FIV cu DONATOR sau IAD- cap.2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

kittyke merci
ce-ai facut te-ai mai gandit?

aspiranta din 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

monty vezi ca ti-a scris cineva la inseminare ca la medlife se da rez in aceeasi zi la bhcg
mergi maine dim si-l faci si iti iau rez daca vrei la 6 ca sunt aproape de clinica de pe grivita

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

costa 38 lei

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

la medlife rezultatele analizelor se pot descarca de pe site-ul lor, pe baza numarului de analiza (pe care ti-l da, tiparit, asistenta care recolteaza sange). bafta!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

multumesc fetelor pentru sprijin dar declar si eu Z1
acum am descoperit ca mi-a venit
si prin cate am trecut luna asta, cat de rau mi-a fost si nu am luat nici o pastila de frica sa nu ii fac rau lui bb
ce proasta am fost, m-am imbatat cu apa rece eram sigura ca sunt si cand colo, nu cred ca am sa reusesc nicodata
suntem condamnati ca sa nu zic blestemati, sa nu fim parinti
si cu asta basta
iar de mers la cfr nu stiu ce sa zic
o galagie de bani desi e la stat care e explicatia lor de cer asa mult?
si fac cumva si monitarizarile/ecografiile dupa amiaza?
ca eu chiar nu am cum pleca de la serv de atatea ori dim
si nici nu stiu cu ce ma ajuta sa fac 3 atata timp cat eu am facut IAD cu foliculi mari, se vazusera la singura eco care mi-a fost facuta de fiecare data
singurul lucru care cred ca ajuta e ca o fac dubla
sper ca iuca sa reuseasca , ca sa pot sa ma conving si eu sa merg la cfr
altfel eu nu intru in spitalul ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Da Dma 2007 m-am gandit , nu ma mai duc si la cfr
Cand am vazut 500 de euro aproape am lesinat, cum poate sa fie asa de scump, mai ales ca le face la un spital de stat?
Daca as stii ca reusesc sigur as face dar asa numai arunc banii ...eu oricum mi-am pierdut speranta in inseminari dupa atatea esecuri
Monty, eram aproape sigura ca dupa ce ai facut test si a iesit negativ nu iti vine cm din cauza utrogestanului, si eu am patit la fel

Mergi la inceput

si mie mi se par f multi bani fetelor!e adevarat eu muncesc de-mi sar capacele pt banii astia
eu ma gandesc doar ca fiind mai multe monitorizari si sansa de reusita e mai mare
dupa chestia cu chistul eu sunt f dezamagita de giulesti.daca nu mergeam la cfr eu maine luam din nou ovamit, pentru nu m-a mai chemat la eco inainte sa fac din nou stimulare, si nici nu vreau sa ma gandesc ce as fi patit cu chistul care ar fi crescut de la stimulare

eu una am zis ca incerc o data aici sa vad daca mi se rezoarbe si daca nu reusesc merg din nou la giulesti si o rog pe dr sa-mi faca mai multe ecografii, ca doar ii platesc . la ei marea problema este timpul
mi se pare o diferenta enorma:pe mine m-a tinut pe masa nici 5 minute cu totul pt ca avea altcineva treaba acolo, fata de 30 cat ar fi normal
si nereusitele de la giulesti tot bani aruncati in vant sunt

si eu imi pun multe intrebari , unde ar fi mai bine, unde as putea reusi, dar uite ca acum nu mai pot incerca
daca mi-ar fi facut eco dupa inseminare ar fi vazut ca nu s-a spart foliculul, iar eu am sperat ca proasta

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

de fapt daca nu reusesc data viitoare sunt hotarata sa fac FIV
poate sunt sanse mai mari
iar inseminarile facute aiurea sunt aproape jum din banii de fiv
dar ce sa zic eu am cerut fiv direct si mi s-a spus ca asta e protocolul

ca sa nu mai zic ca depinde si de destinul fiecareia din noi
cert e ca sunt f putine fetele care au reusit din prima IA
asta e
trebuie sa luptam zic eu, si sa mergem pe drumul pe care noi il consideram cel mai bun si cel mai sigur

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

monty imi pare f rau pt tine
dar eu zic sa nu renunti, pt ca daca renunti sigur nu reusesti

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Montytaiana imi pare rau , lasa iubita ca o sa ti fie bine si tie si o sa reusesti in curand.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput