Mamici de Martie-Aprilie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
kitzy spune:
Eu am 12 sapt si ceva si la masuratori a iesit ca are cam 5 cm. Nu e prea mic?! Ii drept ca mi-a zis ca prea face gimnastica si nu-l poate prinde k lumea, l-a prins cumva in diagonala si parca era putin ghemuit. Oare imi zicea daca-i prea mic? Ca eu toanta n-am intrebat.
12+
serry_ann spune:
Fetelor am sosit....multumesc mult pt galerie..Zozelinaesti o scumpika...nu am aflat culoarea caruciorului pt ca dr a spus ca nu e sigura...dar Bebe e bine,santem in saptamana a 14a.placenta e ok si colul la fel,asa ca mi-am facut griji degeaba...bebe meu nu statea o secunda ca dr vnu reusea nici sa masoare cum trebuie...Sant asa fericita fetelor!!!!Sant in al 9lea cer..Kitzy ma bucur ca si bebe tau e bine,si asta le doresc la toate gravidutele...merci ca santeti alaturi de noi,si la bine si la greu si va pupicesc dulce pe toateeee......
Serry13+ http://community.webshots.com/user/serry_ann
ancadragoman spune:
A mea la 12 sapt si 3 zile avea 5,95 cm,deci este bine si la tine si oricum este prea devreme sa iti faci astfel de griji .
anca 36+
Maria
poze
AMR MAXIM 23 DE ZILE!!!!!!!!!
serry_ann spune:
Kitzy uite un site unde poti sa vezi exact varsta in functie de CRL..http://www.awog.it/tabelle/crl.htm
Daca dai la biometria fetale pe acelasi site poti sa vezi toate masuratorile...poop si bebe tau e perfect,iti spun eu..
Serry13+ http://community.webshots.com/user/serry_ann
slimatei spune:
kitzy sigur ca iti zicea daca era ceva de rau..stai linistita...eu nu am facu deloc cea de 12 sapt. si tot a fost bine...ai incredere in DD si nu te mai stresa...
Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
simonette spune:
Kitzy, eu zic ca este super! Al meu la 11s si 2 zile avea 4 cm si cativa mm...asa ca esti in grafic!Nu te mai stresa degeaba...normal ca iti spunea daca era ceva de spus fata grijulie!
Maia Bine ai venit alaturi de noi...odisee minunata si bb sanatos tun iti doresc! Felicitari ptr ca este baietel si banuiesc ca asta va si doreati...Bafta multa cu rezultatul amniocentezeiPoate ne dai si datele tale sa te trecem in lista?
Serry-ann felicitari ptr bb neastamparat si zburdalnic...vedeti mey fetelor cum ne facem noi griji degeaba?
Si acush o galerie cum se cuvine ptr Sovi
Sa dea Bunul Dumnezeu sa ne vii fericita si incantata maine de la echo!!!Te asteptam cu cele mai frumoase vesti!!!
mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Ma retrag in dormitor ca sa ma bucur de suturi cum trebuie si sa ma bucur si de Luca...devine tare nervos cand ma vede la PC! Zilele astea cat n-am avut net am fost cei mai buni prieteni ca m-am ocupat numai de el si a fost fericit! Vreau sa-i acord cat mai mult timp cat mai pot caci in curand vine frac`so si n-o sa mai am cum nici de-as vrea! Si apoi maine ma scol dimi si vreau sa fiu odihnita!
Va spun noapte buna si va imbratishez pe toate
mami de Luca si 21+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
gbutucica spune:
No ietema si pi mini. Acu stati frumushal comod in scaunele ca scriu io Am zis ca nu raman datoare , am zis.
iaca asa:
Ela am gasit greseala, era ceva cu ghilimelele, io cred ca de la curent este..dar etee na
Clau Nu te mai necaji din cauza pozele , era ala invidios ca nu are si el o frumusate ca tine . sa stii ca si bb meu mai misca mai pe dedesupt asa, si ma ingrijorez , d anoroc ca va mai cetesc si atunci e bine ma linistesc!pupici
Cami sa-ti traiasca Finutzul (oare bine am retinut?),
Kitzy aveam pregatit un mesaj tare pt tine da pana sa scriu io ai venit cu vesti bune de la doctor, asa ca ma bucur tare mult(da sa stii ca tot o ajut pe Kya sa te bata. na uite asa),pana ajung la tine cu bata te lovesc tare cu un Pt albastru nu te felicit ca nu 100%, te felicit pt bb sanatos
Kya , vroiam sa te ajut s-o alergam pe Kitzy , dar s-o noptat si lasam pe alta dat'
Delphin , te rog ai mila de mine ("pauza de matura") am ras de am facut contractii. Sovi e valabil si pt tine(FOFO friguroasa) la voi perloase mici
Olga , iti urez anticipat casa da caramida si copii frumosi si sanatosi, voi sa fiti fericiti si sa va intelegeti de nota 10000.
Mary lou123 mai haida pi la noi ca e incalzita crengutza.
Mihaela , poate e cam tarziu pt mesaj(ma refer ca poate intre timp ti-ai revenit)incearca o limonada(lamaie cu miere peste care pui apa minerala. Eu cred c ai tensiunea mica , poate te ajuta un calciu(iti spun ca io ramasei fara tensiune acu ceva timp)
Simonette , imi piace burta ta , si numele de Yanis, supeer tare. stai linistita cu Luca si cu Yanis.
Mami , cand am cetit mesajul cu intamplarile tale , sincer, am facut tensiune (14:9) , imi inchipui prin ce ai trecut tu, acu bine ca ti-ai revenit . Aaa frumoasa povestea.
Cristina , se pare ca nu ma putusi bucura de pauza de pishu ca alta data(io de fapt avusei pauze de pishu nenumarate , dar n-am vrut sa va bucur si pe voi)
Maia37 , bine ai venit , sa ai sedere placuta si bafta cu bb sa fie bine.
Cory Fii barbata cum te stiu, sa vezi ca va fi bine in final , iti spun io ca baiatul mamei de Larisa este un luptator ( ca si mami de altfel). Acu io am pus toate gandurile bune si le trimit la iAshul tau sa ajunga la tine.Si Doamne ajuta Cat despre sefe sa stii ca cu asta se mai distreaza si ele , zic ca ne fenteaza cind mint ca vin....Eu la reclama pusa de tine sa stii ca m-am ras , chiar dac nu era pt mine (ma rodea curiozitatea asta de baba)
Ririan incearca sa ne scrii mai des pt ca asa ajung mai repede gandurile bune si catre tine, Eu una ma bucur ca o faci si chiar asa rar. Doamne ajuta si tie
Chris , incearca sa gandesti cat mai pozitiv si nu-ti perde increderea in Dumnezeu , El este mare si stie ce e de facut , Sanatate sa aveti cu totii
Remaliss sunt sigura ca va fi bine pana la urma , hai fruntea sus puiule si cu Domnul inainte, bafta si numa bine
Naty, Sovi ,pupici apasati si multi , da nu-i trec pe toti ca .....
restul din stol, pup la voi si va rog io nu ma injurati ca am ocupat un capitol aproape. si pentru unele
Valelei o uitasi pe Serry , fata grijulie,si stresata la maxim , te pup mama si pe tine
revin dac mai imi aduc aminte ......(ela nu rade ca e de la curent)
Giani 20+
oare ce aduce barza-n cioc
gbutucica spune:
Acu io tat is singura pe creaga , va spun noapte buna si maine o zi faina
nani , nani , puisor.......
pupici si somn usor
Giani 20+
oare ce aduce barza-n cioc