Targoviste (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Hello!
Sunteti in we?de tot?

AJUTOR SI RUGACIUNE PT. CRISA www.crisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Otilia mi se pare ingrozitor! Cum poate o mama sa gandeasca asa...mie nici ideea nu as suporta sa-mi treaca prin minte....la Cristian mi-am facut o gramada de procese de constiinta ca pana la 20 de spatamani am fost convinsa ca e fetita si cand am aflat ca e baiat am fost asa un pic dezamagita. Pentru asta m-am simtitasa vinovata...iar acum daca as avea fetita sigur nu as putea sa o iubesc mai mult decat il iubesc pe Cristian.
Sper totusi ca mamica respectiva sa isi dea seama ca nu trebuie sa ne batem joc de ceea ce ne da Dumnezeu...Este greu cu 3 copii, insa uite ca Laura a supravietuit!

Despre strainatate si eu am aceeasi parere...nu ma atrage ideea. Sunt prea legata de tara si de locul unde am crescut ca sa nu mai vin cu anii acasa...Am vrut un pic de independenta si am venit la Timisoara, insa mi se pare suficient...pentru mine a fost un vis implinit...acum toate visele sunt legate de viitorul copiilor mei..sper sa ii ajut si eu cum pot sa ajunga acolo unde isi doresc!

Azi am citit despre alimentatie pentru ca sunt la greutatea mea minima din ultima perioada 61 de kg, dupa ce inainte de nastere am avut si 65.
Mi-am facut o lista alba de produse ce trebuie consumate si cu reguli stricte ca sa nu-mi stric frumusete de hemoglobina 13 tocmai acum! Am gasit chiar si un meniu pentru gravide si un furnizor de mancare buna la 2 pasi de noi pentru zilele in care nu pot sa gatesc.

Voi ce mai faceti? Pe la noi a nins un pic..era Cri in al 9-lea cer!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Hi-hi chiar ca am supravietuit! Insa incerc sa inteleg pe oricine este ingrozit de perspectiva, daca m-as trezi acum ca sunt gravi cred ca as fi ametita vreo doua zile... chiar daca sunt convinsa ca orice bb vine de la Dumnezeu...

Pe la noi nu ninge...

AMR 1 luna+7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

A scris aici de ce renunta, sper sa se fi razgandit. Eu i-am scris un PM ca prea usor renunta, am intrebat-o daca as putea sa o ajut cumva dar nu a raspuns la PM. Mamicile care scriu la gemeni, doar putine dintre ele au incercat sa o incurajeze.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata fetele!

O saptamana super va doresc!

Otilia am citit...asa e fetele ar trebui sa ii scrie sa se gandeasca bine..foarte putine au reactionat si mie imi e cam jena sa ma bag in subiectul lor...eu una nu inteleg...eu sunt de parere ca unde creste unul creste si al doilea.

Va pupacim!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Depinde mult si de starea sufleteasca la momentul respectiv..care depinde la randul ei de multi alti factori..e greu sa te pui in pielea ei,nestiind ce si cum.. dar e pacat daca i-a fost dat sa nu se bucure de ei..Poate totusi se razgandeste..

Gabriela si Denisa (01.06.2004)

Mergi la inceput

Mercic fetelor, am reusit cu favoritele,eu credeam ca e ceva pe site-ul DC care urmareste subforumurile favorite..
Otilia, fii tare ca aceste stari sunt trecatoare, incearca sa te gandesti cat mai putin la partea negativa a lucrurilor/vietii!!Eu de asta m-am intors din US,n-am mai rezistat singura si am zis ca daca o fi sa mananc paine cu ceapa in tara ,tot mai bine e aici..doar ca,iata,acum,ca s-a ivit prilejul sa plecam impreuna,imi scapara calcaiele din nou..si sunt chiar nerabdatoare..Imi era dor de toate si de toti si ma simteam un nimeni in tara nimanui..Doar ca familia si copiii,mai ales,iti dau sau trebuie sa-ti dea puterea sa mergi mai departe..
Laura,stiu ca exista un cerc de desen si la Palatul Copiilor,daca vrei o sa-l intreb pe sotul meu ce si cum,nu stiu cata seriozitate exista insa acolo..
Pupam!

Mergi la inceput

Fetelor haideti la

SA AVETI O SAPTAMANA !!!!!!!Nu conteaza ploaia (la noi ningeeee).

Ati votat poze cu burtici?

Lauraxxx, si

Mergi la inceput

Am uitat!!!

AMR O LUNA SI 5 ZILE!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!Slaba miscare pe la noi...pagina 3..
Laura l-am intrebat pe sotul meu si au desen-pictura si la Palatul Copiilor,daca te intereseaza tinem legatura si te introduc..:)

Mergi la inceput