Musculite,cum scap de ele?

Musculite,cum scap de ele? | Autor: elyda

Link direct la acest mesaj

Am o problema cu care ma confrunt de cativa ani : desi locuiesc la bloc deci nu am pomi fructiferi sau alte chestii care fermenteaza ,in ultimii 3-4 ani cand vine toamna casa si in special bucataria imi este invadata de musculite mici sau "betive " cum le zice pe la tara. sunt peste tot ,intra si in camere si in special imi murdaresc oglinzile de la mobila .dau cu sprai de muste dar reapar cu zecile si m-au adus in pragul disperarii. daca am in cosul de gunoi un fruct sau o leguma aruncate...e invazie.stie cineva din ce cauza vin si cum pot sa scap de ele ?

dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Nu prea ai cum. E invazie - toata lumea se plange. In curand vine frigu' si dispar. Pana Atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

sau te poti muta pe subforumul "Animalutze mari si mici"
Acum, serios, e greu sa scapi de ele cand nu cunosti sursa... poate totusi pe afara, prin jurul blocului, sa fie vreun pom sau ceva care sa adune musculitele (fructe cazute, gunoaie lasate, vreun vecin care face alcool clandestin si are resturi de fructe stoarse etc.). Daca nu, nu-mi explic... la mine se formeaza cand am unele fructe in casa (pere, prune), de aceea consum f. repede aceste fructe si scap de "vizitatori"... Cu spray sigur nu merge si nici cu plasa, ca sunt prea mici... Eu zic sa mai faci niste investigatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

langa bloc am un salcam,un plop si-un tei ,deci nu au fructe .problema o am de vreo 3 ani ,inainte nu am avut asemenea...vietati.daca am un fruct in fructiera...deja se-n-multesc vazand cu ochii!!!cu sprei nu merge ca am incercat,au inceput sa ma enerveze ca-mi fac... mizerie pe geamuri si oglinzi .

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

si eu am aceeasi problema - si nu am fructe in casa, nici alcool, nici vin, nimic !! Am niste nervi pe ele de nu stiu ce imi vine sa le fac !!!! Sunt disperata acum ca daca in casa este cald ... daca supravietuisc mult timp si nu mai reusesc sa scap de ele ???? Cine a gasit solutia sa mi-o spuna si mie .. va rog.

Mergi la inceput

deci nu sunt singura...ca sotul meu zice ca sunt eu nebuna! m-au disperat!!!!!!sunt peste tot intra si in dulapuri si eu am si mobila de bucatarie alba!!! nu stie nimeni ce se poate face?

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Scapa de fructe! Tine-le in camara sau in frigider. Daca nu au ce manca, nu vin. Asta e sigur 100 %www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate

Mergi la inceput

BA VIN!!!AM INCERCAT SI SUNT PESTE TOT! ITI DAI SEAMA CA LA ASTA M-AM GANDIT DE PRIMA OARA,DAR NU SUNT REZULTATE.Zici ca ai scapat de ele si in momentul cand ai un fruct apar instantaneu!si nu 1-2 ci zeci.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

si pe mine m-au disperat am aruncat toate fructele din casa am consumat 3 tuburi spray,nimic

Mergi la inceput

exact asta am facut si eu .am crezut ca e ceva in neregula cu apartamentul meu dar vad ca mai sunteti fete nemultumite de problema,ce pacat ca nu-mi poate da nimeni nicio solutie!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Eu am gasit un dispozitiv cu baterie care elibereaza la 2-5 minute (nu stiu sigur) spray anti-insecte. Se monteaza pe perete si isi face singur treaba. Nu mai ai picior de musca/tantar sau alte lighioane mici zburatoare.
Cred ca ai sa-l gasesti si in Romania.

Ina

Mergi la inceput