Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'NEATZA burtici!!..vad ca sunteti bine..ma bucur enorm..mie mi-e somn de pic nu am putut sa dorm deloc cu nenorocita de branula la mana..sunt rupta de somn..eu care eram obisnuita sa dorm 15 ore pe noapte....groaznic..aseara am facut prima doza..si astazi la 10 o facem pe a doua..pana la 14 mai sunt putine

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

..cat am citit di urma voi deja v-ati trezit...

roxana..cum asa devreme...

nici nu ati asteptat cafelutza mea

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

roxana dupa am apuca sa citesc si mesajul tau.... imi pare rau.. ai sa vezi ca trece si asta!

anca ma bucur ca sunteti bine..

darleena,vasari.. felicitari!

neata tuturor..

o zi buna...

ADINA unde esti?(adinag)

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'NEATZA Stefania..eu as accepta un ceiut cald..nu beau cafea de felul meu dar mi-ar prinde bine una tare sa deschid ochii...groaznic cu somnul asta...dar e bine ca mai fac antrenament pentru fi'miu...stiu ca o sa treaca nu are ce sa faca...ce nu ne omoara ne face mai puternici nu?

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata si de la noi...!
Ce fac burticile?
Roxy imi pare rau pt tine ...stiu cum e sa te intepe si eu fac Clexane ustura de mor.
Darleena - exact asa am vrut si eu sa ii iau patut lui Luca...pana la urma i-am luat altceva tot in genul acela.

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

neatza fetelor!!!

pufuletz si vasari mersi mult pt explicatiile si suportul oferit ieri...referitor la plansul asta care m-a luat....

Vasari si darleena FELICITARI pt bb sanatosi!!!!!!!!!!!!!!!!cand venim cu astfel de vesti de la eco chiar ca te fac sa uiti de toate grijile ...si supararile!!!!!

34+ ANDREI

AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata ca pentru bine buna nu este. M-a trezit sefa mea din somnn sa ma intrebe o mie de chestii si a culminat cu faptul ca trebuie sa ajung si la serviciu azi pentru cateva ore.
Nu mai suport...pai cand o sa am copilul mic ce naiba ma fac? Imi vine sa urlu....

Kiva patutul pe care l-am luat eu e verde tot, fara combinatii de culori. L-am luat de la BabyExpo cu 450 ron. Mie mi s-a parut ok, avand in vedere ca eu nu voiam sa-i iau patut de lemn.
Are vibratii, 2 melodii, lumina de veghe, masuta de infasat, un suport de agatat jucarii. Se pliaza si se face gen umbrela, deci e foarte comod pentru ca poti sa-l iei cu tine peste tot.

Eu si carutul l-am luat tot pe sistemul asta, cu pliat. De la Inglesina. Cred ca o fac pe Kara nomada

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

de la Erika pt toate burticile .
Fetelor care va pricepeti sa o treceti si pe ea in lista, a fost programata pt ceza martea viitoare (pe 23),va avea 37 de sapt incheiate!
Pana atunci Angelina poate ajunge la 5 kg si o vedem la stiri.

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

neata dragele mele burtici !

dau eu un ceiut cald cu multa lamaie si miere
din pacate sunt racita cobza si stau acasa sa ma doftoricesc...
e asa naaaspaaaa.....

am venit pe la voi sa ma binedispuneti

Kiva, uite inca o idee de patut, dar e galben cu albastru inchis: http:// www. bebelusultau .ro / detalii.php?cod=CA132 (fara spatii).
Din acesta am vrut eu sa iau dar m-am razgandit si am trecut in tabara patuturilor de lemn
Acum sunt in cautari....

RGE ca sa treaca...

Anka 29+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Pentru fetele care si-au luat sau isi vor lua patuturi pliante, am inteles ca trebuie cumparata separat o salteluta cat mai tare - pentru coloana lui bebe.

Salteaua inclusa este buna doar de voiaj.

Anka 29+ Andrei

Mergi la inceput