Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
rox_dox spune:
neata fetele...
irina, felicitari pt caruciorul roz..
sa mai povestesti despre Iosup..ca ma intereseaza si pe mine.
am programare la 4D la el pe 16 noiembrie...tot la cabinetul Fortis te duci la Iosup sau in alta parte?
Olgutzika..saru'mana pt instructiuni referitoare la cabinetul Fortis.
tre sa iau harta Bucurestiului in mana si sa urmaresc directivele tale ca sa ma lamuresc...
din cate am inteles, cred ca vom intra in Bucuresti pe Colentina..asa imi zicea cineva...eu pana acum n-am mai venit la Bucuresti cu masina, doar cu trenul.
o alta intrebare fetele:
voi cand ati intrerupt acidul folic? la cate sapt?
pupici!
_
17+
Pozele mele!
eve28 spune:
Buna dimineata dragele mele randunici! Scuze ca nu pot sa intru mai des dar stiti voi serviciu...,oboseala etc.Oricum sa stiti ca nu v-am uitat si mi-a fost tare dor de voi.Vreau sa va dau VESTEA CEA MARE: am o fetita sanatoasa de 8,25cm si 116g.Sunt cea mai fericita viitoare mamica. Acum va pup si merg sa citesc din urma sa ma pun la punct cu ce s-a mai intamplat.
mihutza11 spune:
Chris felicitari pt rezultatul la DT!!
Cory multa bafta la TT! Da Doamne sa fie bine! iti tin pumnii stransi!
Mihaela 17+
Pozici
Bebitzu
bitza037 spune:
Rox Dox, merci de felicitari.
Hai sa-ti povestesc ca este bine sa stii, mie nu mi-au zis fetele si am crezut ca innebunesc asteptand acolo.Eu la clinica la care ma duc intru la ora la care sunt programata.Se mai intampla sa astept 15 minute,dar doar atat.Ieri am asteptata 2 ore si jumatate sa intru la Iosup,dar a meritat pentru ca am fost foarte multumita de el.
In primul rand sa te inarmezi cu rabdare, ca ai de asteptat,pentru ca se decaleaza programarile(asta mi-au spus si fetele de acolo care au fost de mai multe ori).Sa-ti iei un pachetele si apa fiindca vii din provicinie.Asta este in mare problema.In rest el este un om calm, vorbeste frumos si mai si glumeste pe un ton serios.
Daca mai vrei sa ma intrebi ceva ,intreaba-ma ca nu stiu ce sa-ti mai zic.
Da, am fost la cabinet la Fortis.
IRINA
+14 Antonia
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
cory3maz spune:
'Neata, Randunici!
1. Sovieticutzo, vei fi soacra mareeee!
Nu ti-am urat eu ieri un bebe sanatos, frumos si coios??? Uite ca s-a prins URAREA! Sarcina si nastere usoara si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti, ca de o comoara!
2. Delphin, ce bine ca nu te-ai suparat!
3. Am fost azi dimineata la TT, la recoltare! Am ametit cand mi-au spus ca rezultatul e gata azi dupa-amiaza la ora cinci! Sunt fiarta de emotie! De fricaa!!! Nu ma pot concentra la nimic! Nu ma simt capabila sa scriu mai multe! TREMURRR!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
nicol_conte spune:
Cip-cirip si eu aici cu voi!!
Recunosc ca v-am citit cam pe diagonala dar promit ca incerc sa recuperez...
Asadar:
SIMONETTE - bine ai revenit ca tare ne speriasei;frumoasa burtica ai!
SOVI - felicitari pe baietel, sper si eu sa aflu peste 2 sapt cand merg la control ca am bebe boy in burtica...aaaa...frumoasa poezie !
KATYC - La multi ani!
ROX-DOX - Acidul folic se ia chiar dinainte de a ramane insarcinata si in primele 2-3 luni din cate stiu eu, oricum daca e sa fie surplus se elimina prin urina.
BITZA037 - felicitari pentru caruciorul roz;mie imi place tare mult numele Antonia si am zis ca daca va fi sa nu fie baietel,pe fetita o va chema Antonia Francesca.
dulce toate randunicile si pe cele nenominalizate.
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol12+ si Alexia(24aug2005)
gbutucica spune:
Cory , iti tin pumnii , sa stii ca si eu am emotii pt rezultat, pt ca sunt alaturi de tine, incearca sa te calmezi , sa respiri adinc pt ca emotiile astea nu-i fac bine flacaului tau si nici tie.O sa fie bine ai sa vezi
Doamne AJut-o pe Cory sa fie rezultatul bun !!!!!!
Giani 20+
oare ce aduce barza-n cioc
delphin spune:
Cory, pup si eu fata tremuranda! Nu te supara, dar sigur au inteles ce fel de analize faci? E laboratorul care le prelucreaza? e regim de urgenta? Stii eu as suna medicul sa-i spun !
eu una nu am auzit niciodata un raspuns asa rapid la aceasta analiza, dar as vrea sa fie adevarat pt. tine
Ochi frumosi sa fie sanatos mancacios si dormicios! e tot ce pot sa-ti doresc!
Giani, n'ai sa ma crezi dar nu mai am coada la matura! Aseara am avut un vizitator in garaj la mancarea motanului meu si cum cel mai aproape era matura, cand am dat s-a rupt coada!
Dar mi-a trecut, ca dupa 'aia nu ma mai ajuti la calcat
Fug la sala si mai vin!
aseara am castigat doua amortizoare la masina si 10 zile de vacanta ca nici asta seara nu-i acasa. Azi e de permanenta si maine seara are antrenament de box!
pozici
bb2
burticutza
Kya spune:
Cory tinem pumnii stransi, stransi de tot. Si Victor iti tine pumnisorii lui milimetrici
Vezi ca-i trebuie un coleg de joaca pentru cand venim la Iasi!
Curaj gaina ca te tai, hai nu mai tremura, ca o sa fie bine!
multi de tot!
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!