*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neatza (la amiaza), zuzici Sunt bine dispusa, fara motiv
LauraD sigur ca va tin la curent cu tot ce voi afla despre ADEPT sau orice altceva interesant
Alina felicitari pt AMR Esti prima care a intrat pe ultima suta de metri! Ce emotionant! Multumesc pt grija ta, dar nu a fost nimic: a trebuit sa-mi faca internare in spital pt a-mi putea da CM pana la 31 oct (dupa aia intru in prenatal).
Darene Doamne ajuta sa nu fie nimic grav! Foarte bine ca ti-au facut preventiv injectiile pt plamaneii lui bebe, oricum va ma sta acolo in burtica macar cateva saptamani, ai sa vezi! Sanatate maxima
LaLa tot am vrut sa-ti spun ca m-a distrat ffff tare faza cu prietena ta care i-a lipit DEX-ul in frunte tipei ce te-a lovit in burtica

Fetelor buburuza mea a avut o noapte tare agitata: atata s-a foit si m-a lovit, de nu puteam dormi pe nicio parte! Parca era o pisica prinsa intr-un sac, zici ca se zvarcolea! Sper ca nu se simtea rau, ci doar avea chef de miscare!

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Bun venit noilor zuzici: rlc si Ven
Honey, pai cum: dupa ce te muti in America nu mai intri pe la noi? Poate iti pui net si acolo si vom putea tzine legatura!
De saptamana viitoare incep si eu AMR-ul si incep sa-mi fac bagajul
Angi felicitari pentru cele 30 de saptamani!!! Treci si tu AMR-ul ,nu? Mooaaama, ce emotii ma iau!

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Multumesc fetelor pt incurajari si sfaturi,ma bucur tare mult ca existati..
Acum un sfert de ora am venit,sunt terminata,nici dus nu am chef sa fac.Am o durere ingrozitoare de cap,o sa pap si o sa ma culc un pic.
Pare sa fie bine,am facut la 9 injectia care a durut parca mai putin decat ieri.Inainte sa fac injectia m-a chemat aceeasi asistentata de ieri (de care m-am luat un pic aseara) ca sa-mi puna curelusa cu numele la mana si mi-a dat o foaie conform careia eram triaj 4 ,adica puteam sa astept si 2 ore.I-am zis ca trebuie sa fac injectia la 12 ore fix si asa am facut-o la 9.
Apoi am asteptat pana la 11:35 sa intru la doc.I-am zis de scurgerile maro si daca trebuie sa ma internez.A zis ca nu mai necesar,mai ales ca am facut si a doua injectie,iar sangele e vechi deci nu e nici un pericol acum.dar pt linistea mea sufleteasca mi-a zis ca o sa fac ctg - monitorizare inima bb si contractii.
Am mai asteptat pe hol pana la 12:10 si am intrat la monitorizare,unde am stat vreo 50 min,iar asteptat pe hol,intrat la alta doctorita care mi-a aratat pe foaia de monitorizare ca inima lui bb e bine si ca nu am avut contractii.Ciudat ca eu am simtit presiune si dificultate de a respira de vreo 5 ori,poate era bb care se impingea sau intorcea,nu stiu ce sa mai cred.Aaaa dupa monitorizare am fost la toaleta si am verificat cu hartie - tot aveam scurgere maro cu niste firicele de mucus.I-am zis doc la sf si mi-a zis ca e sange vechi,nici o problema.
Mi-am schimbat programarea de pe 21 oct pt 4 nov.
parca nici nu mai am incredere in ei,oricum diseara mergem si la doc mea,sa vedem ce o zice.
Ma pun sa pap ceva si ma bag in patut la tv poate adorm.
Va pup.

Poze
Elena
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Bun venit noilor zuzici

Darene sper sa fie totul bine si ma rog sa treci peste si vezi ce zice doctora ta e mai bine asa si mi se pare ciudat ca aia se poarta cu suoperficialitate

Angelique, Laura D, sa stiti ca si eu sunt la fel mai ales dupa ce mananc am o burta de spargi nuci cu ea, mai rade si sotul zice ca stau pe spate pe scaun cu burticu zici ca sunt soricelul ala din desene dupa ce a mancat si i s-a umflat burtica

Alina023 cat costa toata treaba? Si mai lasa picanteriile ca nu fac bine dar usturoiul e ok ca si eu l-as manca gol si bravo ptr AMR, vei fi prima cred ce emotionant ce au mai crescut bebeii astea mai

Eu ce sa zic momentan avem meci de fotbal prin burtic in rest nu prea ma simt bine am o durere de masea pentruca aseara premolarul de langa canin sa crapat pur si simplu si cum nu am avut dureri seara nu m-am dus la urgente ca e mai complicat cu dentistul si sarcina am sunato azi pe prietena mea care ma asteapta diseara la scos masele of imi este groaza de chestia asta

Louiza 26s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Rlc si Ven v-am trecut datele pe lsituta Daca mai aveti ceva modificari sau completari sa spuneti, ok?
Miky_mamica am facut si la tine modificarile pe care le-am gasit pe PM
Camiedi Nu mai intri si pe la noi? Sper ca sunteti bine, tu si bebe!
Elena bafta multa pe diseara!
Alina felicitari pt contractul incheiat pt recoltarea de celule stem. La cord blood center se poate plati in avans depozitarea pe mai multi ani? Cred ca tot la firma lor ma voi opri si eu. Vineri primesc contractul de la ei.

Fetelor cred ca fac o criza de nervi! De o saptamana face cineva la mine in bloc boasca pt tzuica sau ceva! Pute in casa mea si e plin de mushte betive de simt ca ma lasa nervii! Cu ce naiba pot omori nenorocitele astea? Am tot dat cu spray de molii (dinasta aveam in casa) si vad ca nu prea functioneaza! Si se aseaza peste tot: pe mancare, pe noi

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Sigur ca am sa intru, Laura...imediat ce voi avea net. Dupa cumpararea casei, asta va fi prima chestie... internet, telefon si satelit.
Insa, pana atunci.. o sa mor de dorul vostru...sa nu stiu ce faceti, cum va simtiti..declar aici ca am devenit dependenta de voi.
Maine merge sotul sa faca programarile pentru venit soldatii acasa sa ne impacheteze lucrurile, apoi programare pentru cand trimitem masina in SUA,dupa care gasit un hotel care sa ne accepte cu pisicutele,care si ele merg maine la vaccinari.

Bun venit zic si eu zuzicilor noi.
Darene...te asteptam cu vesti de la medicul tau.Stai linistita in patut pana atunci.Pupici.
Fetele... nu cred ca v-am zis, dar..am inceput sa simt si eu pe bebe de vreo cateva zile. Banuiesc ca e bebe, caci e tare ciudata/noua/interesanta senzatia.

Ma duc sa-mi comand o pizza pana una alta.Nu prea mai stiu ce sa-mi fac de papa, caci nu poftesc decat la dulciuri.
Pupici cu sclipici.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 22+

Vali

Mergi la inceput

Laura sa stii ca aceste muste betive cica nu traiesc mai mult de 8 ore dar sunt stresante si cred ca m-ai lamurit si pe mine ca si eu am de vreo 3 zile cate 2 trei prin bucatarie si nu pot sa-mi dau seama de unde ca fructe stricate nu am avut nici altceva.

Louiza 26s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Fetelor va intreb si eu ceva legat de maseaua mea care s-a crapat pot lua calciu?

Louiza 26s +
mai avem putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

buna, fetele!

am nioste zile nasoale la munca si abia reusesc sa va citesc. nu gasesc insa suficient timp sau liniste ca sa si scriu. in oprice caz, azi mi-au instalat netul acasa si in curand voi fi mai asctiva pe forum, direct de pe canapeaua proprie si personala.

va pup pe toate, le tin pumnii fetelor cu probleme si bun venit noilor zuze.

am fost la eco ieri, m-a anuntat doctorul ca piticania a ajuns la un kilogram , cica ar fi in grafic. ma bucur ca am intrat si noi in acest club select. :-) LA MAI MARE!

ufff...

sunt obbosita si stressata si nervoasa si nu ma pot concentra. va pup din nou si aveti grija de voi!

irina 27+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Contractul pentru recoltarea de celule stem costa in total aproximativ 1000 Euro. Eu nu m-am interesat de plata in avans a depozitarii pe mai multi ani, insa nu-i vad utilitatea. Ei oricum te anunta din timp ca trebuie sa achiti factura, te tin la curent daca exista majorari (care sunt posibile datorita inflatiei). Ce este foarte important de retinut este faptul ca ei se refera la inflatia din Slovacia, care este tara unde ajunge sangele recoltat. Pe de alta parte eu, ca si proprietar al materialului genetic dispun de el in sensul ca il pot muta ulterior la o alta banca (eventual in Romania, in momentul in care se va reglementa legislatia).

Darene, ma bucur ca bebe e bine. Cred ca trebuie sa te linistesti, sa incerci sa te odihnesti cat mai mult si sa nu-ti mai faci ganduri negre.

Laura, ma bucur mult ca ai fost la spital dar din motive de "logistica".

Honey, tinem pumnii sa decurga mutarea cat mai usor cu putinta si sa va instalati acolo cat mai bine (si repejor net ).

Irinuka mama, nu te mai nerfoza! Lasa in plata lor de pitici pe creier si nu mai munci cu atat zel. Esti insarcinata si ai tot dreptul sa te mai rasfeti. Nu ma suparati ca bagam iar o intalneala si de data asta vin fara baiat ca sa pot sa vorbesc si eu cu voi mai mult (Gattaaaaa...pe unde esti???). Moamaaaa....si de data asta bag niste paste...iamiiii...

Multumesc mult pentru felicitarile AMR-ului! Sunt foarte emotionata de cate ori ma gandesc ca am intrat in linie dreapta. Si eu mai am atatea de rezolvat.... Sper sa apuc sa le duc pe toate la capat.

Hai va pup si vorbim...

Alina 31+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput