*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Louiza: eu stiu ca nu e indicat calciul....decat in cantitatea care e in vit prenatale, ptr ca da contractii uterine.....nu lua fara sa inbtrebi doctorul!

LUMI 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Luiza ar fi bine daca ar trai numai 8 ore mushtele astea nenorocite, dar eu am deja de o saptamana si sunt sute, nu exagerez! Simt ca o iau pe aratura! Calciu stiu ca nu ai voie sa iei pana la 28 de saptamani, ca-i dauneaza lui bebe. Offf nu vreau sa fiu in pielea ta! Bafta pe diseara si sper sa scapi cu cat mai putina durere!
Irinuca felicitari pt grasunel!
Alina te-ai apucat de facut bagajul?

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici tu tot nu ne spui ce ai in burtica?

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 22 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nu Laura, nu am inceput sa fac bagajul desi imi doresc foarte multe sa am timp sa ma ocup de mine si de bebe din burtica. Noi suntem in renovari majore acasa si nu am nici timp si nici nu este indicat sa cumpar acum ceea ce-mi trebuie pt spital. Sper ca in 2-3 saptamani sa ne linistim cu casa si apoi ma voi ocupa de asta. Abia astept!

Alina 31+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule v-as spune, daca as sti Ce putin mai aaaai Super! Cred ca ai emotii cat casa!
Alina de ce zici ca nu-i indicat sa iei pt spital? Aoleo, cand ma gandesc ca si eu vreau sa renovam prin casa! Si sotzul vad ca nu zice nik! El e ocupat toata ziua si crede ca scapa sa mai faca si in casa Vreau sa schimbam usile si sa varuim pe ici, pe colo

29+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

mersic mult de raspuns si cred ca o dau pe lactate macar mai recuperez un pic asa

Louiza 26s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Laurici nici emotii nu mai am ca am niste dureri nasoale rau si abia astept sa nasc

anca 36+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Hehehee....Laura, asa am zis si noi cand am inceput: varuim pe ici pe colo si schimbam un dulap. Si am ajuns sa renovam toata casa 9cu exceptia baii) si sa schimbam mobilierul total in bucatarie si dormitor. Asa ca...mare grija la ce-ti doresti si la ce ajungi.

Iar legat de ce-mi trebuie la spital, prefer sa le iau dupa ce scap de tot praful din casa. Oricat le-as proteja si spala dupa...mi se pare ca totusi e mai bine asa.

Ancule, mai ai putin. Am citit la nov-dec si am vazut ca nici nu mai vrei sa mai stea bebe la caldurica. Eu spun ca totusi e mai bine sa fie mai voinicel cand iese. Gandeste-te cat de protejat este acolo si cat de expus este afara (cu toata grija noastra). Mai rabda putin pentru bebica! Eu stiu bine cum este pentru ca la sarcina cu Luca am nascut la 2 saptamani dupa termen si simteam ca il scot singura daca nu vrea el sa iasa. Dar a trecut si am un baietel sanatos si voinicel. Curaj si rabdare!

Alina 31+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

fetelor,

aveti idee unde pot face comanda de salteluta patut bebe din fibra nuca cocos?? am un patut cu dimensiuni mai ciudate .. 125 cm / 55 cm??

daca stiti, pls sa-mi ziceti .. eu am vazut 120 / 60 dar nu am cum s-o inghesui in patut ca nu va sta bebe bine.

multu'

pupici

28+

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Ellenuta eu am luat 120/60 si am taiat din ea. Se taie usor.
Nu am gasit nicaieri alta dimensiune.

Roli 26+ cu si Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Alina nu mai ma rabdare ca eu de la 28 de saptamani stau mai mult la pat si nu mai vreau........
Oricum ma consolez si cu gandul ca ea vine cand vrea ea nu cand vreau eu

anca 36+

Maria
poze

Mergi la inceput