RH negativ - 2
Raspunsuri - Pagina 12
Maia37 spune:
Eu merg la centrul de transfuzii din cadrul spitalului judetean si acolo se recolteaza singe pentru aceasta analiza iar adoua zi primesc rezultatul.Acum ,la a doua sarcina cand am fost pentru titrare anticorpi am avut surpriza sa aflu ca acea fisa din '94 inca exista la ei caci si la prima sarcina am facut dozare chiar daca au iesit absenti de fiecare data.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
21+ cu
Vlad
Claudia81 spune:
Si eu sunt la adoua sarcina ,dar din pacate nu mi-au descoperit decat acum ca am RH negativ si grupa B.Poate o sa ma credeti ignoranta dar nu stiu ce inseamna dozare de anticorpi mie mia iesit negativ la stabilirea de anticorpi.Am 18 sapt si sunt in ceata.
mirela_cip spune:
Claudia este ok ca la analiza ti-au iesit anticorpi - negativ,sa de-a d-zeu sa fie asa pana la sfarsitul sarcinii.............si eu sunt tot cu Rh- si fac dozarea de anticorpi in fiecare luna..........maine merg la doctor cu analizele
..........sper sa fie bine
Mirela
11+
psj spune:
nu ti-au zis cand trebuie sa repeti analiza? mie mi-au scris pe buletinul de rezultate la ce saptamana trebuie sa le repet.
Otiliav spune:
Claudia, ma bucur ca nu ai anticorpi inca, este foarte bine. Stiu ca mai demult pusesem un articol si scria ca organismul incepe sa produca dupa 6 saptamani de sarcina. Tu ai 18 saptamani si inca sunt absenti. Care este strategia, ce spune doctorul tau, faci vaccinul sau mergi in continuare asa caci se pare ca sarcina merge bine, ori este bb cu Rh- ori faci parte din mamicile norocoase care nu produc anticorpi.
Maia37, Gety, eu am nascut in 2004 la sfarsit de an, si nu am certitudinea ca am facut acel vaccin
, cel putin nu l-am facut cand eram treaza si am fost convinsa ca mi s-a facut imediat dupa operatie ca am tot discutat despre el in timpul travaliului.
Psj, ce vesti mai ai, am vazut vrei sa nasti la Medlife?
Tin pumnii sa veniti cu rezultate negative
(adica anticorpi absenti).
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Maia37 spune:
oana azi am facut dozarea de anticorpi si maine iau rezultatul.La dr. mea ginecolog ajung joi si voi maidiscuta despre nelamuririle care le am.Asistenta mi-a zis ca 1/2 este o cantit mica de anticorpi si m-a intrebat daca am facut cumva vreun vaccin de curand.Bineinteles ca am facut dupa amniocenteza unul rh-gam si e posibil sa fi ramas anticorpi de atunci.Ard de nerabdare sa vad rezultatul maine.Va
si sa avem parte de sarcini usoare si anticorpi absenti.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
22+ cu
Vlad
psj spune:
eu deocamdata am ramas constanta la 1/32, acum am vreo 26 de sapt.
nu nasc la medlife, adica as fi vrut eu dar raman la dr. mea actuala pentru ca imi inspira mai multa incredere.
oana8188 spune:
Maia, e un titru f mic...La urmatoarea dozare e posibil sa fie absenti. Sunt bucuroasa pt tine
Multa sanatate!
Oana
33+
Alexandra
aalina2003 spune:
maia,avand in vedere situatia si dat fiind faptul ca oricum ai facut amniocenteza, de ce nu au determinat cu ocazia asta si Rh-ul copilului, fiindca se poate si asa ai stii si tu la ce sa te astepti.intreaba dr, poate se mai poate inca.sanatate!
Maia37 spune:
Azi am luat rezultatul la dozare si mi-a iesit tot T1/2.
Sunt bucuroasa ca macar a ramas mic si nu a mai crescut iar pe buletinul de analiza mi-a scris sa vin peste 2 saptamani din nou la dozare.
aalina2003 Rh-ul copilului nu se poate afla la amniocenteza caci nu are cum.Analiza este doar a lichidului amniotic iar rh-ul se afla dupa nastere cand i se recolteaza sange.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
22+ cu
Vlad