Targoviste (5)
Raspunsuri - Pagina 5

mihagab spune:
Miha, ai grija si tu cu raceala,mai ales pentru "bagajel"..Deni a inceput sa mai ciugule cat de cat URAAAA!! Sta soacra-mea cu ea de luni si, dupa doar doua zile,se vede efectul,adica mi-a mancat urechile aseara..face numai ce vrea si,mai ales cum vrea..cred ca i-am si facut toate poftele cat a fost bolnavioara si acum trag ponoasele..Sa nu va spun ca mi-a facut fata un "bapol"=vapor pe mocheta din bucatarie cu permanent markerul de m-am dat in vapor in gand timp de cateva minute :))
Pe treaba nu-mi prea vine sa ma pun asa curand,ca la noi se vad rezultatele imediat,cel putin asa a fost data trecuta..apoi,mai avem de trecut peste un hop prin martie sa obtinem o viza de emigrare..asta asa ca apoi sa avem vant bun la pupa cand ne punem pe treaba!!Vreau sa-l scot direct cetatean american,ca altfel nu tine :))
De sarbatori suntem pe aici,nu cred ca plecam pe la ai mei la Oradea si daca veniti ne vedem sigur,noi stam pe langa RAGC,chiar in blocul din intersectie.
Pupici!
Gabriela si Denisa (01.06.2004)

Laura XXX spune:
Otilia nu pot sa pun poze... Poate ne intalnim, ce ziceti?
Dar ce faceti atatea targovistence tocmai la Marea Nordului?
Mihaser am si eu un Cristian-nazdravan!(el e din 2005- de fapt am gemeni). Sa dea DD si bb3 la voi (natural sau nu)! Fie-mea ii iubeste pe frati ca pe okii din cap!
Mihagab sper ca e bine Denisa, si eu tot laUzdris am fost in timpul ultimei sarcini. Am mers sa nasc la Buc. (la sfatul ei) Deci plecati de pe la noi la anul???!
Am luat si noi Tonotil - cu succes! Dar cred ca, fratii/surorile raman cel mai bun medicament ca altfel ... pleaca mancarea.si o sapt. super!
AMR 1 luna+10 zile !
Raman acestea trei: credinta, speranta si dragostea.

mihagab spune:
Laura draga,tu nu faci nani la ora aceea??? Poze n-am reusit nici eu sa pun,dar unde le vrei in album sau la semnatura?? Pentru album erau prea mari si n-am avut nici timp si cheful m-a lasat de munca..la semnatura e mai usor..
Noi vrem sa ajungem in US-sa ne ajute DD- avem interviul prin martie, dar daca ne-o veni randul mai repede nu ma supar:)) Apropos, e in plina desfasurare Loteria Vizelor ,asta daca intereseaza pe cineva..
Tonotil-ul inca nu i l-am dat,Dr.Mimis zice sa terminam intai cu vitaminele,ii dau Multi Sanostol..apoi Tonotil-ul..ati dat vreuna la copilasi Aloe vera gel??
Vreau si eu 3-4-5-6 bebeeeiii!!!!Bravo Laura,da' cum te descurci cu ei??Si daca nu ma insel,cred ca v-am vazut la plimbare..poate erati voi,poate nu,gemeni si cu o surioara mai maricica...???

mihagab spune:
Helau.....!!!!!
Aici ploua cu galeata,dar chiar toata lumea face nani-nani???Vreau si euuuuu!!!!!

Otiliav spune:
Mihagab, ca sa nu cauti subiectul in timp ce esti pe o pagina, il adaugi la Favorite si asa se pastreaza linkul cel mai usor.
Vad ca vreti sa emigrati, bafta sa iasa cum va doriti. Desi mie America nu mi se pare deloc o idee buna mai ales de cand sunt in recesiune. In Norvegia au venit mai multe familii din America in ultimul timp. Am citit si pe forum de fete care s-au mutat in Europa. Asta e doar parerea mea, pentru mine daca asa vrea sa emigrez (eu aici sunt rezident si nu am de gand sa renunt la cetatenia romana sau apartamentul din tara, deci voi avea mereu domiciliul stabil in tara) America nu ar fi o optiune. Nu zic poate m-au influentat si parerile colegilor mei norvegieni sau alte natii care au locuit o perioada in America si nu le-a placut, am vazut pe multe forumuri de aici discutii America vs Norvegia si in opinia lor Norvegia este net superioara.
Dar probabil voi ati citit multe pareri pana acum si stiti la ce sa va asteptati. Chiar asa, de ce ati ales America?
Laura, eu lucrez aici ca inginer in Oil&Gas, eram in CIC cand mi s-a propus sa vin sa lucrez si desi am stat putin pe ganduri la inceput, intr-o luna m-am hotarat sa vin. Nu regret ca am venit, dar sotul este la Bucuresti, fata cu mine acum si e destul de greu asa plus ca mi-e dor de tara.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

mihaser spune:
Salut!
Otilia sa stii ca si noi ne miram de cresterea pretului la titei la nivel mondial...macar la voi exista o explicatie...cea cu inchiderea platformelor.
Am vazut pozele cu Ana. Mi se pare ca crescut mult! Si eu zic ca ai facut bine ca ai mers in Norvegia, desi stiu ce inseamana sa ai familia despartita.
Mihagab ma bucur ca a inceput fetita ta sa pape...Si eu am o ruda care e prietena cu dr Mimis si spunea ca e buna...si fetita ei tot la ea mergea...Stiu blocul tau...e aproape de cofetaria dieta, nu?
Laura ma bucur ca ai si tu un Cristian! Daca fac si eu acum gemeni o sa am 3 copii, insa daca nnu se intampla nici nu ma vad in viitor cu 3. Cred ca o sa ma opresc la 2! De intalnit, eu vreau sa ne vedem...poate mergem la braduti in centru cu piticii! Si eu abia astept sarbatorile!
Si noi avem cumnata si cumnatul in SUA-ea isi face doctoratul in Colorado si el lucraza la firma la care lucra si in Ro, dar in NY. Ei au zis ca vor sa vina inapoi, chiar si-au luat si apartament in Bucuresti...Eu nu ma vad plecand din tara, insa copii sper sa a posibilitate sa-i dau la studii in strainatate.
Nici eu nu stiam faza cu favorites si cautam ca disperata link-ul.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Laura XXX spune:
Buna fetelor,
va scrisesem si eu mai devreme dar n-a mers forumul un timp si am pierdut mesajul.
Voi scoateti copilasii pe vremea asta? Ca e friiig...
Wow Otilia cred ca e greu asa, voi acolo, sotul aici. Eu nu-mi inchipui... Esti o femeie puternica. Mie mi-i tare dor de mama...
Mihagab cum e micuta? Cred ca daca are chef de desenat pe mocheta e bine Nu cred ca ne-am intalnit, desi stiu zona, nu prea iesim pe jos.
AMR 1luna+9 zile!!!
Va pup!

mihagab spune:
Mamaa,e o ceata la noi...eu sunt si mai la rau cu jobul si suntem in .. ceata rau :)
Miha,cofetaria Dieta a fost chiar in blocul nostru, acu' s-a mutat nitel mai incolo, in statie la Ialomita, ca e spatiul mai mare si vanzarea mai buna.Denisa a inceput sa pape-sa nu va inchipuiti ca mananca atat cat ar trebui sau ca masa se desfasoara fara munca de lamurire-,dar sa nu fie doar efectul de moment al siropului cu vitamine pe care i-l dau.Sper,ca mai am putin si-mi vine sa ma impusc!OOff,cata rabdare trebuie sa avem!!
Otilia,cu plecatul in State,a fost cam asa:In 2003 am fost eu plecata acolo si neavand posibilitatea sa raman legal, a trebuit sa ma intorc.Sotul meu ramasese in tara si nu puteam concepe viata fara el.. Cu gandul am ramas tot acolo,mie mi-a placut, dar mi-am si dorit toata viata asta..apoi anul acesta am castigat loteria vizelor si iata ca, in sfarsit, pare-se ca dorinta e pe cale sa mi se implineasca..Sigur ca sunt constienta ca nu ne va fi usor, dar prefer o viata acolo, decat aici..
Sunt convinsa ca iti este greu si tie in situatia data,dar trebuie sa facem oarece sacrificii,nu-i asa? Trebuie sa fim puternice pentru a realiza ceea ce ne-am propus,orice pe lumea asta are un pret,putem sau nu sau daca merita sau nu sa-l platim.
Laura,am vazut o mamica cu gemeni si o fetita prin parc la Mitropolie asta primavara-vara si ma gandeam mereu ca nu poate sa-i fie prea usor..Dar participa activ si taticul intr-adevar..!! :))

mihagab spune:
Ca va ziceam ca sunt in ceatza rau...unde gasesc favoritele acelea..????? Nu gasesc pe nicaieri,oricat am cautat pe aici.Luminati-ma pls!