Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
bitza037 spune:
Cory, nu mai tremura , ca o sa fie bine.Gandeste-te la latura pozitiva, si anume ca iei rezultataul azi si nu trebuie sa mai stai nu stiu cate saptamani in stres.SI roga-te la DUmnezeu ca sigur iti va asculta rugaciunea!!!
Eu o fac pentru tine si bebele tau
Sper ca nut e superi pe mine, dar as zice sa incerci sa nu mananci carne azi c aetse miercuri, sa tii un fel de post.Doamne ajuta s afie bine!!!!
Nicol conte saru mana de felicitari!!!!
IRINA
+14 Antonia
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
nicol_conte spune:
Mai fetelor, eu nu reusesc sa mai colorez cuvintele de la o vreme , nici de la servici nici de acasa.Vi se mai intampla si voua?
EVE28 - felicitari pt caruciorul roz!
CORY -incearca sa stai calma,tinem pumnii;sunt sigura ca o sa fie bine!
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol12+ si Alexia(24aug2005)
Olgutzika spune:
Cory, Doamne Ajuta!!! Sunt gata la 5 cu tot cu interpretare? Sau interpretarea o face medicul tau? Sati linistita, respira adanc! O sa fie bine, ai sa vezi! Ai incredere!
Olga 19+ cu Ioana
sovietica spune:
baiii ce delir!
Simonette, in sfarsit ti-a revenit netul! Ce emotii ne-ai dat :)si ce dor ne era! Te mai doare stomacul?
Multumesc pt galeria apasata :)
Ce rotund se da yanis in burtica ta
MamiP, ce ai mai facut cu cauciucurile? ai grija de tine, sa speram ca ai iesit din sirul ghinioanelor!
Maia37 (ne scrie la pag 8, e moderata inca), bine ai venit! Sa iti traiasca fetita si sarcina usoara! Bafta multa la amnio
Kitzy, ce simplu si usor comunicam DUPA, nu ?
Serry, ce bine ca si tu ti-ai facut griji degeaba :) sa iti traiasca zburdalnicul!
Ririan, sa dea DD sa ai vesti bune, vedeate-as linistita!
Cory, valabil si pt tine, bafta la TT! si iti multumesc de sustinere! Uite ce gura aurita ai si ce bine se prind urarile tale!
Te cred si eu ca esti cu tremuriciu, breee ce bine ca iti da rezultatu repede! Da Doamne sa fie bine!
Butucica, razi si tu din inima, nu din uter, ca sa nu mai ai contractii pup la tine!
Tari bancurile!
Pidana, uite sa treaca stresul!. Cumintel si lafaiala in pat. Sa dea DD sa fie bine, si sigur o sa fie!
Irina, sa va traiasca printesa! Foarte frumos nume Antonia
Kya, nu fi tristutza, cauta-ti de lucru la cuibusor, la shopping sau pe forum, lasa ca recuperezi tu cand te intorci la servici
Si tot oficial, bine v-am gasit la clubul de baietei! Sanatate multa la Victor! Si la mami deVictor, desigur.
Blankar, multam fain de galerie! ce scumpa esti!
Delfinuta, mai degraba la un suc naturel? Eu de obicei mai intru la sherif's la o suca de ceva naturel. Da or mai fi si in alta parte!
Ce fain cum ziceai tu cu merele, ca mergi si le culegi singura! Ah abia astept sa ne facem o casuta la tara!
Si iart-o pe Butucica, uite cat se caieste!
Naty, iti multumesc ca mi-ai rezervat mie putza care initial ti se repartizase tie :P. Ce mai faci, cum te mai simti? Ce galerie frumoasa mi-ai facut!
Adriuta, asteptam vesti si de la tine! HAi Adriuta!
Si chiar nu esti boring, scrii tare frumos! Ca o idee, ca sa iti fie mai usor sa scrii mesaje, stii cum fac eu? Deschid 2 ferestre cu forumul, pe una dau "raspunde la subiect" si scriu in acelasi mesaj la fiecare pe masura ce citesc ce s-a mai scris in fereastra cealalta. Eventual daca vo randunica a postat intre timp de cateva ori, ma intorc la numele ei in scrisorica mea si ii mai scriu. Si ajung la un carnat dinasta ca acum cu cate o vorbulita pt cine a mai scris si nu trimit pana nu am citit ciripelile pana la capat. Te asigur ca noi te iubim si, cat nu ne-ai scris o vreme, ne-am tot intrebat una pe alta pe unde ai disparut. Sa stii ca ne plac scrisorile-carnati, unde vedem deodata ce ai zis pt fiecare.
Mihutza, pup si eu! si iti urez sa iti urce calciul pana la cer! Si mai lasa butoaiele sa le care altii!
Olgutika, multumesc, multumesc! cine stie, poate zanei Ioana o sa ii placa de ochii lui :)
Cami, multumesc de urare. Si bafta si tie! asteptam vesti.
Neatza Clau! Da bre, fudul si sotu nevoie mare! El n-ar fi zis nu nici la o fetita (nu ca eu as fi zis nu), da i-au lucit ochii cand i-a vazut bijuteriile!!
Chris, felicitari de rezultate la test!
Iti raspund eu, ca o experta ce m-am facut, ca probabil cea mai importanta masuratoare va fi cea a pliului nucal :)
Simo27 multzam frumos!
eve28 sa iti traiasca fetitaaaa! asa asa, faceti cosanzene sa se joace cu printisorii :)
No si sa va mai zic oleaca: echo a fost numai transvaginal, ce-a mai clopotzit cu treaba aia in mine, sa masoare toate alea! nu a lasat sa ii scape nimic!
translucenta n=1.2 mmm, os nazal=2.3 mm, cord totu normal, are 71 grame, 7.8 mm, termenul de nastere 22 apr. S-a cam dus sansa mea sa fie taur, dar nu ma supar deloc, mai ales daca are de gand sa iasa asa sanatos pe cat pare!
Iar tac-su -tot o emotie! si el e tare cool de obicei :))) ne tineam de mana si ne uitam la monitoru ala enorm si ne itrebam ce o fi pierdut bb de statea numai in 4 labe.
Dr Herghelegiu a vorbit STRICT numai ce i-a dictat asistentei. Cu mine, numai cat i-am zis numele si um. Deh, era dimineata rau, cred ca nici cafeaua nu si-a baut-o. Deci n-a mentionat nimic de alte teste-DT, TT. Si cred ca nici nu le voi face.L-am mai itrebat eu asa, gatuit la plecare cand se face urmatoarea echo si daca e vo problema ca am dureri profunde in pasa (cica n-are nimic), iar interpretare, la ce a vazut la bb, nu a zis nimic. Noroc ca mai stiam cate ceva de la voi si am dedus ca pliul nucal e ok 1.2 mm.
Dar, nimic de zis, dr stie meserie.
VA pup! Si inca odata multumesc de galerie! Foarte dragut in hall of fame!
sovi 12+ saptamani
pozici
CristinaGoji spune:
Cory - bafta multa la test!!!
Sovietica - felicitari pentru carucior!!! Cu DPN - nimic nu e sigur, ca nu depinde de asta, ci de momentul pe care si-l alege bb si Dumnezeu sa iasa, asa ca ai tot atatea sanse sa fie taur, cat si berbecut. Uite Vladut sigur ar fi vrut sa fie Scorpion, ca nu era pregatit deloc sa iasa cand mi s-o rupt mie membranele, dar o iesit Balanta
A, si a propos, anul trecut pe vremea asta eram in mari chinuri sa-l aduc pe lume pe Vladut , asa ca astept felicitari pe la 15.20 , iar pana atunci va pregatesc si !
Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
Clabuc spune:
Ce de vesti bune Randunicilor! Asa mesaje sa tot citesti.
FELICITARI Sovi pentru bebe-baietel, daca va fi frumos ca tine si iti mosteneste ochii aia superbi, imi inscriu fetita pe lista lu fi-tu, sa le facem lipeala ... Acum serios vorbind, n-ar fi frumos sa ne vedem, sa zicem in vara toate cu copilasii, cu carucioarele prin parc?! Mi se pare atat de ireal si de frumos ...
FELICITARI Kitzy, Bitza(Irina) pentru printesica scumpa, Serry!!!
Cory, m-am rugat in fiecare seara pentru tine si pentru Ririan. Avem si noi emotii alaturi de tine pentru rezultatul de astazi, sa ne anunti imediat ce stii ceva sa ne bucuram si noi alaturi de tine si sa ne linistim un pic si sa mai ramana si Ririan sa ne dea vesti buna sa ne linistim cu totul. Te pup mult si sa nu uiti cat de mult te iubim si ca suntem alaturi de tine mereu.
Va pup mult pe toate! Astazi si Elara are programare la Iosup la ora 13:00 (programarea pe care o aveam eu). Sa-i tinem pumnii si ei si o asteptam cu vesti bune!
Simo 27, am uitat sa te intreb cum se mai simte David? Il pup mult si pe el sa treaca buba repede si sa se bucure de fratiorul din burtica .
Simonette, ce mult ne bucuram ca ai revenit cu mesajele tale incurajatoare, dar, sa nu-l neglijezi pe Luca din cauza noastra. Noi suntem mari si intelegem ca nu poti intra atat de des. Te pup mult de tot!
Laly 17+ Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Olgutzika spune:
Irina, la ce ora aveai programare la Fortis?
Rox, mie mi-a spus medicul sa iau in continuare acid folic. Pana ne vedem data viitoare, adica pana saptamana viitoare...
Sovi, ufff cu transvaginala aia. Eu nu am avut "onoarea", dar imi inchipui ca nu e foarte placut! Cand ti-a spus Herghelegiu ca e urmatoarea? Ca mi-e Iosup mi-a spus ca morfo de trim II e la 20 de saptamani, dar vad ca majoritatea lumii o face pe la 22...Nu ca nu am incredere in el, faceam doar un sondaj...A! Si vezi ca baieteii cica se nasc dupa DPN, deci inca ai sanse de taur. Super zodie, iti spune asta o mandra reprezentata ( ), viitoare sotie de barbat tot taur .
Olga 19+ cu Ioana
chris spune:
Cory, tin si eu pumnii strans, o sa fie bine, sigur.
Astea sunt doar niste statistici, nu e garantat nimica, dar totusi stiu ca un rezultat bun, te face sa te simti usurata, cum am fost eu cand am aflat de dublu test ca mi-a iesit bine.
Nu mai stiu pe ce forum am citit, ca din 2200 de amnio efectuate la femei (nu mai stiu la care spital) la care le iesise dt sau tt cu risc mare, doar 2 au avut intr-adevar probleme!!
Cristina 13+ si Mara(4 ani si juma')
cory3maz spune:
Mai, Randunele-cu-Sufletzele-de-Aur,
va multumesc inlacrimat pentru sustinere si incurajari!
Laboratorul care-mi efectueaza TT-ul este cotat drept cel mai dotat, mai profesionist si rapid din Iasi. Regula lor este sa dea rezultatele analizelor in aceeasi zi cand s-a facut recoltarea.
De la laborator mi s-a explicat asta: voi primi valorile inregistrate la analiza mea si valorile de referinta. Interpretarea o face medicul meu ginecolog (care din fericire, se pricepe si la genetica).
Da' oricum, eu sunt TERMINATA DE EMOTIE si va imbratisez frateste pe toate cele care ma sustineti!
Domnul sa va binecuvanteze pe toate!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
bitza037 spune:
Sovi multumesc de urare,galerie si ma bucur ca iti place numele fetitei mele.
Clabuc
Ar fi fain sa punem de o intalneala de pe acum.Mergem si noi la un restaurant sa papam ceva bun si un desert
Si la vara cu carucioarele sigur ,sigur ar fi si mai fain.
Olgutza la ora 16.00 aveam programare si am intrat pe la 18.30.De ce ma intrebi??Sa nu-mi zici ca erai pe acolo???
IRINA
+14 Antonia
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.