FIV cu DONATOR sau IAD- cap.2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

monty nu pot sa cred
fa totusi si un BHCG
ti-a venit?
si eu am patit o gramada de belele
chiar ar trebui sa ne vedem sa vorbim mai multe sa-ti povestesc ce-am patit

aspiranta din 2006

declar si eu la cap

Mergi la inceput

o sa scriu totusi toata povestea si asa o sa-i raspund si gabrielei la intrebari.

la giulesti totul se face pe banda rulanta dupa parerea mea!bani aruncati in vant si sperante desarte!
gabi te duci in z1 vb cu medicul, vede analizele si hotaraste ce stimulare iti da.
apoi te cheama la ecografie sa vada ce foliculi ai si tot in ziua aia stabileste si ziua inseminarii
apoi la inseminare mergi astepti ti se face inseminarea si pleci acasa cu speranta ca va fi bine

dar exista un mare dar!

nu se face asa
ieri iuca mi-a povestit cum s-a procedat in cazul ei si mi-am dat seama ca ce se face la giulesti e o vrajeala ca sa zic asa

dupa povestea iucai m-am hotarat sa merg la medicul ei sa mai cer si o a doua parere
femeia aia cand am ajuns dim la ea si i-am povestit s-a luat cu mainile de cap!
a zis ce-ai facut tu e o incercare pe orbeste

mi-a zis ca trebuiesc facute 2 -3 eco inainte de inseminare, cu monitorizare atenta, iar apoi inainte de inseminare dupa ce se face injectia cu pregnyl trebuie facuta eco sa se vada daca s-a spart foliculul
apoi dupa inseminare alte ecografii sa se monitorizeze bine situatia nu asa pe banda

si ca sa vedeti ca nu spun prostii va spun ce am patit eu.sanatoasa tun fara probleme am mers pe mana medicilor de la giuly, care mi-au facut pregnil cu 1 ora inainte de inseminare( el normal se face cu 34-36 ore inainte), am facut inseminare si doamne ajuta!
mi s-a spus daca n-a iesit nimic iar stimulare si prezit din nou la eco luna urmatoare
dar eu am avut asa o revelatie ieri(ii multumesc iucai di tot sufletul)si am zis sa merg la medicul ei
si stupoare: am un ditamai chist de 45 mm pt ca foliculul meu nu s-a spart si s-a facut chist!
acum vine intrebarea mea: daca eu nu ma duceam azi si faceam stimulare in continuare orbeste asa va dati seama ce se intampla cu chistul meu?se spargea si vai de fundu meu dupa asta..

asa ca fetelor ganditi-va bine ce faceti ca nu e de glumit!

aspiranta din 2006

declar si eu la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

am citit povestea ta, dma.
din pacate pt noi, pt timpul si banii nostri, si la clinicile private cam tot asa sta treaba, ca la Giulesti. am facut a 2-a inseminare la clinica privata: Dacia. la fel, nu mi-a facut pregnyl decat dupa, iar ecografii cateva in zilele dinainte si una inainte de IAS.
dupa inseminare nu am facut eco si nici a 2-a zi cand ar fi trb sa se sparga foliculul.
asa ca nu e vorba doar de Giulesti, e stare de fapt generala.
putini dr., in putine locuri isi fac treaba asa cum ar trebui, ca sa avem totusi sanse.
de asta m-am hotarat sa las balta inseminarile si mai vedem pe mai departe ce vom face la anu`
imi pare rau pt. nereusitele voastre.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

monty capul sus!

stiu cum e crede-ma!
e greu
mergem mai departe, dar eu m-am hotarat sa fac lucrurile cum trebuie nu de mantuiala!
chiar as vrea sa ne vedem sa vorbim

aspiranta din 2006

declar si eu la cap

Mergi la inceput

andriushca da ai dreptate asta e sistemul medical in ro
eu incerc si aici, si sper
oricum atat ne ramane sparanta ca vom reusi

aspiranta din 2006

declar si eu la cap

Mergi la inceput

acum trebuie sa iau AC si sa sper ca scap de chist ca sa merg inainte

aspiranta din 2006

declar si eu la cap

Mergi la inceput

a

aspiranta din 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna dma2007,
Sa inteleg ca schimbi doctorul si nu mai faci inseminarile la Giulesti? Te muti la Sabyc?
Sa stii ca si eu asa am simtit tot timpul ca nu sunt facute inseminarile cum ar trebui, sunt facute destul de superficial.
Eu am facut fiecare data numai o singura echograf, cand s-a stabilit cum stau dupa stimulare. Pregnyl am facut inainte cu 24 de ora dar nici inainte nici dupa inseminare nu au mai facut echograf.Imi vine sa urlu de nervi cand vad ca se mai face si altfel . Si din 6 IA am facut 2 la cabinet particular

Mergi la inceput

da kittyke m-am hotarat
dar nu merg la sabyc, merg la dr miciner, si am fost la cfr 2

aspiranta din 2006

mergem inainte!trebuie sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Acum iar am inceput sa fac planuri, nu sunt normala
M-am gandit ce ar fi daca in pauza asta intre inseminari si Fiv as incerca si eu o inseminare la CFR2 fara stimulare?
Acum imi dau seama ce superficial au fost cu mine....
Ce zici Dma2007, ????
Cum ai ajuns la Dna doctor? Trebuie programare la spital sau te duci simplu la o consultatie?
Te rog sa ma ajuti cu un raspuns ....si cat costa la spital inseminarea?

Mergi la inceput