete...si tot simt ca am fete pe care nu ca le-am uiat dar am creerii varza inca o data!
De Ioana mai stie cineva ceva? Nu prea am mai vazut-o...Ioanaaaa!
Dar de Maria???
Diana, felicitari ptr cele 21 de saptamani!!! Inca 19 usoare siminunate iti doresc!
Cami33, maine la 17:30 sa te gandesti ca un stol mare de randunici se gandesc la tine si te asteapta cu vestile bune in cioc!Doamne Ajuta!
Mihutza si multumesc ptr gandurile bune!

Si ptr toate celelalte randunici din stol, poate neuronul nu ma mai ajuta...muuuuulti

mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Echo pt translucenta nucala l-am facut si eu si dr. a zis ca e ok dar TT n-am facut pentru ca stiam ca nu-mi va iesi bine.Se tine cont de multi factori si-n primul rand de varsta mamei, daca esti fumatoare etc.Am optat pt amniocenteza deoarece este 99,9% sigura si oricum ajungeam aici pt ca am 37 ani.Asta este acum astept rezultatul si este taaaare grea asteptarea.Nu-mi doresc decat sa fie sanatos daca tot a fost sa fie dupa 10 ani...toate ne dorim asta...

Mihaela, mamica Andrei 13+ si 19+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

LA MULTI ANI VLADUT!!! Sa cresti mare si sanatos!

Simonette, draga mea Simonette, eu fac bine, treaba multa la servici, de raceala am mai scapat, dar Clarinda tot n-a miscat pana acum. Poate diseara la meci, sa faca galerie tricolorilor alaturi de mine, dar ... eu o astept la cotitura pe Bombonica lu' mama!

Laly 17+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Maia, tin pumnii, am o colega care era trecuta de 40 cand a nascut, si totul fara nici o problema.
eu azi la 7 seara merg la eco transvaginala, nu stiu de ce am emotii, dar cred ca din cauza ca poate aflu ce culoare e caruciorul si o sa-l vad pe bb si mai bine decat la eco abdominala de acum 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

KYA,multumesc mult de sfaturi,sa stii ca imi este de un real ajutor tot ce mi-ai scris.La noi nu poate fi vorba de ceva congenital,dar dobandit, mai mult ca sigur...la ultimul dr oftalmolog la care am fost(chiar ieri),avea o aparatura ultramoderna si e specializat pe copii,deci nu cred ca s-a inselat!dar il pun eu pe brazda,stii cum se zice"tot invatul are si un dezvat"!unptr tine
Simonette,

Simo,mamica lui David,19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Si mie mi-a zis dr meu,ca bebelusul e mai mare ,e mai dezvoltat cu 10 zile decat ar trebui sa fie...m-am cam speriat,dar m-a intrebat cat a avut David la nastere,adica 4100kg,si a zis ca e normal ca bebele sa fie asa,si sa ne asteptam la un bebelus mai mare...aoleu,am zis!pe David l-am nascut normal si dr a zis ca si pe bebelus o sa facem tot posibilul sa il nasc tot normal,dar mi-e deja groaza,ca eu am 1,65 si am fost traumatizata dupa prima nastere...dar,este mult mai bine sa nasti normal,decat prin cezariana,si ptr bebe si ptr mamica!sa dea numai Doamne-Doamne sa ajungem acolo!in 5 nov am si eu morfo-fetala,si desi dr a zis ca nu este nici o problema,si nu crede ca nici atunci nu v-a descoperi ceva grav,mi-e totusi putintica frica...

Simo,mamica lui David, 19+ cu

Mergi la inceput