Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Sovi
Felicitari pentru baietel. Sa fiti sanatosi si voiosi.

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata si eu la apel, dar cred ca deja printre codase si e inca devreme...Cand sa fac si eu galerie pentru Sovi, iaca ea a prezentat deja in versuri caruciorul albastru. Bravo fata , sa-ti traiasca baietelul frumos ca tine. Cred ca si tati e tare mandru!

Felicitari si pentru Serry si Bitza pentru intalnirile frumoase cu bebei jucausi!

Cory, bafta multa azi la TT, mi-e gandul la tine si o sa mi se invineteasca pumnii de cat de stransi o sa-i tin pentru un rezultat bun . Nici nu ma gandesc altfel!

Intr-adevar, Roxule, pe unde umbli? Esti in tratamente de infrumusetare?

Olgutzika, Mihutza, Naty, Giani,Simo, Zoze, Adriuta, Kitzi, Blankar, Delphin, va tuc de o mie de ori sa aveti zi frumoasa caci vad ca soarele e de mult pe cer...

Am vazut aseara BABEL...ce sa zic, dureros film si trist...ma bucur insa ca s-a terminat cu bine ( ma rog, nu chiar pentru toti).

CLAU 20+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Olgutzika habar n-am cat e pliul nucal ca nu mi-a zis. Acasa imi amintesc de o gramada de chestii pe care acolo uit sa o intreb. Ce toanta is

12+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi oficial, bun venit in clubul mamelor de baitei...

Kitzy sa stii ca si eu la masuratori am iesit "beton" dar mi-a spus ca oricum o sa facem TT, pentru siguranta. Asa se face pur si simplu, nu e motiv de ingrijorare. Si eu am un mic morcov, dar sigur o sa fie bine!

Mihutza si eu cred ca e buna tensiunea mica in sarcina (bine, doar sa nu o culegi de pe jos). Sunt curioasa, si poate stie sa-mi raspunda Naty: tensiunea mea e cam 6-7 cu 10-11. E buna asa? Si inainte de sarcina tot asa era.

Cory gata, nu mai sunt lapidara in mesaje, sunt vesela si ciripesc cu voi. pentru observatiile pertinente.

Zoze ma iau si eu dupa fete, si te rog sa-l treci si la mine pe Victor in lista. Sa fie iubitul mamii acolo pe prima pagina, si sa se inmulteasca cavalerii si in Aprilie, ca sunt doar 2 fetite. Daca s-o schimba pe parcurs, mai vedem. Sar'mana!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Kitzy , stai linistita ca nu esti singura care se pierde in fata dr. si mai ales a lui bb. Pe mine m-a invatat dr. meu ca in momentul in care am o intrebare sa o scriu pe o hartie sa ramana, astfel ca la fiecare control merg cu un carnetel si bifez fiecare intrebare care o am . nu e de dat in cap , mai ales singura , lasa ca0ti dam noi cand meritZI asa ca pupesc la tine si nu mai fi ingrijorata ca daca era ceva iti spunea medicul. ,
Kya scumpa de tine, este semn bun dupa cum vad, asa te vreau (cory a avut dreptate cu mesajele)

Irina io acu am vazut ca itzi colorasi carutzul , sa-mi fie rusine si cu iertare, felicitari

Giani 20+
oare ce aduce barza-n cioc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata randunicilor!!!!!

Natynic, iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai zis.Ma bucur ca-ti place numele, sincera sa fiu m-am rugat la Sfantul Anton sa-mi dea si mie un bebe,si daca va fi fetita am sa-i pun numele Antonia.Am promis,ma tin de cuvant!!!! Si oricum ne place mult este si nume de sfant.IAr in privinta culorilor,stai linsitita ca nu o sa fie deloc camera in roz si hainutele la fel.Am sa iau din toate culorile:lila,fistic,galben si roz.Dar in nici un caz nu o sa fie numai roz.

Mihutza,Oltuzika si Clau va multumesc si voua pentru felicitari!!!!

IRINA
+14 Antonia

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Cory, bafta la TT, tinem pumnii sa fie totul ok.
Eu m-am hotarat sa nu fac TT, dupa experienta sefei mele care dupa un rezultat dezastruos la TT, amnio si 3 saptamani de cosmar a aflat ca bebe e super ok. Dar ea saraca ajunsese sa vorbeasca singura pe strada de la atata stres.
Pupici si o zi linistita tuturor.

Cami, mamica Alexandrei(5,5 ani) si +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Giani multi la fata!

Ce mi-a mai placut reclama aia anti-speeding! Si semnul e mortal! Sunt curioasa daca o sa sensibilizeze testosteronul...

Dragelor eu trebuie sa intru intr-o sedinta acum, asa ca ma duc sa ma fac ca muncesc . Intru mai tarziu sa vad de ce mai faceti.
O zi minunata va doresc.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Buna dimineata randunici!
Azi m-am trezit mai bine dispusa, pup tot pasaretul!
Nu pot sa stau mult sa va scriu ca e toata sefimea si patronu pe la firma, asa ca scurt scurt salutare la randunicile care au aterizat noi pe aici! si fetele mai cu vechime, as vrea sa va raspund la toate toate toate da nu am timpul necesar, sa ma iertati!
Ieri am primit rezultatul la dublu test si a iesit SUUPER, cel putin asa zicea de mea de familie, ca e bine: scrie trisomia 21 1:7395, si trisomia 18 < 1:10000.

Dar voiam sa va intreb, ce presupune o eco transvaginala, ca m-a trimis sa-mi fac si astazi la 7 seara m-am si programat iute iute ca sunt in sapt 14 si am inteles ca dupa aia nu se mai poate face.
Se poate vedea si sexul copilului?
si ce se masoara la eco asta si de ce e asa de speciala?

Cristina 13+ si Mara(4 ani si juma')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Buna dimineata!eu am fost plecata ieri toata ziua si azi cand am deschis calculiciul,am avut ce citi,mai ,dar tare ciripitoare mai sunteti...nu poate sa tina omul pasul cu voi!
Sovi,Kitzy,Bitzy si Serry,felicitari ptr colorarea carucioarelor!
Simonette,bine ai revevit!
celor care azi merg la dr ma ,sa fie totul bine!

Simo,mamica lui David, 19+ cu

Mergi la inceput