Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Pentru fetele care si-au luat sau isi vor lua patuturi pliante, am inteles ca trebuie cumparata separat o salteluta cat mai tare - pentru coloana lui bebe.

Salteaua inclusa este buna doar de voiaj.

Anka 29+ Andrei

Dap, asa stiu si eu ...am inteles ca cele mai bune sunt cele naturale din cocos. Parca si-a luat pe aici cineva ,nu mai stiu cine...

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Buna dimineata din nou pe cand eu tre sa o iau din loc catre patutz ... Dar cum inca nu pic de somn chiar de tot am vrut sa intru putintel ...

Roxana ... eu nu credca tre sa te stresezi din cauza streptococului B. E nasol, evident tratamentul si normal ca ne speriem cand citim ce complictaii poate provoca la bebic, dar atat timp cat deja ti l-au depistat vei fi sub control la travaliu. Atat doar sa nu intarzii f. mult cu ajunsul la spital dupa ce ti se rupe apa. Doar din acel moment copilul e expus. Dar strptococul asta e destul de frecvent si asa cum zice si in ceea ce ai postat tu ... n-ai cum sa-ti dai seama ca-l porti ... e o bacterie din miile care exista in organism, pe maini, in gura etc. si cu care traim mult si bine! Am auzit de el abia saptamana trecuta cand am fost la "childbirth classes" (cum se numesc aici) si atat timp cat doctorul te-a testat si stie de el esti in siguranta! Astept si eu miercuri sa aflu rezultatul.

Anca, Roxxy ... eu beau ceai din frunze de zmeur, dar sincer nu stiu daca il prepar "ca la carte". Mie nu mi se pare o delicatesa la gust, asa ca nu il fac cine stie cat de concentrat. Practic la 1,5 l de apa fierbinte pun cam 3 pliculete de ceai si le las sa se infuzeze mult si bine. Asa am inceput cam acum o saptamana. Poate ca ar fi cazul sa mai adaug unul saptamana asta. Ideea este insa sa bei cam zilnic daca vrei sa isi faca efectul. Tot la cursul acela de care ziceam mai sus moasa zicea ca este bun intr-adevar, dar sa-l bei zilnic in ultima luna si cam asa ca si apa. Nu am baut chiar zilnic, dar macar 1,5-2l o data la doua zile. Eu ii mai pun completare si un alt pliculet de ceai aromat (menta, miere si menta, fructe etc) ca sa ii ia gustul putintel amarui (sau ma rog asa il simt eu). Dar cum am zis ... nu bag mana in foc ca e cea mai buna reteta ...

Mara 36+ si Brianna
If God Is for Me, Who Can Be Against Me?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata.... am domit foarte bine dupa ora 01:30 cand am vomitat ce mai era in stomacel.. nici la pisu nu m-am trezit sa merg!
ancuta ma bucur ca sunteti bine, cu durerile de oase si sagetile am intrebat ieri dr. si mi-a zis ca e normal.. ca incepe sa apese sarcina( asta la mine)
darleena ma bucurc ca e totul ok si ca cresteti!
dany ce grasunei sunteti!
rge imi pare rau pt. rezultatul cu str. B Dar treci tu si peste asta!
erika ce babane sunteti! Tinem pumnii pe 23.10
kiva nu stiu exact, eu n-am cumparat... dar am vazut ceva ce mi-a placut si o sa merg pe varianta pana la 6 luni. Ce am vazut eu era sub forma de sac, deci fara picioruse... costa 150 ron dar erau groase si asa frumoase!
vasari felicitari pt. BB sanatos!
bb, ank bafta azi la dr. sa veniti cu datele exacte ale nasterii!

am primit si noi contractul pt. celule stem! l-am citit, dar vreau sa il dau si lui tati sa-l citeasca!
Aseara am citit ca exista un diagnostic"privatiune de progesteron" se numeste.. pt. fetele care iau progesteron... si cica in functie de cantitatea administrata, la intreruperea administrarii se declanseaza travaliul... la utrogestan si duphaston, daca doza e mare se poate declansa dupa 72 de ore de la ultima pastila...la gravibinon.. depinde cat de des se face... cam la 7-14 zile se declanseaza!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna dimineata.
Nu stiu daca mi-ati simtit lipsa, am fost plecata de pe aici de ceva vreme.
A murit tata si nu pot exprima in cuvinte ce se afla in sufletul meu.
Din cauza emotiilor, plans, etc. am avut contractii aproape continuu, am luat no spa si 4 pe zi ca sa ma relaxeze.
Aseara am ajuns la medic la control si totul este bine cu bebelina, are 2700 gr si mi-a dat doar 2 no spa pe zi inca o saptamana, pana ma mai linistesc, apoi doar la nevoie. La control o sa merg dupa 3 sapt, daca nu intervine ceva pana atunci, dar eu sper ca nu.

Dany ai grija cu plansul, incearca sa te calmezi singurica...eu nici nu mi-am imaginat ca o stare emotionala iti poate provoca asa contractii (si dureroase si nedureroase, si intepaturi, si...de toate).

Sper sa fiti toate bine si sa nu treceti prin asa momente triste. O sa mai intru sa va citesc, dar o sa scriu mai rar momentan.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna dimineata.
Creem, imi pare sincer rau pentru pierderea ta. Stiu atat de bine cum e sa pierzi pe cineva drag. Ai grija de tine si de bebe. Cand o sa apara bebe, o sa-ti reapara si zambetul pe buze. .
MaraD, multumim pentru informatiile legate de ceai. O sa merg azi la un plafar ca sa-mi cumpar si eu si incep sa beau (macar un litru pe zi daca as reusi).

Roxxy 32+Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Neata fetele
Creem imi pare rau pt tatal tau ..te inteleg perfect...ieri tatal meu ar fi trebuit sa implineasca 52 de ani

Ank 39+

Raul
AMR = o saptamana de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

creem sincere condoleante

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

creem sincere condoleate! Multa putere pt. BB!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, maine facem si noi 33 de saptamani. Ce mari suntem!!! Am schimbat semnatura de azi ca nu mai aveam rabdare

Roxxy 33+Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Creem, condoleante din tot sufletul...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau si voua sa va dea putere sa treceti cu bine peste durerea asta...

Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput