FIV cu DONATOR sau IAD- cap.2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor, ma bag si eu in vorba ....sper sa nu va suparati .

eu am facut eco cam din 2 in 2 zile . in fiecare zi se masurau foliculii . din pacate dr care mi-a facut monitorizarea nu mi-a facut si inseminarea dar ..... am avut noroc ca dr au comunicat . pregnylul l-am facut cu exact 24 ore inainte . data stabilita ptr procedura s-a stabilit in fuctie de cum au crescut acei foliculi . noi nebazam pe vreo 4 dar au fost doar 2 . a fost o reusita din prima . stimularea a fost cu menogon . m-a durut f tare burta de la injectii si m=am ingrasat 7 kg intr-o saptamana, pur si simplu nu suportam pantalonii sa ma stranga ....eram f ametita si o stare f naspa . dupa procedura stiu ca am baut o tona de apa . testul facut in ziua 14 a fost negativ in schimb BHCG in ziua 15 a fost 400. aproape 4 luni am zacut in pat cu papa si totul in pat . a meritat totul !

sper ca v-am fost de folos cu info !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dma 2007 vreau neaparat sa ne intalnim si sa vb
si vreau sa merg si eu la doctora unde mergi tu acum
dar au si donatori
si cine prepara sperma?
dar ar mai fi ceva
iuca tu ai facut la cfr 2 sau la particular?
cat te-a costat?
eu nu pot merge la CFR2
din cauza medicilor de acolo de la ginecologie mama mea a murit, nu pot intra nici in spitalul acela dar sa ma dau pe mana lor,
bine capul rautatilor a fost un alt doctor, dar se practica si acolo o medicina
poate daca iuca zice ca a fost bine...
dar cred ca tr sa trec pe la psiholog inainte
ce ma fac
inca nu au venit uratii
dma daca ai timp poate ne vedem maine dupa ora 17.00
iti scriu un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

poti sa imi dai si mie un forward la ce ti-a zis iuca despre IAD ei

si eu am avut un chist dupa prima IAD dar apoi dl doc. nu mi-a mai zis nimic de el
s-o fi absorbit
nu prea ma pricep la chestiile astea cu chisturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Montytaiana eu am fost multumita de dr, dar pe mine ma chemat numai la cfr2, stiu ca ea se duce si alta clinica, dar acolo nu mi-a zis sa merg. Mi-a facut 3 eco de monitorizare inainte, apoi mi-a dat sa fac pregnylul, mi-a zis ea la ce ora, dupa 16 ore de la pregnyl mi-a facut prima inseminare si dupa 36 ore de la pregnyl pe a doua inseminare. Dupa fiecare inseminare mi-a facut ecografie, abia dupa a doua a vazut ca s-a spart foliculul. Mie imi este teama ptr ca am avut un singur folicul si a fost de 18mm (in z14 era de 18mm si mi-a zis sa mai asteptam sa mai creasca, am facut pregnylul in noaptea dintre z15-16 si la eco dupa prima inseminare a vazut ca era tot de 18mm.) Inseminarea a costat 500 euro+100 euro(donatorul), iar cele 3 eco de monitorizare au costat cate 70 ron fiecare. Eco din zilele de inseminare nu le-am platit. Stiu ca e cam mult, dar m-am gandit ca macar ea isi da interesul. Eu nefiind din bucuresti, nu pot stau numai prin concediu la bucuresti.
si pana nu vezi rosu nu iti pierde speranta

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Despre donator mi-a spus inaltime, greutate, culoarea ochilor, a parului, grupa de sange, profesia. Ea lucreaza cu d-na Matei si am inteles ca la Sabyc au o banca de sperma.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

danita multumim de informatii
si eu o sa fac stimulare luna viitoare tot cu menogon, sa ma ingras dar asta e ce sa fac
suport orice numai sa vad un BB la mine in brate

kittyke am sunat-o pe dr si ea m-a chemat la cfr2 pt ca fusese de garda si am fost la 7 dim la ea. dar te poate chema si la sabyc, depinde unde e . o poti suna pe ea sau la sabyc sa-ti faci programare cred

despre costuri nu am discutat inca, sa se duca chistul asta nenorocit intai. poate da iuca mai multe informatii

monty o sa-ti spun mai detaliat ce-am vb cu iuca cand ne vedem, nu am ce sa-ti trimit ca am vb cu ea pe mess
vezi la IDS ca au program si sambata si am inteles ca fac si la urgenta BHCG-ul si costa 45 lei
dar nu te poti duce joi dimineata la giulesti?ca-ti da rezultatul la 13
da au eu banca de donatori la sabyc, tot ce stiu e ca donatorii sunt studenti la agronomie sau medicina veterinara , si ca am de unde alege spre deosebire de giulesti unde mi-a zis dr sa zic merci ca am prins o perioada in care au donatori.

si mie mi-e foarte teama, dar macar incerc altceva, ma gandesc ca poate fiind monitorizarile mai bune si facand IAD dubla am mai multe sanse

aspiranta din 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

montytaiana fa BHCG sa fii sigura!

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

fetelor mi-e groaza, am citit despre stimularea cu menogon!
pe langa faptul ca pretul este de 336 lei, efectele adverse sunt f multe
ingrasat cazut parul par pe fata
marfa!
o sa ajung si in curand si saraca!

iuca sa stii ca am citit despre o tipa care a ramas cu un singur folicul de 13mm!
asa ca stai linistita!

aspiranta din 2006

Mergi la inceput

dma si mie imi e groaza de menogon, tare as vrea sa scap de el. Ce de sperante imi dai cand imi spui de reusite cu foliculi mici

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Fetelor....
Sa nu va fie frica de menogon , si eu eram speriata dar nu mi s-a intimplat nimic deosebit si am facut 2 luni stimulare cu menogon timp de 8 zile cate 1 pe zi
Nu mi-a cazut parul, nu m-am ingrasat etc.
Prima data am avut un rezultat super, 5 folicul din pacate nici asa nu am reusit , a doua oara am avut un singur folicul nu mi-a venit sa cred, asteptam iar sa am macar 4:-((
Dr. mi-a spus ca nu intotdeauna reactioneaza organismul la fel
Prima data simteam o durere pe ovarul drept unde am avut 4, a doua oara nu simteam nici o durere (ptr. ca nu aveam numai 1)
Asa ca nu va panicati ca nu e asa de grav
Oricum va inteleg ca si eu faceam griji din cauza asta

Mergi la inceput