Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(98)
Raspunsuri - Pagina 11
vali_delide spune:
Dany26, si eu am uneori niste stari nasoale, imi vine sa plang din orice, am inceput sa-mi fac milioane de griji...poate si pt. ca nu mai reusesc sa dorm cum trebuie, cred ca e o stare normala la gravide.Noroc ca mai am si momente "de glorie", cand ma apuca optimismul
Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
dany2007 spune:
creem - condoleante si ai grija de tine si de spiritul tau , totul se transmite la bebe si pt el tb sa fi tare. De la noi ai un sincer.
Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Dany26, si eu am uneori niste stari nasoale, imi vine sa plang din orice, am inceput sa-mi fac milioane de griji...poate si pt. ca nu mai reusesc sa dorm cum trebuie, cred ca e o stare normala la gravide.Noroc ca mai am si momente "de glorie", cand ma apuca optimismul
noi doi
printesa
Vali ,eu zic sa te duci la farmacie sa iti iei un test de sarcina, poate esti gravida....
Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
RAMONELLA spune:
Creem,sincere condoleante!!!!Cam stiu ce simti,ca acum 2 saptamani a murit bunicul.Bine,nu se compara,era batran saracul si tatal tau era mai tanar cred.Dar sa stii ca Dumnezeu ne ia ceva si ne da altceva in schimb.O sa-l ai pe bebe in brate in curand,si pentru el trebuie sa fii tare!!!!Taticul tau va va vedea de acolo de sus si va va ocroti!!!!Suntem alaturi de tine!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel37+ Beatrice Alessia
AMR 20 de zile
dany26 spune:
quote:
Originally posted by creem
Buna dimineata.
Nu stiu daca mi-ati simtit lipsa, am fost plecata de pe aici de ceva vreme.
A murit tata si nu pot exprima in cuvinte ce se afla in sufletul meu.
Din cauza emotiilor, plans, etc. am avut contractii aproape continuu, am luat no spa si 4 pe zi ca sa ma relaxeze.
Aseara am ajuns la medic la control si totul este bine cu bebelina, are 2700 gr si mi-a dat doar 2 no spa pe zi inca o saptamana, pana ma mai linistesc, apoi doar la nevoie. La control o sa merg dupa 3 sapt, daca nu intervine ceva pana atunci, dar eu sper ca nu.
Dany ai grija cu plansul, incearca sa te calmezi singurica...eu nici nu mi-am imaginat ca o stare emotionala iti poate provoca asa contractii (si dureroase si nedureroase, si intepaturi, si...de toate).
Sper sa fiti toate bine si sa nu treceti prin asa momente triste. O sa mai intru sa va citesc, dar o sa scriu mai rar momentan.
34+
Creem mersi pt suport! si condoleante pt tatal tau...
Am luat si eu ieri dupa plans un no-spa....
DAR felicitari pt bb-lina grasuna!!!!! e cu vreo 500 gr mai grasuna fata de grafic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si eu am facut eco la 34 dar avea 2200....adica asa ca in grafic dar a zis dr ca nu va fi prea grasutz...Asta e sanatos sa ne ajute DD sa fie toti bb-eii!!!!
34+ ANDREI
AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Kiva spune:
creem condoleante ,sa ai putere sa induri durerea si sa treci cu curaj peste aceasta incercare grea!
darleena acum imi dau sema ca am vazut niste patuturi de la graco , model ca al tau , la piciul , dar costa aproape 8 milioane!
oare astia ,"graco" ,nu au vreo reprezentanta? nu ai un pliant de la baby expo ?
kiva33+ iris
dany26 spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
noi doi
printesa
mersi vali
vorba lui dany2007 hai sa ne facem un test de sarcina
34+ ANDREI
AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!
aurora77 spune:
Buna dragi mamici,
Su sunt relativ noua pe sote si citesc cu mare placere gandurile si problemele voastre pentru ca in marea majoritate sunt si ale mele. Eu am 34 de saptamani si colul deschis 34 mm. Sunt speriata varza, va dati seama. Intrebarea mea este daca 3 gyniprale + 3 No-spa + 2 Scopantile pe zi nu reprezinta un tratament cam drastic si nu e periculos pt bb. Mie una mi se pare cam mult. Si cu toate astea contractiile tot mai apar...
Va pup si sa fim toate sanatoase la maxim.
bb_yasmi spune:
neataaaa!!!
creem, sincere condoleante!!!
anksan, dany, eu stiu ca la patuturile pliabile ai nevoie de saltea doar cand treci la nivelul de jos, pt ca atunci bebe devine mai greu si se poate indoi placajul, dar cat sta sus nu e nevoie de saltea, pt ca suportul acela este suficient de tare si bebe este usor. eu voi lua salteaua dupa 6 luni.
pussi, si eu sper sa vin cu vesti bune de la dr si sa stiu macar dc fac sau nu cezariana. azi vien si mamai meu cu mine la dr sa isi vada nepotzica!!! uffff sper sa nu inceapa acolo povesti cu dr despre nasterea prin cezariana vs nasterea naturala....
kiva, eu patutl asta l-am luat: http://www.littlebaby.ro/index.php?act=viewProd&productId=903 dar varianta pe roz, asta: http://www.littlebaby.ro/index.php?act=viewProd&productId=902
adina, nu a aparut ink?>???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
aurora, bine ai venit printre noi si sarcina usoara pana la capat!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!