RH negativ - 2
Raspunsuri - Pagina 11
Maia37 spune:
Multumesc Otilia,ma voi uita peste paginile din urma dar eu speram sa nu iasa nimic si sa fi ok.Am vorbit cu dr. si mi-a zis ca este mica valoarea si sa repet peste 2 sapt.titrarea.Va
Mihaela, mamica Andrei 13+ si 19+ cu Vlad
mirela_cip spune:
Salutare mamicilor
sunt Mirela si am Rh-,iar sotul meu are Rh+,azi am implinit 11 saptamani,am facut dozarea de anticorpi la 10 saptamani si deocamdata nu au aparut............sper sa fie ok pana ce nasc
va pup
oana8188 spune:
Mirela eu sunt in saptamana 34 si sunt in aceeasi situatie ca si tine. Am facut dozarea de anticorpi lunar su nu mi-au aparut nici mie. Deci ai incredere si multa sanatate!!!
Oana 33+ Alexandra
Maia37 spune:
Mirela,Oana sunteti la prima sarcina?Eu sunt la a doua si primul copil,fetita a luat rh-ul si grupa sanguina a tatalui adica BIII.
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 21+ cu Vlad
mirela_cip spune:
Eu sunt la prima sarcina si cand am aflat Rh-ul meu si al sotului m-am suparat f.tare.Incepand sa citesc mesajele mamicilor din 2006-2007,m-am linistit cat de cat,cu taote ca pana nu ma vad in luna a 9 tot voi fi umpic stresata.
Mirela 11+
cory74 spune:
salutare fetelor!
eu sunt la prima sarcina am doar 9 saptamani.ieri mi-am primit analizele si am rh- sotul inca nu stim ce are.sincer am fost putin speriata dar din ce am citi la voi m-am mai linistit.
va pup si va doresc o zi buna
GETY spune:
Va scrie o mamica cu Rh negativ, grupa AII, sotul AII, Rh pozitiv.
Daca sunteti la prima sarcina, adica fara nici un fel de intrerupere sau sarcina anterioara, ghinionul sa apara anticorpii respectivi este aproape nul. Si eu mi-am facut vreo 3 analize pe parcursul sarcinii si nu au aparut.
Daca, copilul "ia" Rh-ul tatalui (pozitiv) vi se face in maternitate in decurs de 72 ore un vaccin care va garanteaza urmatoarele sarcini fara probleme.
Daca "ia" Rh-ul vostru (negativ) nu vi se face acest vaccin.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by Maia37
Mirela,Oana sunteti la prima sarcina?Eu sunt la a doua si primul copil,fetita a luat rh-ul si grupa sanguina a tatalui adica BIII.
La prima sarcina ti-ai facut dozare de anticorpi? Sau vaccin dupa nastere? Ca daca fetita ta are rh+ ai fi trebuit sa il faci...
Oana 33+ Alexandra
Maia37 spune:
Asa e.Ar fi trebuit dar in'94 cand am nascut eu nimeni nu mi-a zis de asa ceva.Fiind prima sarcina din viata mea nu am avut deloc probleme iar anticorpii au fost absenti.Daca nu ati avut intreruperi de sarcina si e prima sarcina nu sunt probleme.La a doua sarcina sunt probleme daca nu se face dupa prima nastere acel vaccin in 72 de ore de la nastere.