Targoviste (5)
Raspunsuri - Pagina 6

elyda spune:
quote:treci acasa imediat ca-ti rup urechile!!!eiiiii...dracie! io te caut acasa si cand colo...te gasesc prin vecini!!!
Originally posted by mihagab
Ca va ziceam ca sunt in ceatza rau...unde gasesc favoritele acelea..????? Nu gasesc pe nicaieri,oricat am cautat pe aici.Luminati-ma pls!
Gabriela si Denisa (01.06.2004)

dana

mihagab spune:
quote:
Ca va ziceam ca sunt in ceatza rau...unde gasesc favoritele acelea..????? Nu gasesc pe nicaieri,oricat am cautat pe aici.Luminati-ma pls!
In concluzie,revin cu intrebarea unde poci gasi favoritele???

elyda spune:
quote:degeaba mai incerci!! te-au prins fetele cu cioara vopsita si te ignora!nu mai primesti tu raspuns acum cand au vazut ca esti cu ...in doua luntrii!!!
Originally posted by mihagabquote:
In concluzie,revin cu intrebarea unde poci gasi favoritele???

dana

mihagab spune:
Parca ziceai ca pleci,hmmm???Gata si la mine,mai e putin-putin si..gata!! Noroc ca pe pc-ul meu de kko nu merg emoticonurile..
We placut fetele!!

Laura XXX spune:
Mihagab ai la toolbar (bara de instrumente de deasupra barei de navigare) un organizator de favorites (la Yahoo toolbar este cu steluta) sau la start cauti favorite. Acolo dai ADD... cand esti pe DC si il adauga singur. Ce program ai?
Eu
dar am intrat sa va intreb de Scoala Populara de arte, daca stiti profesorii sau alte detalii. Sau unde as putea da mandra la pictura?
Si o cosmeticiana buna??????????
Mihagab weekend placut si relaxare multa!
AMR 1luna si 8 zile!!!!!!!!!!

mihaser spune:
Salut!
Miha si eu tot acolo am adaugat...la mine se numeste Bookmarks...ca am alt borwser!
Laura eu cred ca poti merge la Scoala populara de arta...am niste prieteni care au facut pictura acolo si erau foarte incantati de profesor...Si eu as vrea sa o dau pe mama la pictura Am dus-o si la aerobic pe vremuri...a facut si lipo numai de gura mea!
Cosmeticiana buna cred ca este Carmen Ghenciulescu...eu nu am fost la ea, insa avea emisiuni la radio si vorbea in cunostinta de cauza despre tratamente.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Otiliav spune:
Da, am uitat sa numele difera in functie de browserul de internet Mozzila/Opera/Internet Explorer. Eu folosesc IE ca asta a venit instalat pe calculator si mai stiu ca intr-o vreme de acasa foloseam Opera cred si pe forum nu arata numele membrilor, asa ca nu-mi convenea .
Mihagab, din proprie experienta stiu ca si in strainatate e greu, mai ales daca nu mai vii prin tara o vreme indelungata. Ma gandesc ca din state nu veti veni de 3 ori pe an in Ro. Eu am incercat sa-mi fac dantura in Ro, diverse controale, m-am tuns. Mi-e si comod ca aici daca m-as duce la coafer nu as sti sa explic ce vreau in norvegiana, la dentist ma duc de 8 ani, ma cunoaste si am preferat sa merg tot la ea. Iar la capitolul cheltuieli sau invers cati bani poti sa strangi e grava treaba. Eu nu pot sa spun ca o duc mai bine ca la Bucuresti, sau ca am realizari mai multe. De bine de rau la Bucuresti aveam apartamentul nostru achitat la 26 de ani dar aici daca vrem o casa vom face un credit pe 25-30 de ani.
Ce-mi place cel mai mult este ca nu mi-e frica sa merg pe strada, imi place aerul si apa de aici si poate apreciez aceste trei aspecte pentru ca la Moreni este cam la fel. Parinti mei la 3 noaptea ca stau la marginea orasului langa padure deci este aer curat, apa de la robinet este apa de adancime nu tratata cu clor, iar de la discoteca am venit si singura la 3 noaptea din centru pana acasa si a fost ok. Preturile pe aici nu le comentez . Nu stiu de ce nu imi place mie in strainatate, poate pentru ca nu mi-am dorit sa plec, poate de asta vad aspectele negative atat de puternic. Inima imi e impartita si e tare greu, nu stiu deloc ce sa fac, deocamdata nu ma pot intoarce la Bucuresti dar tentatia e mare sa-mi bag picioarele intr-o zi si sa-mi iau talpasita mai ales ca inca nu am casa aici.
Laura, ce ziceai tu ca sunt puternica. Incerc sa fiu dar aseara m-a apucat o depresie de plangeam de una singura prin casa, m-am saturat sa fiu singura, sa iau mereu decizii si sa am multe griji.
Miha, ce face burtica? am vazut ca scriai de gemeni si tocmai citisem o mamica cu fetita de varsta Anei, a scris la Gemeni, Tripleti ..ca are gemeni si ca vrea sa avorteze gemenii ca vroia doar un copil nu doi odata ca ea nu rezista la 3 copilasi. Si-asa eram eu depresiva aseara, m-a dat peste cap si ce-am citit, poate pentru ca si eu am sperat sa fiu gravidutza in toamna asta si nu sunt iar ea renunta asa usor la gemeni.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Laura XXX spune:
Am invitat-o pe Beb pe aici.
Otilia, Mihaser mersi pt. info
Otilia iti tin pumnii!
PUP!
AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro