RH negativ - 2
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Psj, Maia, ma bucur ca aveti vesti bune!
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
aalina2003 spune:
Maia,bravo pentru rezultat!
Mie mi s-a explicat ca amniocenteza este singura modalitatea de a afla Rh-ul copilului inainte de nastere (cel putin in Romania) fiindca o mica cantitate de hematii fetale se gasesc in lichidul amniotic. Mai stiu ca si in sangele mamei se regasesc, dar in cantitate si mai mica,desi teoretic sistemele circulatorii ale mamei si fatului sunt complet separate..dar analiza astaultima nu se face deocamdata decat in Elvetia...
Fetelor, despre narcisa mai stie cineva ceva? Era o mamica la a treia sarcina cu o evolutie inexplicabila pentru medicii ei a titrului de anticorpi.Parca era in Germania, daca nu ma insel.
Claudia81 spune:
Multumesc fetelor !Am inteles acum .Deci dozarea cu anticorpi se face cand nu este ceva in regula nu? Ieri am fost la Centrul de recoltare din Mures SI la o clinica de mi-a luat sange pt TT de sarcina .Am fost surprinsa de preturi pt ca pe forum am auzit de preturi mult mai mari.Am platit 87 de lei.Perioada asta din luna e f stresanta pt mine Si plang si ma supar din orice .Oare e rau pt bebe?Vreau numai sa ma bucur de sarcina si de copilul meu(+fetita),dar mi-e f greu ca lucrez si parca sunt vesnic obosita.Sper ca si luna asta sa iasa negativ maine ma duc dupa rezultat.
Claudia81 spune:
Stiti m-am tot intrebat ...daca nu ar fi atatea analize ne-am mai stresa si necaji tot timpul?Mie la prima sarcina mi-au gresit RH ul si am fost atat de linistita crezand ca amRH poz...pe de alta parte daca mi-ar fi dat vaccinul acela dupa nastere as fi fost acum mai linistita.Bat campii dar sora mea a pierdut un copil si o sarcina din cauza RHuluisi a doctorilor .Sunt f nelinistita.Si chiar daca doctorii nu l-au trimis pe sotul meu sa-si faca RHul o sa mearga luni cu fetita la analize.POate o sa fie ok pana la urma...
aalina2003 spune:
claudia,repeta si tu analiza de Rh.S-o faca si sotul si fetita ca sa stiti bine ce aveti de facut.mie,in tulcea, imi ieseau anticorpii absenti in mod repetat, desi erau prezenti, lucru confirmat prin analize paralele, ulterior.daca tu ai totusi Rh negativ, sotul pozitiv, fetita tot pozitiv, inista ca analizele de anticorpi (sau dozarile, e acelasi lucru) sa fie facute corect.stiu ca e greu,mie mi se facea parul maciuca cand cineva imi spunea asta, dar incearca sa te linistesti,ia lucrurile asa cum sunt si cum vin, pe rand. gandeste-teca nu e o solutie sa ignori problema, daca a exista, caci e posibil si sa fie bine, dar si sa fie rau.dar ce s-a-ntamplat cu sora ta?
Maia37 spune:
Claudia,incearca sa nu te mai superi draguta mea caci totul va fi bine pana la urma iar starile pe care le ai sunt normale pentru o graviduta cand mai vesela cand mai trista![]()
si eu am trcut prin astfel de stari dar mi-am impus caci simteam ca si bb-ul meu se agita mai tare cand ma suparam.Imi pare tare rau pentru sora ta si deci sa inteleg ca are si ea rh-ul negativ?Deobicei copii mostenesc rh-ul tatalui asa se spune iar fetita mea are rh-ul sotului si grupa lui sanguina iar sora mea are si ea rh-ul negativ.Dar nu-i o regula eu sincer as prefera ca bb2 sa aibe rh-ul meu acum mai ales ca stiu ca-i baiat.
In ceea ce priveste dozarea mea recenta dr. mea ginecologa mi-a spus ieri ca a omis la ultimul consult sa-mi spuna ca e posibil la titrarea de anticorpi sa-mi iasa prezenti.Bineinteles ca m-am linistit auzind din gura dinsei caci de vina ar fi vaccinul rh gam administrat dupa amniocenteza.Deocamdata titrarea mica care o am se dovedeste a fi cauza acestui fapt.Ce s-a intamplat cu sora ta?
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
22+ cu
Vlad
Maia37 spune:
Ce mai faceti fetlor?Cu dozarile cum stati?Eu merg poimaine din nou la dozare caci mi s-a spus sa fac la 2 saptamini.Sa vedem ce-o iesi acum.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
mirela_cip spune:
Salutare fetelor
nu am scris de ceva timp..............eu maine merg la doctor pt dozarea de anticorpi,dar saptamana aceasta am fost din nou la ecograf
si se pare ca pe langa Rh-ul negativ a mai aparut o problemuta,pe langa bebele normal mai exista un saculet embrionar,cu embrion in el,dar acesta nu s-a dezvoltat,a ramas la 1,4cm,dar saculetul e crescut pana la 5cm..................am inteles de la doctorita ca acesta se elimina,dar cum?.............daca vreuna din voi ma poate sfatui sau daca a-ti mai auzit de asa ceva va rog sa-mi spuneti ca sunt umpic cam disperata
va pup
Mirela
13+
Maia37 spune:
Azi am luat rezultatul la dozare si tot asa a iesit T1/2.Trag sperante ca totul o sa fie bine si nu vom avea probleme pe viitor.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei
Maia37 spune:
Mirela daca as sti cu mare drag ti-as raspunde.Dar dr.ta nu ti-a explicat mai multe?
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
24+ cu
Vlad Andrei