Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
PIDANA spune:
Buna seara si multi pupici tuturor.
Iata ca am reusit sa mai intru si eu pe site.
Azi am fost si noi la eco si bb are 63.1 mm ceea ce ar insemna ca are 12 sapt si 6 zile , iar dupa UM are 12 sapt si 1 zi. BB dormea cand am facut eco , dar i-am auzit inimioara cum batea (BCF=134bpm).
Vestea proasta pe care mi-a dat-o e ca am o mica decolare de placenta in partea de jos a uterului. nu mi-a dat prea multe amanunte decat ca e periculos daca si sangerez, ceea ce nu mai e cazul. nu mi-a dat medicatie nimic si eu am uitat sa intreb fiindca ma cam pierdusem. Of!
O sa ne rugam in continuare sa fie bb bine si mai mult de atat nu stiu ce sa fac ( doar lipsa si efort si mai ales fara stres).
Sanatate multa va doresc si somn usor ca eu fug in pat!
Dana 11+
bitza037 spune:
Fetele scuze de intraziere, dar am fost la un restaurant cu tati ca ne-au invitata niste prieteni,si cu ocazia asta am sarbatorit si faptul ca vom avea o fetita.Asa ca puteti sa ne puneti culoarea caruciorului.Si numele este Antonia,pana ne decidem la al doilea.Tati a fost usor dezamagit ca nu-i baietel, dar l-a incurajat dr. ca i-a zis ca seamana cu el.I-am auzit si inimioara, are 8,11cm.Pliul nucal, 1,14 mm si a zis ca nu are rost sa-mi fac griji.In rest toate aspectele sunt normale.Era numai cu mana in gurita si dadea din picioruse ca un gandacel.
DAca imi mai aduc aminte de ce mi-a zis dr. va mai scriu maine
.Sa o manace mama pe ea de fetita dulce si scumpa!!!
Nu am apucat sa citesc din urma.
Am avut o durere de cap groaznica de am crezut ca nu mai ajung la resturant si foame de asemenea.
Va pup pe toate si vorbim maine.
IRINA
+14
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
diana_g spune:
buna seara,randunici!
SERY-felicitari pentru fetita.sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
SIMONETTE-si eu vreau suturi multeeeeeeeee
va pup pe toate si va doresc noapte buna.
diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png
cory3maz spune:
Preiau din zbor stafeta de la Giani!
Incep transmisiunea de la Iasi:
1. Kya, nu sunt clarvazatoare, da' am oarece pregatire pisicologica (psihologica)...si am bagat de seama ca ultimele tale postari erau cam scurte si cam lapidare! Ma bucur ca te-ai descarcat aici pe Forum! Sunt de acord cu observatiile tale la "rece", despre trecerea ta "in rezerva" la nivelul firmei...dar sunt de acord si cu Clauclau in comentariul pe care ti l-a dedicat! Bucura-te de sarcina, bucura-te de un copil sanatos, de maternitate! Va fi vreme, mai tarziu, sa-ti recuceresti pozitia in plan profesional!
2. Delphin, si tu esti suparata pe printul-consort! Pune-l la carat lazi de mere, ca de aia are muschi! Da' fii si tu mai putin posesiva! Are omu' iar o masa de protocol! De ce te superi? Poate ca nici lui nu-i este komod in preajma generalului "m.e.r.d.e."! Poate nu e chiar atat de distractiv pe cat iti imaginezi...poate generalu' ala e un insipid si stie numa' glume proaste! Mai lasa de la tine!!! Parerea mea!
3. Cami 33 si Mamipapacios, mi-au placutara pildele voastre! la Intelepte!
4. Sovietika-cea-Tremuranda, bafta maxima maine la bebe-kontrol! Te asteptam cu nerabdare sa ne faci partase la bucuria ta!!!
5. Maia 37, bine ai venit in gashka Randunicoaselor! Tin pumnii pentru rezultat minunat la amniocenteza!
6. Serry_Ann si cu Kitzy, gata cu tremuriciul! ati vazutara ca v-ati stressatara degeaba??? Felicitari, ambelor mamici de bebei sanatosi si zbenguiti!
7. Simonette de Luca, te inteleg perfect! Are si Luca dreptatea lui Si aplica sfatul Cristinei Goji, "baga somn mare!"
8. Naty, sper ca esti bine!
9. Mie dor de Roxana Claudia, Randunika-cea-Cocheta si mamika de Catalin! Esti bine, soro? Oricum, te !
10. Giani, erea si pentru tine linkul ala cu reclama! Ca esti o tipa cu simtu' umorului monstruos!!! Si un drac si jumatate!
11. Zozelina, tie pupi de recunostinta, ca esti Randunika-Sefa-de-Trib!
Salutari speciali si la restu' poporetului de randunici!
Ma retrag in pat! Larisu' e chior de somn!
Noapte buna sau nebuna, dupa chef si pofta!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
cory3maz spune:
Delphin,
poate nu-mi iau niste pumni in freza de la tine pentru cele scrise mai devreme! Citeste-le in cheie umoristica! Tu stii cel mai bine cum sa-ti iei revansa fata de printul-consort!
Te-am pupat suroreste!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
delphin spune:
Singura acasa si Seb doarme de la 8 ca era tare obosit. Cred si eu ca s-a trezit la 6h30 azi dimi.
Cory,multam! Mi-am insusit semnul...pana acum la mine era "quel con". Seb cand vede pe cineva ca ruleaza cu viteza, zice si el "c'est un con maman". Pe scurt il face prost!
Giani, razi tu razi, dar m-am gandit la tine azi cand calcam...am facut-o si pe asta, urmatoarele doua saptamani belferesc!
A! Mi-am adus aminte, timp de un circuit de matura nu mai vorbesc cu tine ca pe mine nu m-ai dat cu bold si cu culoare in mesajul tau
Felicitari pt carucioare roz, randunici! Asa, asa, imultiti-va ca sa avem de unde alege
Kitzy, vorbeam in general, nu ma refeream nici la tine si nici la doctora ta. si aici, cand eram insarcinata cu Seb, un cuplu de unguri m-a intrebat cat la suta e baiat
Ochi frumosi, acu ca te facu-si frumoasa pe craci si pe la fofo, stai cuminte ca se aude pana aici ce faci tu cu randunoiul. asta era in loc de galerie pt. maine la eco! Sa-i spui la doctor ca nu poti sa vii acasa fara culoare de carucior!
Bun venit noii randunici si odisee placuta aici in stol!
Bucurestencelor, daca trag o fuga la Buc. cand sunt in Ro, bem o cafea?
Editez ca pana am terminat eu mesajul, cory scrise 3:
cory, stai linistita ca nu ma supar, ai tu dreptate pe undeva, dar am si eu o scuza ca sunt insarcinata. si l-am iertat ca a sunat pe la 18 si am vorbit o juma' de ora. tot e bine! Lazile de mere acolo sunt, am fost si mi-am luat un mar, dar de carat... acolo sunt! Sper sa nu plece maine cu ele la servici, ca sunt in masina lui
Stii, mi-e tare-mi trec nervii pe el cand il vad! dureaza fix 5-10 min.
pozici
bb2
burticutza
natynic spune:
Inainte de culcare, DECI:
- Cory si tin pumnii, sigur va fi bine!! Pe mine ma asteapta TT sapt viitoare
- Bun venit Mara 37, posteaza repede-repede si apoi cu frecventa constanta, intra in gasca de surori nedespartite ce am devenit noi pe aici.
- Irina FELICITARI!!!!!Esti roz, de-a mea. Sa vezi ce deliciu va fi sa le luam hainute de printese, roz si (in cazul meu cu siguranta) mov si lila! Sa fie sanatoasa si mereu jucausa si sa va faca fericiti o viata intreaga. Iar numele Antonia e superb, pe bune!
- campioanele pesimismului la randunici, Serry si Kitzy, au primit azi cadou vesti bune si asta e tot ce conteaza, nici nu ma asteptam sa fie altfel.
- Pidana curaj, va fi bine, mai intreaba totusi odata doctorul daca nu e nevoie sa iei Utrogestan sau Duphaston pt mai multa siguranta
- in sfarsit, Sovi si, desigur, ! din toata inima mea. Si, chiar daca e mai putin important, sa vezi un COIOOS!-cel de pe locul lasat de mine cand l-am schimbat cu o fetita cu codite...
tare-tare Zozela, Simo, Clau, Laly, Delphin, Olgutzika, Kya, Giani, Diana, Mihutza, mami_papa cea suparici si pe cine am mai uitat sa ma ierte. Va iubesc! Noapte buna.
naty 15+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
adriuta spune:
Mihutza,
Multumesc mult pentru ca te-ai gandit la mine si pentru galerie... , suntem bine si fericiti. De mirosuri puternice la multe femei li se lasa cu rau de la ele, nici mama nu suporta parfumurile asa ca nu te speria.De la mirosul de naftalina lesina pe jos nu alta. Cum stai cu tensiunea? De obicei la tensiune joasa ti se lasa cu rau de la picioare.
zoze.... ufff cred ca am mai scris o data cel putin de ce raspund in felul in care o fac. Din cauza diferentei de fus orar, din cauza ca nu am toata ziua la dispozitie sa stau pe net deoarece am si alte lucruri de facut, intru si citesc ce ati scris voi 'ieri' si incerc ( sa ma bag si eu in seama) cu cate un raspuns. So... 10 mesaje de 2 randuri e mai bine decat 3 mai lungi???? Asta pentru ca eu nu stau sa postez cate un mesaj pe ora, ci la sfarsitul lecturii finale trang concluziile si am incercat sa impart mesajul meu lung si 'boring :))' in cate 2, 3 mai mici pentru a fi mai usor de urmarit. Pe viitor am sa incerc sa nu va mai plictisesc atata.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
20+ cu
blankar spune:
Prima la apel!
De la 6 sunt treaza/nu stiu de ce nu am somn
am intrat sa-i urez bafta lui SOVI,sa vii cu carucior colorat!
sa aveti o zi frumoasa!
blankar18