...merg mai departe

...merg mai departe | Autor: noi2

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine.. va scriam in urma cu cateva luni despre relatia virtuala pe care o aveam, casatorita fiind atunci.Am inatlnit aici sprijinul dar si criticile de care aveam nevoie; atunci am hotarat sa nu mai postez nimic, sa las timpul sa treaca, si sa vad cum va decurge totul.
In august m-am intors in Romania impreuna cu el.." relatia virtuala", am inaintat actiunea de divort .Sotul a acceptat decizia mea de a pleca, nu s-a opus deloc, mi-a respectat hotararea si vineri am avut prima infatisare la divort; oficial sunt divortata.
Relatia cu prietenul virtual merge cum nu se poate mai bine, abia acum , cand sunt langa el clipa de clipa, realizez ce inseamna iubirea, apreciez fiecare gest al lui, fiecare privire imi spune" te iubesc".. acum sunt importanta pentru cineva, sunt admirata, apreciata si ma simt unica; ne-am mutat impreuna de o luna si jumatate..si nu cred ca pot fi mai fericita decat acum..am realizat in 2 luni in Romania cat nu am realizat acolo 6 ani...am inchiriat o garsoniera, ne-am inscris la facultate,ne-am gasit un serviciu decent..am libertatea de a face ce cred, de a spune ce gandesc, fara sa ma tem ca supar sau deranjez, pot sa aleg, sunt ascultata si ascult.. dar mai presus de orice..iubesc si sunt iubita...suntem fericiti, ne avem unul pe celalalt ... ce pot sa cer mai mult??

Voiam doar sa va impartasesc fericirea mea..sa va multumesc tuturor pentru sfaturile pe care le-am primit...sa va doresc tot binele din lume langa cei dragi voua..si curaj..viata merge inainte

O zi buna tuturor si sa auzim de bine

..shi te iubesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

noi2, felicitari, ma bucur mult pentru tine!
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ma bucur pentru tine, viata ne ofera surprize placute cateodata

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Un sondaj arata ca in 97-99% din cazuri primele 2 luni sint mereu cu sampanie si piscoturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

(Guestus, mi-ai luat "cuvintele" de pe deshte.... Asa ma gandeam si eu...Sa dea DD sa tina o viata piscoturile si sampania.Si cred cu tarie ca exista si asemenea surprize placute.)

Important este sa traiesti clipa. Noi2 , ma bucur pentru tine si iti urez sa fi mereu fericita asa cum esti acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Partea B a sondajului arata ca incepind cu luna X relatia in 50% se deterioreaza dramatic...asa ca solutia e sa parasesti barca pina nu se scufunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Mai, Guestus... dai numai pe franturi... partea A, partea B a sandajului... spune si totul o singura data....
Cum sa parasim barca cand dragostea este in toi ?Poate sa se scufunde, nu ne pasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Partea B a sondajului arata ca incepind cu luna X relatia in 50% se deterioreaza dramatic...asa ca solutia e sa parasesti barca pina nu se scufunda.

Si cind se deterioreaza complet?

Va doresc sa va fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

quote:
Originally posted by Guestus

Si cind se deterioreaza complet?

Va doresc sa va fie bine!

dulcetica

Intre 3 si 7 ani este % maxim de divorturi.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Pai la carcotasi ca voi, daca incepe prost o relatie nu e bine (normal), dar nu e ok. nici daca incepe bine!
Lasati fata sa fie fericita, cat despre viitor, numai Dumnezeu stie!
Bineinteles ca vor fi si momente mai dificile, e normal in orice relatie, dar un inceput bun e o sansa in plus pentru viitorul impreuna!
Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Noi2, sa fiti fericiti! cat timp o da D-zeu, importanta este calitatea timpului petrecut impreuna. Cat despre statisticile cu 3-7 ani, exista si exceptii, la mine dureaza de 16 ani

Mergi la inceput