Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

deci:

Fost-am cu-al meu sotior,
La herghelegiu doctor,
Se tot holba in monitor.
Zic: -este ok bebitza?
-este super! –are putza!

Si uite acum va scriu de zor.
Zoze, imi pui un carucior?

Naty, te iubesc! stii tu de ce!
revin cat de curand! sa imbuc ceva si sa citesc din urma!

sovi 12+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Va multumesc la toate pentru suport, a insemnat enorm de mult, m-am dus cu inima mai impacata. Acuma am alt spin in coasta: de ce m-a pus sa fac TT? O fi vazut ea ceva suspect si n-a vrut sa-mi spuna? Cate dintre voi sub 30 de ani l-ati facut? Acuma sigur iau bataie

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza buna,
Se vede treaba ca NU is prima pi aicisha. acu , ca-i dimineataa dar mai tarziu , in pauza de pishu nu apuc sa va citesc macar.

va doresc o zi excelenta , cu vesti foarte , foarte bune si cat mai colorate.

Cory sa fii cu tensiunea in regula azi( sa nu iei mai multa TA la tine ca nu ai voie sa cari greutate), o sa fie super bine si ce-om mai bea pe tema asta , vezi tu pupici de la un mic

Pidana bine ca nu ai singerari , si ai grija cu efortul, ma lasale si tu

Katyc LA multi ani cu fericire!, sanatate si sarcina usoara pana la sfarsit
Sovi , bravo , si felicitari pentru PUtza
Blankar si yu sa ai o zi usoara, eu is treaza de la 5:30, daca te consoleaza cu ceva
Delphin , sper din suflet sa fi terminat circuitul de matura si daca nu totusi incerc (AI SA MA POTI IELTA VREO DATA) dau fugutza sa editez sa te boldez, CAt despre cafea, daca nu vb cu mine eu ti-as raspunde desi nu sunt din Buc eu doar locuiesc aicisha. Iar daca nu ma ierti nu te mai ajut in viata mea cu nika ete asha de-a draculu ce is, na. Da totusi poate ....ma ierti ............

Stoll!! ajutati-ma sa ma ierte , ca doara n-am vrut!!!

pupici pana la o noua intalnire pe net ,

am un mesaj special pentru una dintre voi si( stie ea)

si o zi cat mai usoara.

nu mai tziu minte ..da daca mergetzi azi la eco-uri sa avetzi bafta si noroc.
pupici multi

Giani 20+
oare ce aduce barza-n cioc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Imi spuneti si mie cum strecor un carucior albastru la semnatura? Pana la proba contrarie il lasam albastru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineata!
am pierdut un mesaj din cauza acestui comp tampit care s-a blocat... ufff...

Simoo bine ai revenit!! frumoasa burtica, placut tare mult! si numele Yannis e tare dragutz!
Serry si Kitzy felicitari pt bebeii jucausi! Kitzy sper ca te-ai mai linistit!
Mami ce zi ai avut... dragutza povestea!
Cory super tare videoclipul! si cu munca, chiar nu facusem mare lucru, sau oare nu mai tin eu minte bine?
Kya,Clau

Katyc si tot ce iti doresti, te asteptam sa ne scrii!

Maia bine ai venit alaturi de noi si felicitari pt baietel!
Giani si Kya legat de calciu... tocmai am terminat de luat calciu Sandoz (20 zile am luat), de ieri am inceput cu Magne B6 timp de 10 zile... sper sa creasca valorile la normal, ca la analize numai astea mi-au iesit prost. Azi sunt mai bine, deocamdata, sper sa fie tot asa, desi aseara ma durea stomacul...uff... gata cu plangareala
Dana multa sanatate si sa ai grija de tine si bebic!

Bitzaa! va sa traiasca frumusetea de Antonia!

Adriutza si Clau sau Kya(parca ma intrebau de tensiune, sorry ca nu mai retin exact) nu stiu cum e cu teniunea, dar de fiecare data cand am masurat-o era cam mica ce-i drept... dar ma mai "dreg" cu o gurita de cafea (desi nu sunt bautoare), dar asta fffff rar
cand sa expediez mesajul... ca sa imi faca Sovi -poezie bre'!!! esti mortala!! sa iti traiasca coiosul, bucuria lui mama! dulcic!

si restul de randunele!

Mihaela 17+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hihihi, Sovi ! Hai ca intram sa iti urez succes, si cand tu erai deja cu "colorata, azi e gata!" Sa fiti sanatosi, si sa cresteti mari! Si bebe sa mosteneasca ochii tai frumosi!

Irina, sa creasca mare Antonia si sa fie sanatoasa, si mamica ei asemenea!

Serry, sa fiti sanatoase si fericite!

Naty, zi usoara sa ai! Si la fel toate celelalte randunici!

Va pup pe toate si mai scriu astazi.

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

numa va pui neste bancuri , si apoi lA munci. offfffffff!
Pleaca in aplicatie o grupa de militari si una de politai. Neavand mijloace de transport t mai multe pleca impreuna cu un autocar supraetajat ,la parterul autocarului ereau militari si la etaj politai.
Militari o tineau tot intro veselie bautura si bancuri cat cuprindea, la etaj politai toti cuminti unu nu spunea o vorba. Se duce colonelul de la militari si spune,
-Mai da voi ce aveti uite ai mei ce se distreaza si voi nimic!
La care politai
-Pai ce va pasa voi aveti sofer, noi nu!
---------------------------------------- Capra cu trei iezi isi modernizeaza casa, pune usa metalica , termopane parchet de toate, de ultima ora tot tot ...
Intr-o zi capra le zice iezilor:
-Dragii mamii eu am duc la Piatza sa aduc mancare, sa nu dati drumul la usa nimenui. Cand vin o sa spun parola: Sug Lapte [Lupul ascultand la fereastra].
Pleaca Capra la piatza, si din urma Lupul Bate la usa :
La care iezii :
Iezii -Parola ???
Lupul - Sug Lapte !!
Iezii - Sugi p**a ca mi-am pus vizor
---------------------------------------- Culmea comertului:
2+2=3,50(la cumparare) si 4,50 (la vanzare)! ---------------------------------------- O blonda o intreaba pe alta:
- Draga, ai folosit vreodata vibratorul?
- Nu!
- Nici sa nu-l folosesti ca eu aseara mi-am spart 2 dinti!
si pup

Giani 20+
oare ce aduce barza-n cioc

Mergi la inceput

Giani ce colorata esti azi! pana sa iti zic de colorat, ai bagat bancurile alea! super!

ieri neavand nimik de ale gurii m-am apucat de facut, desi nu ma simteam grozav... dar uite ca m-am luat cu treaba si am mai uitat de dureri ... si mi s-a facut mie de supa de rosii si fasole cu costita... si uite asa m-am pus pe treaba! ... omul meu e fericit, ca astea fac parte din mancarurile lui preferate!

m-am mai gandit si la cauza durerilor mele... cred ca mi se trage de la pietrocitul verzei... ca am ridicat si eu un pic de butoi (nu sariti ca nu era plin)... ca deh, n-am avut stare... dar nu mai fac, PROMIT! i-am promis si lui bebe asta!

gata ca m-am laudat destul... dar desi sunt bine azi, tot n-am chef de servici...

inca o data stolul!

Mihaela 17+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kitzy, stai linistita! Ai scapat de o grija si vrei alta acum? Recomandarea pentru TT a devenit in Romania o practica uzuala, iar majoritatea medicilor o includ in protocolul de sarcina. Deci nu a vazut nimic dubios la eco. Cat ai avut pliul nucal? Daca nu era mai mare de 3mm, inseamna ca a fost ok. Calmeaza-te, please! Crezi ca iti faci bine tie si lui bebe cu atatea griji?

Mihutza, e ok ca tensiunea sa fie mai mica in sarcina. Si e indicat sa se pastreze asa, deci nu mai "drege" nimic la ea. Naty o sa iti explice mai bine de ce ( a mai facut-o, dar nu cred sa o deranjeze sa repete )!

Pidana, placenta aia se poate rezolva, din cate stiu eu, si numai cu repaos. Incearca sa stai cat mai linistita o perioada! Sanatate muuuulta!

Olga 19+ cu Ioana

Mergi la inceput

saru'mana de sfat Olgutza s-a bagat la cap!

Mihaela 17+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput