...merg mai departe

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Noi2, mai spune o data pe scurt ce si cum,te rog.
Din mesajul tau am inteles ca ai fost casatorita cu un tip in strainatate,ai cunoscut altul pe internet,din Romania ,l-ai parasit pe primul si te.-ai intors in ro unde esti fericita cu nr 2. Corect?
Sa fie intr-un ceas bun!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Bluel

Noi2, sa fiti fericiti! cat timp o da D-zeu, importanta este calitatea timpului petrecut impreuna. Cat despre statisticile cu 3-7 ani, exista si exceptii, la mine dureaza de 16 ani

Pai gata, ai scapat! Daca nu ai divortat intre 3 si 7 ani de casnicie, acum sansele sunt minime s-o faci! Cum adica nu-i buna statistica?

Noi2, sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata ca acum! Si scuze de offtopicuri.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

important e sa va intelegeti in continuare tot asha. Sa lasati sonajele la o parte si sa fiti o exeptie.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Asta cu statisticile mi s-ar potrivi... daca ma gandesc ca imi cunosc fostul de vreo 9 ani, dintre care 4 casatoriti...se cam potriveste...
Sper acum ca totul sa fie altfel.A inceput imprevizibil, ne-am cunoscut unul pe celalalt incetul cu incetul,am luat cele mai bune hotarari impreuna..sper sa fie bine.Nu stiu cat va dura, nimeni nu poate sti asta, dar imi doresc sa fim fericiti..atat cat va vrea Dumnezeu. Acum ne este bine, ne iubim si suntem unul pentru celalalt..traim clipa si ne dorim sa fim impreuna..ne-am intalnit in ianuarie, dar simt ca imi este alaturi de-o viata...sunt fericita langa el..ma simt iubita, si am convingerea ca el simte acelasi lucru. ..Ce putem cere mai mult??

Multumesc pentru tot inca o data

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by noi2
..ne-am intalnit in ianuarie, dar simt ca imi este alaturi de-o viata...sunt fericita langa el..ma simt iubita, si am convingerea ca el simte acelasi lucru. ..Ce putem cere mai mult??

..shi te iubesc...

si nu te-ai saturat de atita fericire?....iti spun yo ca nu tine la infinit piscotul proaspat...ceva se va intimpla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Guestus mic si drag si scump , hai pune caputzu la Tzuni pe umar si spune tu care-i baiu'. Ce frustrai ai? Ia zi!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by noi2
..ne-am intalnit in ianuarie, dar simt ca imi este alaturi de-o viata...sunt fericita langa el..ma simt iubita, si am convingerea ca el simte acelasi lucru. ..Ce putem cere mai mult??

..shi te iubesc...

si nu te-ai saturat de atita fericire?....iti spun yo ca nu tine la infinit piscotul proaspat...ceva se va intimpla

Lasa fata sa se bucure, cat mai dureaza.
Raule!!!

mama de Ileana Cosanzeana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

...pai frustrarea lui e ca nu e si el la fel de fericit

pentru tine Guestus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Ma bucur ptru tine ca ai terminat cu bine divortul.
Sa fiti fericiti si sa va iubiti pina la adanci batraneti.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Fetele, lasati baiatul in pace sa-si spuna si el parerea.Daca fuge, cand mai prindem altul ?

Mergi la inceput