Musculite,cum scap de ele?
Raspunsuri - Pagina 2
Eseea spune:
Grati, eu nu am avut asa de multe ca tine, doar in bucatarie. Am pus chestii de alea antimolii ( de se pun intre haine, umerase, cu agatatoare, nu-mi vine in cap numele acum) si au disparut. Ia incearca si tu.
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
CorinaDani spune:
incercati si urmatoarele 2 variante :
1. exista raid anti-muste/tantari sub forma de aparat de bagat in priza, la care se monteaza un rezervor cu lichid insecticid (seamana cu odorizantele de camera, cu rezerva)
2. am vazut in carrefour sau mega image, capcana pentru muste, respectiv faimoasele benzi lipicioase din vremea copilariei mele; daca substanta aceea atrage mustele obisnuite, cred ca le-ar atrage si pe "betive"
cu betisoare parfumate a incercat cineva ? o fi buna metoda asta ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
luxe spune:
Vaiiii...ma cofrunt si eu cu o asemenea situatie,cam de o saptamana! Ale mele sunt mici ca niste purici...nu cred ca sunt de alea de bucatarie....ptr ca apar seara...le vad pe pereti si pe tavan....imi vine sa mor !! In fiecare seara le vanez cu aspiratoru :) De unde naiba apar ?????? Din ce cauza ?????
grati.ela spune:
va multumesc pt sfaturi...am scotocit prin casa si am gasit o punga cu struguri scapata sub bancheta coltarului din bucatarie...erau sute de muste...am depozitat toate fructele in frigider si multumesc lui Dumnezeu am scapat ca prin minune de lighioane!